TEMPOLAMEA Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nickname: Tempo. Level(minim 15): Am level 34. Facţiune şi rank: Ma aflu in Ballas si detin rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Rank 7 in SF Bikers, si de doua ori rank 5, in Los Vagos si School Instructors LV. De cât timp joci sa:mp?: De peste 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De un an si 3 luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Nickname-uri anterioare: BlackOps2 VIAŢA REALĂ Nume: Ma numesc Victoria Rares. Vârsta: Am frumoasa varsta de 15 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Locuiesc in orasul Viseu de Sus, un oras frumos de munte. M-as descrie ca fiind un baiat cu capul pe umeri, cei sapte ani de acasa, glumet, dar serios cand trebuie si cu o fire sociabila. Sunt foarte perseverent si mereu incerc sa imi ating scopul. Hobby-urile mele sunt SA-MP-ul, basket-ul si football-ul. Acum ca a venit vara imi place sa merg la inot sau sa ma plimb cu bicicleta. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Cat sa inteleg despre ce se vorbeste. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece e unul dintre cele mai cunoscute si respectate clanuri de pe server. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Una excelenta. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://i.imgur.com/skTCZ1o.png CONTACT Yahoo Messenger: rares_victoria@yahoo.com Skype: rares.victoria69
Dorin12 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Am postat de 2 ori scuze Edited December 5, 2014 by Jacky.Capone
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) PRO Sorine alege odata de pe care cont vr sa fi in clan, nu 2 conturi. Imi spui in game. Pro pt Tempo. Edited December 7, 2014 by Invatacel.Capone
Recommended Posts