Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Tempo.

Level(minim 15): Am level 34.

Facţiune şi rank: Ma aflu in Ballas si detin rank 1.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Rank 7 in SF Bikers, si de doua ori rank 5, in Los Vagos si School Instructors LV.

De cât timp joci sa:mp?: De peste 4 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De un an si 3 luni.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.

Nickname-uri anterioare: BlackOps2

VIAŢA REALĂ

Nume: Ma numesc Victoria Rares.

Vârsta: Am frumoasa varsta de 15 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte): Locuiesc in orasul Viseu de Sus, un oras frumos de munte. M-as descrie ca fiind un baiat cu capul pe umeri, cei sapte ani de acasa, glumet, dar serios cand trebuie si cu o fire sociabila. Sunt foarte perseverent si mereu incerc sa imi ating scopul. Hobby-urile mele sunt SA-MP-ul, basket-ul si football-ul. Acum ca a venit vara imi place sa merg la inot sau sa ma plimb cu bicicleta.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Cat sa inteleg despre ce se vorbeste.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece e unul dintre cele mai cunoscute si respectate clanuri de pe server.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur.

Ce părere ai despre acest clan?: Una excelenta.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut.

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://i.imgur.com/skTCZ1o.png

CONTACT

Yahoo Messenger: rares_victoria@yahoo.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp