Crss... Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Salut bugged. Am decis sa deschid acest topic deoarece nu am ce face ziua. In aces topic, voi posta diferite systeme facute de mine insotite si de o descriere dar si cateva tutoriale. Daca va plac tutorialele, nu ezitati sa dati +1. Daca aveti nelamuriri / intrebari lasa-ti un reply sau un PM. Edited December 5, 2014 by L0K3D. 2
Crss... Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 (edited) T: 1. Tutorial Cum sa faci o cmanda sa dai restart direct din joc. Bun, cam asa arata comanda. Pentru a functiona si in GameMode, adica pe server, trebuie sa-l compilati. Dati F5 sau F6, revin mai tarziu cu un nou tutorial. CMD:gmx(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid"[pAdminLevel] >= 5) { SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "---- SERVER RESTART ----"); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Serverul este restartat pentru rezolvarea unor buguri sau adaugarea unot chestii noi."); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); GameModeExit(); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); return 1; } Explicatie: if(playerVariables[p layerid][pAdminLevel] >= 5) - Cu aceasta functie setam "restrictia". Cel ce nu are admin level 5, nu o va putea folosi. SendClientMessageToAll - Aceasta functie trimite tuturor playerilor un mesaj. Aceasta trebuie sa fie urmata de o culoare si trebuie sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE.. Dupa trebuie sa setam si textul care il va trimite playerilor, ar trebui sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, "Mesajul"); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); - Bine, aici ne dam seama ca aceasta linie face cam acelasi lucru ca si functia SendClientMessageToAll, da ea trimite un mesaj doar ca doar acelui playeri care o foloseste, pentru asta e nevoie sa fie insotita de functia "playerid". Trebuie sa arate asa: SendClientMessage(playerid, COLOR_TEAL, "Mesaj"); Am scris "p playerid" deoarece nu pot scrie pe acest forum intregul cuvant, ea indeplineste alta comanda pe forum, voi scrieti in intregime. Edited December 6, 2014 by L0K3D. 2
GF Catalin. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); Hm, unde e timerul de 10 secunde?
Crss... Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 (edited) SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); Hm, unde e timerul de 10 secunde? Am facut doar un simplu, nu toti trebuie sa copiem Bugged. :* Am zis sa incep cu ceva mai simplu.. Voi contiunua cu ceva mai complicat si tot mai complicat. Edited December 6, 2014 by L0K3D.
Ghelbeaza Cristian Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 T: 1. Tutorial Cum sa faci o cmanda sa dai restart direct din joc. Bun, cam asa arata comanda. Pentru a functiona si in GameMode, adica pe server, trebuie sa-l compilati. Dati F5 sau F6, revin mai tarziu cu un nou tutorial. CMD:gmx(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid][pAdminLevel] >= 5) // Cu aceasta functie dam voie sa foloseasca comanda doar daca are admin level 5. { SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "---- SERVER RESTART ----"); SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "Serverul este restartat pentru rezolvarea unor buguri sau adaugarea unot chestii noi."); SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); GameModeExit(); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); //Daca nu are adminu` respectiv, ii da mesajul asta. return 1; } Comanda facut cu copy&paste, explica fiecare termen.
Crss... Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 (edited) Comanda facut cu copy&paste, explica fiecare termen. Comanda nu e facuta cu Copy+Paste. Am facut un video dar am facut o greseala in scrpt, nu aveam de gand sa o fac din nou.. Iti voi da edit si voi explica fiecare termen, nu sunt prima zi in Pawno. :P Am inceput sa fac propriul GameMode. Il voi posta la fiecare Update. Edited December 7, 2014 by L0K3D.
V3RSU Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 T: 1. Tutorial Cum sa faci o cmanda sa dai restart direct din joc. Bun, cam asa arata comanda. Pentru a functiona si in GameMode, adica pe server, trebuie sa-l compilati. Dati F5 sau F6, revin mai tarziu cu un nou tutorial. CMD:gmx(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid"[pAdminLevel] >= 5) { SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "---- SERVER RESTART ----"); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Serverul este restartat pentru rezolvarea unor buguri sau adaugarea unot chestii noi."); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); GameModeExit(); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); return 1; } Explicatie: if(playerVariables[p layerid][pAdminLevel] >= 5) - Cu aceasta functie setam "restrictia". Cel ce nu are admin level 5, nu o va putea folosi. SendClientMessageToAll - Aceasta functie trimite tuturor playerilor un mesaj. Aceasta trebuie sa fie urmata de o culoare si trebuie sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE.. Dupa trebuie sa setam si textul care il va trimite playerilor, ar trebui sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, "Mesajul"); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); - Bine, aici ne dam seama ca aceasta linie face cam acelasi lucru ca si functia SendClientMessageToAll, da ea trimite un mesaj doar ca doar acelui playeri care o foloseste, pentru asta e nevoie sa fie insotita de functia "playerid". Trebuie sa arate asa: SendClientMessage(playerid, COLOR_TEAL, "Mesaj"); Am scris "p playerid" deoarece nu pot scrie pe acest forum intregul cuvant, ea indeplineste alta comanda pe forum, voi scrieti in intregime. Nu toata lumea are playerVariables sau pAdminLevel, daca explici ceva, explica totul, adica pentru cei ce nu au PlayerVariables inseamna ca au PlayerInfo, iar la pAdminLevel le zici sa caute in comanda "/setadmin" sau "/makeadmin", s-ar putea sa aibe pAdmin , pAdmins, etc.. SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); - unde este timerul?
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 (edited) Nu toata lumea are playerVariables sau pAdminLevel, daca explici ceva, explica totul, adica pentru cei ce nu au PlayerVariables inseamna ca au PlayerInfo, iar la pAdminLevel le zici sa caute in comanda "/setadmin" sau "/makeadmin", s-ar putea sa aibe pAdmin , pAdmins, etc.. SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); - unde este timerul? Am mai zis, nu toti treb. sa copiem bugged. Iar prin faza ca svr revine in 10 sec, ma refeream ca cand dai rr la server da tuturor un mesaj "The server is restarting" poi, iti arata dialogul cu login in cam 10 sec.. Edited December 8, 2014 by L0K3D.
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 (edited) New system: GiftBox. (BETA) Am reusit sa termin acest system, este unul foarte simplu. Aici aveti link de download: Aici aveti un video: (/getgift) - http://pastebin.com/MhtgqQdW (/givemegpoint) - http://pastebin.com/QvVwpdKn Cadouri / Brad / 3dlabel - http://pastebin.com/ydrqh71E. Help: Bine, deci. Variabile playerVariables le schimbati cu ale voastre, adica in PlayerData / PlayerInfo, ect. La public-ul paydai, daca aveti system de ore jucate adaugati si playerVariables[p layerid][pGiftPoint] += 1; sau ce aveti voi. Iar la PlayerInfo / PlayerData sau ce aveti, adaugati si pGiftPoint. Restu` deja stiti sa-l introduceti in GM. Voi face systemul mult mai complex, l-am facut simplu pt. inceput, inca lucrez la el. Edited December 8, 2014 by L0K3D. 5
GF Catalin. Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Frumos, elegant. Tu esti Chr1s.. de pe Gta-mp?
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Frumos, elegant. Tu esti Chr1s.. de pe Gta-mp? Da, eu sunt.
Tby Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Foarte urat, meriti -1. Eu personal atat dau. =)) +1:) la noobi
Blaskowski Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 New system: GiftBox. (BETA) Am reusit sa termin acest system, este unul foarte simplu. Aici aveti link de download: Aici aveti un video: (/getgift) - http://pastebin.com/MhtgqQdW (/givemegpoint) - http://pastebin.com/QvVwpdKn Cadouri / Brad / 3dlabel - http://pastebin.com/ydrqh71E. Help: Bine, deci. Variabile playerVariables le schimbati cu ale voastre, adica in PlayerData / PlayerInfo, ect. La public-ul paydai, daca aveti system de ore jucate adaugati si playerVariables[p layerid][pGiftPoint] += 1; sau ce aveti voi. Iar la PlayerInfo / PlayerData sau ce aveti, adaugati si pGiftPoint. Restu` deja stiti sa-l introduceti in GM. Voi face systemul mult mai complex, l-am facut simplu pt. inceput, inca lucrez la el. sa ghicesc ca este un random? adica....e pe niste puncte si dai de 5 ori...depinde cate pcte ai?
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 sa ghicesc ca este un random? adica....e pe niste puncte si dai de 5 ori...depinde cate pcte ai? Da, este un system BETA. La fiecare PayDay daca iei ora jucata iei si un punct. Daca ai gradul de manager iti poti da si singur Puncte.
Blaskowski Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Da, este un system BETA. La fiecare PayDay daca iei ora jucata iei si un punct. Daca ai gradul de manager iti poti da si singur Puncte. Si eu am un GiftBox, am sa pun si un video cu prezentarea...dar nu cred ca il voi posta.....l-am facut misto...daca era beta sau demo cv...il postam si eu, dar l-am facut....cu premii tot....oricum poate faci si tu un giftbox calumea...fara puncte dastea si pe 5 ore...dupa 2 ore sa poata da...daca faci astept un pm sau post ....sa il testez....cv gen bugged....eu am facut dar am fct sa dea droguri sa zicem intre 10 - 50....am dat un ex....dar eu as vr sa realizez un giftbox sa am comanda din joc cu ce adaug premii, sa-l activez/dezactivez...vezi daca poti face tu primul, sa imi zici....si sa mi-l dai ca-l testez la mn pe sv. Add: cnz.bogdanx, daca esti interesat sa lucram amandoi la un sv calumea, eu am deja sv...dar mai tare la gift...
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Si eu am un GiftBox, am sa pun si un video cu prezentarea...dar nu cred ca il voi posta.....l-am facut misto...daca era beta sau demo cv...il postam si eu, dar l-am facut....cu premii tot....oricum poate faci si tu un giftbox calumea...fara puncte dastea si pe 5 ore...dupa 2 ore sa poata da...daca faci astept un pm sau post ....sa il testez....cv gen bugged....eu am facut dar am fct sa dea droguri sa zicem intre 10 - 50....am dat un ex....dar eu as vr sa realizez un giftbox sa am comanda din joc cu ce adaug premii, sa-l activez/dezactivez...vezi daca poti face tu primul, sa imi zici....si sa mi-l dai ca-l testez la mn pe sv. Add: cnz.bogdanx, daca esti interesat sa lucram amandoi la un sv calumea, eu am deja sv...dar mai tare la gift... Daca la server te fereri la GM, nu mersi. Am inceput sa fac un GameMode propriu. Fara MysQL, pentru incepatori, multor persoane li-e lene sa invete MysQL.. O sa fac ceva misto. O sa-l postez de graba.
Blaskowski Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Daca la server te fereri la GM, nu mersi. Am inceput sa fac un GameMode propriu. Fara MysQL, pentru incepatori, multor persoane li-e lene sa invete MysQL.. O sa fac ceva misto. O sa-l postez de graba. aaaaa.....poi si eu aveam un gm mysql ....fct de mine....dar daca nu vrei, ok. Oricum te astept cu gift-ul care l-am zis in penultimul post...poate ma ajuti sa-l fac mai rpd.
Crss... Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 aaaaa.....poi si eu aveam un gm mysql ....fct de mine....dar daca nu vrei, ok. Oricum te astept cu gift-ul care l-am zis in penultimul post...poate ma ajuti sa-l fac mai rpd. Mi-ai dat totusi o idee buna. O sa incerc sa-l fac.
GF Catalin. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 @L0K3D., mi-ai putea face un sistem [/dmg] ca pe bugged te rog?
Crss... Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Nu fraților, voi vreți doar mura in gura. Dar îți pot da un exemplu: Faci un TD. Prin acel TD sa arate detaliile, cu ce arma, cat HP a scos la callback-ul OnPlayGiveDamage. Sunt pe telefon, nu pot sa zic mai amanuntit.
Aim.Doddy Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Frumos!! +1 de la mine..Dar,ma poti ajuta te rog cu o chestie? Vreau sa bag acest sistem doar cu o mica modificare,as fi tare recunoscator daca m-ai ajuta:(( skype-ul meu e ovidiu_03 te rog adauga-ma si anunta-ma dupa ce ai dat add(daca ai dat:(( ) TE ROG MULT PS:e o chestie minora doar sa fac sa pot lua getgift din mai multe locuri ,gen sa se spawneze in coordonatele unde le pun eu,la fel RANDOM
_iReflex Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Daca ai putea pune si sistemul dice ca un filterscript te-as da +100 .
Biggie. Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 cum treci pe nodul dialog din 0.3.7 ? Nu se trece, se foloseste. DIALOG_STYLE_TABLIST and DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS
Recommended Posts