NewBie. Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Daca ai putea pune si sistemul dice ca un filterscript te-as da +100 . http://pastebin.com/pBHQAs84:D.
Alpheus Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 New system: GiftBox. (BETA) Am reusit sa termin acest system, este unul foarte simplu. Aici aveti link de download: Aici aveti un video: (/getgift) - http://pastebin.com/MhtgqQdW (/givemegpoint) - http://pastebin.com/QvVwpdKn Cadouri / Brad / 3dlabel - http://pastebin.com/ydrqh71E. Help: Bine, deci. Variabile playerVariables le schimbati cu ale voastre, adica in PlayerData / PlayerInfo, ect. La public-ul paydai, daca aveti system de ore jucate adaugati si playerVariables[p layerid][pGiftPoint] += 1; sau ce aveti voi. Iar la PlayerInfo / PlayerData sau ce aveti, adaugati si pGiftPoint. Restu` deja stiti sa-l introduceti in GM. Voi face systemul mult mai complex, l-am facut simplu pt. inceput, inca lucrez la el. Mă ajută cineva şi pe mine? Aştept PM / Quote.
CalinMarin Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 T: 1. Tutorial Cum sa faci o cmanda sa dai restart direct din joc. Bun, cam asa arata comanda. Pentru a functiona si in GameMode, adica pe server, trebuie sa-l compilati. Dati F5 sau F6, revin mai tarziu cu un nou tutorial. CMD:gmx(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid"[pAdminLevel] >= 5) { SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "---- SERVER RESTART ----"); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Serverul este restartat pentru rezolvarea unor buguri sau adaugarea unot chestii noi."); SendClientMessageToAll(COLOR_TEAL, "Nu e nevoie sa dati Quit ( /q ), serverul revine in 10 secunde."); GameModeExit(); } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); return 1; } Explicatie: if(playerVariables[p layerid][pAdminLevel] >= 5) - Cu aceasta functie setam "restrictia". Cel ce nu are admin level 5, nu o va putea folosi. SendClientMessageToAll - Aceasta functie trimite tuturor playerilor un mesaj. Aceasta trebuie sa fie urmata de o culoare si trebuie sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE.. Dupa trebuie sa setam si textul care il va trimite playerilor, ar trebui sa arate asa: SendClientMessageToAll(COLOR_WHITE, "Mesajul"); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu ai levelul necesar pentru a da restart."); - Bine, aici ne dam seama ca aceasta linie face cam acelasi lucru ca si functia SendClientMessageToAll, da ea trimite un mesaj doar ca doar acelui playeri care o foloseste, pentru asta e nevoie sa fie insotita de functia "playerid". Trebuie sa arate asa: SendClientMessage(playerid, COLOR_TEAL, "Mesaj"); Am scris "p playerid" deoarece nu pot scrie pe acest forum intregul cuvant, ea indeplineste alta comanda pe forum, voi scrieti in intregime. Si dak eu e mai prost si nu stie cum folosestem ZCMD? Si daca eu vreau sa fac ceva unic si nu copiez Gamemode BuGGeD care e singurul cu playerVariables?
L0K3D. Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Eu ti-am oferit ceva de la care poți începe ceva mai complex Oamenii ca tine nu merită pic de respect, nu pot aprecia munca omului. Acest sistem l-am făcut acum 8 luni pentru începători.
Paradespperdinos Alex Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ma ajutati si pe mine cu comanda /bonus sa imi dea la /v un bullet. + CMD:bonus(playerid,params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { if (PlayerToPoint(3, playerid,974.1750,-1301.8142,13.3828)) { if(PlayerInfo[playerid][pLevel] <= 1) { GivePlayerCash(playerid, 1000000); PlayerInfo[playerid][pLevel] = 3; PlayerInfo[playerid][pHPoints] = 50; Update(playerid, pLevelx); Update(playerid, pCashx); Update(playerid, pHPointsx); SetPlayerScore(playerid, PlayerInfo[playerid][pLevel]); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN,"Ai Primit 1,000,000$ - Level 3 - 50 Gold!"); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"Nu poti folosi aceasta comanda daca ai level 3+ !"); return 1; } } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Nu sunteti la locul de /bonus pentru a va luat Cadoul de newbie!"); } return 1; } CMD:bonus(playerid,params[]) { if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); if(IsPlayerConnected(playerid)) { if (PlayerToPoint(3, playerid,974.1750,-1301.8142,13.3828)) { if(PlayerInfo[playerid][pLevel] <= 1) { GivePlayerCash(playerid, 1000000); PlayerInfo[playerid][pLevel] = 3; PlayerInfo[playerid][pHPoints] = 50; Update(playerid, pLevelx); Update(playerid, pCashx); Update(playerid, pHPointsx); SetPlayerScore(playerid, PlayerInfo[playerid][pLevel]); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN,"Ai Primit 1,000,000$ - Level 3 - 50 Gold!"); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"Nu poti folosi aceasta comanda daca ai level 3+ !"); return 1; } } else return SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Nu sunteti la locul de /bonus pentru a va luat Cadoul de newbie!"); } return 1; }
Alynush02 Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Acel GiftBox este facut de L0K3D., unde ai lasat creditele?
Recommended Posts