Chriis. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Salutari, am o problema cu virusii. Azi, am incercat sa downloadez un joc si ca prostul, am oprit 10 minute anti-virusul, acela a fost momentul in care sa ma ''atace'' virusii. Laptop-ul o luase razna, mi s-a restartat si nu-mi apareau programele. Am mai dat un restart si a revenit la normal cat de cat. Am activat la loc anti-virusul si am dat un scan, moment in care am vazut ca am luat 7 virusii. Am mai dat inca un ''Quick Scan'' acum si e 45%. Intreabarea mea este: Cum pot scapa de acesti virusi fara a reinstala windows-ul ? Quote
Chriis. Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Am scapat de virusi. Nu mi-am dat seama ca defapt, atunci cand dadeam ''SCAN'', avast-ul isi facea treaba singur si stergea virusii :)). Se poate da T.C Quote
Hopeful Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Am scapat de virusi. Nu mi-am dat seama ca defapt, atunci cand dadeam ''SCAN'', avast-ul isi facea treaba singur si stergea virusii :)). Se poate da T.C Eu zic ca inainte sa faci un topic pentru ajutor, mai intai esti sigur ca ai facut tot ce stiai sa faci si ca ti-a mers sau nu. Quote
Recommended Posts