ghitanionutz Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ONLINE Nickname: SKiM Level(minim 15):29 Facţiune şi rank:Los Aztecas. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 3, Grove Street. De cât timp joci sa:mp?:Asta e al 7-lea an. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 1 an jumate. Ai fost banat vreodată pe blue bugged?:Da 7 zile pentru moduri interzise. Nickname-uri anterioare: Valderator. VIAŢA REALĂ Nume:Antonio. Vârsta:16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Sallut, ma numesc toni si sunt din craiova. Am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu capul pe umeri care-mi place sa lucrez in echipa, Sunt prietenos, sunt o fire umana, intelgent si descurcaret in ori ce problema. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine.. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Eu vreau sa fac parte din acest clan deoarece imi place foarte mult "Tagu" Si am foarte multi prieteni in acest clan. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur! Ce părere ai despre acest clan?:Parerea mea despre acest clan este ca: Este un clan foarte respectabil, Cu un lider capabil si de treba, Si membri V@LOROSI. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am antecedente. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: CONTACT Yahoo Messenger:toni_frumuselu2012@yahoo.com Skype:antonio.toni75
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Numai primesti niciun pro nu ai ce cauta in acest clan, acm asteapta sa intre Alexandar sa dea t/c sau sa imi de mie moderator. Sti destul de clar ca nu intri din app anterioare. Edited December 7, 2014 by Invatacel.Capone
ghitanionutz Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Numai primesti niciun pro nu ai ce cauta in acest clan, acm asteapta sa intre Alexandar sa dea t/c sau sa imi de mie moderator. Sti destul de clar ca nu intri din app anterioare. Dar dece frate te-am deranjat cu ceva?
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Dar dece frate te-am deranjat cu ceva? Pentru ce sa intri ca sa iesi dun 2 zile?
zewforlife Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Contra, esti o nesimtire. Te dai pe langa cineva, te crezi ca ii esti prieteni, ii ceri niste bani si in secunda 3 nu stii cine ti-a dat banii, nu mai cunosti persoana respectiva. Prefer sa fi 'respins', nu ai ce cauta aici, copii intra in .uger.
Recommended Posts