Jump to content

Recommended Posts

Posted

--- Vine 1 om la mine si ma intreaba ,nu te supara Caut si eu strada domnului !!!!

Eu--- Nu ma supar caut-o in continuare:P

Posted

Fiul: Tata , ce e la mama intre picioare?

Tata: Paradisul fiule

Fiul: si la tine intre picioare?

Tata: Cheia paradisului

Fiul: Tata a venit timpul sa o schimbi , ca vecinu o are lafel 

:))

• 8 months later...
Posted (edited)

Mama ii zice baiatului:

- Esti obraznic! Nu ma asculti! De la fiecare prostie pe care o faci imi creste cate un fir de par alb in cap!

Fiul,untandu-se la bunica-sa, zice:

-Vad ca nici matale,mama, nu ai fost prea cuminte!

Edited by DaNxXxy4You
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Erau odata 3 beitivi la un bar, pe unu il chema ion pe unu vasile si pe altul il chema nevasta acasa.

Edited by ZephyR.1337
Posted

VIne o fortuna mare. Lumea este in pericol. S-au intrunit 4 membrii dintre care un englez,  un francez, un rus si un tigan. Nu stiau ce sa se faca.... Un clarvazator a zis ca pana cand nu se va sacrifica cineva furtuna nu se va oprii. 

Englezul: - Imparat am fost si imparat am sa raman. Si se arunca in furtuna si moare, dar tot nu s-a oprit.

Francezul: - Rege am fost si rege am sa raman. Si se arunca in frutuna si moare, dar nici macar acum nu s-a oprit.

A mai ramas rusul si tiganul. Dintre care incepe tiganul sa spuna:

-Tigan am fost si tigan am sa raman, arunca-te tu rusule.

-Care e diferenta dintre o blonda si necurat?

-Necuratul se i-a o singura data.

Posted

Bancuri Seci  : 2 scheleti se trag de piele.

2 papagali stau pe o creanga si unu ii zice la celalalt vezi ca te imping si l-a inpins.

Bank: Era bula la gara vroia sa plece la mare, toata lumea si-a cumparat bilete dar Bula nu si-a cumparat, controlorul striga ca toti oameni sa urce sus in tren ca pleaca, urca Bula vine controlorul :Unde's biletele Domnule?

Nu am.

La urmatoarea statie controlorul il da afara pe Bula din tren.

A doua zi bula merge din nou la gara, toata lumea isi cumpara bilet, Bula vazu-se ca toata lumea cumparase bilete si-a cumpara si el, Cand, controlorul a strigaat toata lumea in tren ca pleaca, Bula:De data asta am bilet dar nu ma urc =]].

Posted

Il trimite odata masa pe bula la magazin sa cumpere un tort rosu da nu prea rosu dar rosu sa fie ca asa imi place mie, ajunge bula la magazin si cere un tort rosu dar  nu prea rosu  dar rosu sa fie ca asa imi place mie  vanzotorul ii spune dute dracu acasa ca nu avem asa ceva vine bula a doua zi si ii spune domnule mi-ati adus tortul ala rosu dar nu prea rosu dar rosu sa fie ca asa imi place mie ,vanzatorul rosu la fata ii spune bai  berbecule dar ce ai spune daca te-as fute eu pe tine in cur dar nu prea in cur dar in cur  sa fie ca asa imi place mie ce ai spune?

• 2 weeks later...
Posted

Un sofer, preot este tras pe dreapta de Politie:

Politistul:

-Ce Aveti in sticla?

Preotul:

-Apa.

Politistul verifica continutul sticlei.

Politistul:

-Parinte, dar aici este vin!

Preotul:

-Binecuvantat fie Bunul Dumnezeu si miracolele sale

:ph34r: 

-Ce face un tigan cand il pui la calculator?
-Cauta in Recycle Bin!
Posted

Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata viata de apoi pentru viata sa de pe pamant intru D-zeu.
Vine si fericita zi in care moare (dupa atatea radacini zi de zi, era de asteptat). Urca frumos pe tunel, trece de lumina, ajunge la poarta Raiului,unde da nas in nas cu Sf. Petre, cu ceaslovu-n fata.
Da sa intre in Rai, sigur pe el. Sf. Petre ii bareaza drumul:
- Ho, sefu', incotro?
- Pai in Rai, eu sunt ascetu' Senie.
- Pai, hai sa verificam ce zice ceaslovu'.
Cauta Sf. Petre la sectiunea "Asceti"
Senie... Senie... Nu, n-am nici un Senie la "Asceti".
-Cum n-aveti nici un Senie. Cauta la sfinti.
-Senie... Senie... Nu, nu-i nici un Senie nici la "Sfinti".
Ascetu',din ce in ce mai agitat si enervat:
- Cauta la "Mucenici", la "Credinciosi cu merite deosebite", la mama masii. Trebuie sa fiu undeva acolo!
Sf. Petre cauta prin tot ceaslovu... Nimic...
Senie daramat...
- Toata viata pierduta... Am mancat la radacini de mi-a venit rau,mi-am dedicat toata viata lui D-zeu... Pentru ce?!
Sf. Petre il ia impaciuitor de dupa umeri si ii zice.
- Ma, vezi norisoru' ala de acolo. Ala mic,alb si pufos?
- Da..., zice Senie printre hohote de plans.
- Zambeste, ma, esti la Camera Ascunsa :lol:
:lol:

Posted

Banc la misto:-Mami! Tata iar s-a imbatat!

-De unde stii?

-Barbiereste oglinda din baie.

Posted

- Draga mea,ești ca o melodie! - Vai,mă faci să roșesc,….,si spune-mi,te rog,cu ce melodie mă compari ? - Cu o manea,nimeni nu te știe ,nimeni nu te place , până când nu se îmbată !

- Cum a fost în noaptea nunţii? - Catastrofal… - Ai avut ceva probleme? - Dimpotrivă. A fost formidabil! Doar că dimineaţă, din obişnuinţă, i-am lăsat 5.000 pe pernă. - Aoleu, desigur că s-a înfuriat. - Nu-i vorba de asta. Închipuie-ţi că, deşi era pe jumătate adormită, mi-a dat 2.000 rest.

+1 pentru alte bancuri

• Upvote 2
Posted

El si ea stau amandoi in pat. El o intreaba :
- La ce te gandesti iubire ?
Ea dandu-se mai langa el, ii sopti:
- La acelasi lucru ...
El, cu o privire uimita, ii spune:
- Pai ,si atunci ce mai astepti ? Du-te si fa-mi sandviciul ala odata ! D