Fyzion12 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Noaptea tarziu langa un bar . Peste tot liniste, dar deodata iese Bula injurand si mort de beat. Trece strada peste un loc nemarcat. Un politist il vede si-i spune sa se intoarca. – M-as intoarce dom’ politist, da nu mai am bani. Quote
Mateescu Danutz Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Banc cu unguri: Un roman sta la granita Romania-Ungaria si spune:20,20,20,20 Vine ungurul si spune:Ce ai doamne de repeti acelasi numar? Romanul raspunde:Treci si vei afla! Romanul ii da o bata peste cap ungurului si spune:21,21,21,21 Quote
ReioK Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Sunteti casatorit?-Da.-Ce stare materiala aveti?-M-ati intrebat deja. Da, sunt casatorit. Quote
GabyShu Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) O discutie intre Iohannis si Ponta.Iohannis: Ponta, stii bancul cu Dubai? Ponta: Nu, mi-l zici si mie?Iohannis: Da, duba-i pregatita. Edited October 21, 2017 by GabyShu Quote
gicu11111222 Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 un orb era sa fie calcat de o masina.. ei bine, putem spune ca a vazut moartea cu ochii. Quote
Cristii Crs Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Intrebare: De ce nu a trecut gaina strada? Raspuns: De lag Quote
Adrian.aka47 Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Ce fac doi gemeni pe un camp? Seamana. Ce fac doi rinichi cand se cearta? Se iau la pietre. Quote
Yurrie Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Vreti un banc amuzant, dar sec? E deja mort. Quote
TimoN Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 -John! -Yes, sir? -Cate grade sunt in castel? -15 grade, Sir! -Si afara? -5 grade, Sir! -Atunci, John, deschide geamul sa intre si celelalte! Asta le face pe toate copiii Quote
N1gga Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 N1gga-mi-au banat contu de ieri(2k18) Te-am luat la tw ca prea bine tragi Eram pe spec si pereti dadeai Pe spec se vedea ca ii nenoroceai De ce nu poti sa joci fara cod Am dat eu pe range sau ai vazut tu prea multe Mi-a dat ban in doar cateva secunde Ce ma fac cu contu de azi Am intrat cu aimu doar ieri Nici nu stiu cat timp am luat ban Maine poate iau unban(x2) Intru la war zici ca-s tarzan Sa omor vreun vitezoman Sau pe unu fara cod Cand intrati la war De la mine mancati jar Mai nou stiti si voi de codati Si ne mai dati pereti Incerci sa joci cu cod Da cand intri pe server ai luat ban Nu vreau sa dau raport Da folosesti de zici ca-i film de groaza Uite adminu cum l-ai atras Si de pe server iar te-ai dus Ai contu banat Cine-i vinovat? Da' daca vr gasim o cale Si te debanam noi Facem o smecherie, ne intelegem noi Da-mi ceva acolo si dam timpu inapoi Nu 100kk ca nu suntem 2 Ce ma fac cu contu de azi Am intrat cu aimu doar ieri Nici nu stiu cat timp am luat ban Maine poate iau unban(x2) 1 Quote
valuarenr1 Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 N1gga-mi-au banat contu de ieri(2k18) Te-am luat la tw ca prea bine tragi Eram pe spec si pereti dadeai Pe spec se vedea ca ii nenoroceai De ce nu poti sa joci fara cod Am dat eu pe range sau ai vazut tu prea multe Mi-a dat ban in doar cateva secunde Ce ma fac cu contu de azi Am intrat cu aimu doar ieri Nici nu stiu cat timp am luat ban Maine poate iau unban(x2) Intru la war zici ca-s tarzan Sa omor vreun vitezoman Sau pe unu fara cod Cand intrati la war De la mine mancati jar Mai nou stiti si voi de codati Si ne mai dati pereti Incerci sa joci cu cod Da cand intri pe server ai luat ban Nu vreau sa dau raport Da folosesti de zici ca-i film de groaza Uite adminu cum l-ai atras Si de pe server iar te-ai dus Ai contu banat Cine-i vinovat? Da' daca vr gasim o cale Si te debanam noi Facem o smecherie, ne intelegem noi Da-mi ceva acolo si dam timpu inapoi Nu 100kk ca nu suntem 2 Ce ma fac cu contu de azi Am intrat cu aimu doar ieri Nici nu stiu cat timp am luat ban Maine poate iau unban(x2) Trist. Quote
CrisN Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 -Stii bancul cu Ionut? -Io nut mai raspund la mesaje. Quote
Yuky Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 De ce stă coada in spate? Pt ca posesorul stă în fața. Quote
Kywin Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Un jandarm s-a dus la un copil si l-a intrebat ce face acolo Copilul i-a zis ca face un jandarm Jandarmul l-a intrebat din ce il face Copilul i-a raspuns din nisip apa si c**** Jandarmul l-a batut zdravan. In urmatoarea zi jandarmul merge iar la copil si il intreaba ce face Copilul i-a raspuns ca tot jandarm face Jandarmul a zis dar acum din ce faci jandarmul Copilul i-a zis ca tot din nisip apa si c**** Jandarmul l-a batut si mai zdravan. Jandarmul merge iar la copil in urmatoarea zi si il intreaba ce face Copilul i-a zis ca face un pompier Jandarmul l-a intrebat din ce il face Copilul i-a zis ca din apa si nisip Jandarmul i-a zis: dar din c**** nu-l faci? Copilul i-a zis nu pentru ca iese tot jandarm. :))))) 1 Quote
jocuri1087 Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba: -Asa mic si deja ti-a crescut mustata ? -Si tu asa mare si tot fara sutien? Quote
Recommended Posts