SoryN_21 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Dacă vreţi să se adauge din nou sistemul de war, nu ezitaţi să votaţi printr-un singur +1: http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/page-273?do=findComment&comment=1305437 2 Quote
TnaseMihai Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) E bun si asa. Edit: Nu toti au timp de war în fiecare zi + ca se apropie sărbătorile. Edited December 9, 2014 by Mackenzi Quote
SoryN_21 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 E bun si asa. Edit: Nu toti au timp de war în fiecare zi + ca se apropie sărbătorile. Dacă ştii că intra-devăr nu ai timp de war-uri du-te frate in facţiune paşnică, eu cred că la majoritatea playerilor nu le place noul update la war-uri... Adică după ce că nici în alea 2 ore nu făceam nimic poate că mai luai si crash sau te lua la teste TW se mai ducea o oră... In loc să bage mai mult timp la war ei au făcut ca mafiile să fie plictisitoare şi fără sens...ce Dumnezeu să faci 2 zile pe bară???????! Câte sedinte să se facă????? Este de ajuns o singură sedintă pe săptămânnă nu 10. Quote
LaValoare Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Pacat ca nu pot da -1, esti jalnic, nu o sa se mai adauge, de chinui degeaba. Quote
SoryN_21 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Pacat ca nu pot da -1, esti jalnic, nu o sa se mai adauge, de chinui degeaba. Noapte bună ;) Quote
D O W N Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Sincer, eu as fi făcut doar în week-end. Nu toată lumea sta pe sa; mp seara, poate au și o viata/o prietenă. Quote
Kharma Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Consider ca este la fel de bun si cel actual. Quote
SoMuchGREEN Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 @, Chiar daca nu fac parte dintr-o mafie si n-am facut, cred ca-mi pot da cu parerea, avand in vedere libertatea de opinie. Mafiile nu inseamna numai war-uri, numai duele Deagle si M4. Este foarte bine asa, plus ca in fiecare zi, daca s-ar reveni la sistemul vechi, ar fi foarte mult stres. E bine asa cu o zi libera. Nu degeaba Shad0w l-a facut asa. E foarte bine cum e. Daca tu nu ai alta treaba decat sa te joci SAMP non-stop si sa mergi la war-uri... altii poate mai au o viata-sociala. Quote
ProLifer Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Nu toti sunt no-liferi care au timp de war in fiecare zi. Dar cum eu nu prea sunt pasionat de "mafijoti care dau majie" sunt contra sa se revina la vechiul sistem de war, mai putine cocalarisme pe bugged. Quote
JR.Ibra Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 E bun si asa. Edit: Nu toti au timp de war în fiecare zi + ca se apropie sărbătorile. Quote
SoryN_21 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Consider ca este la fel de bun si cel actual. Te înşeli. Mai bine era inainte. Om care gândeşte, like a boss. @, Chiar daca nu fac parte dintr-o mafie si n-am facut, cred ca-mi pot da cu parerea, avand in vedere libertatea de opinie. Mafiile nu inseamna numai war-uri, numai duele Deagle si M4. Este foarte bine asa, plus ca in fiecare zi, daca s-ar reveni la sistemul vechi, ar fi foarte mult stres. E bine asa cu o zi libera. Nu degeaba Shad0w l-a facut asa. E foarte bine cum e. Daca tu nu ai alta treaba decat sa te joci SAMP non-stop si sa mergi la war-uri... altii poate mai au o viata-sociala. Mai întâi ar fi mai bine să incerci o mafie şi o să vezi că o să-ti schimbi total părerea. Nu toti sunt no-liferi care au timp de war in fiecare zi. Dar cum eu nu prea sunt pasionat de "mafijoti care dau majie" sunt contra sa se revina la vechiul sistem de war, mai putine cocalarisme pe bugged. 1. Nu sunt no-lifer prietene, am o viată socială, o groază de prieteni şi o iubită frumoasă. 2. ''mafiijoiti care dau majie'', o fac pentru că sunt in stare să tină o armă in mână şi nu folosesc cheats... îmi pare rău pentru tine :))) http://bluepanel.bugged.ro/profile/ChangeDeaD Quote
ProLifer Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 @, consider ca ai deschis acest topic pentru libera exprimare, nu sa dai tu cu gura la orice comentariu, ceea ce da nota ca vrei +1 post. Nu are legatura ca am folosit hack (chiar daca l-am activat fara sa vreau) cu "skill-ul de tras" al mafiotilor. Am incercat si eu faimosul 360 si mi-a iesit din prima, dar n-am postat 10 mii de gunoaie pe forum ca sa ma dau mare. In fine. Un singur lucru mai am sa-ti zic: cunoscand multa lume nu inseamna ca ai prieteni (in privinta ta, pe bugged..), viata sociala nu inseamna sa faci free-roaming prin San Andreas, iar de iubita frumoasa... nu stiu ce sa zic... nu mi se par asa reusite skinurile de femei din Gta. P.S.: toata lumea care joaca samp stie sa "tina o arma in mana". Nu e greul sa dai scroll down/up. Bafta. Quote
SoryN_21 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 @, consider ca ai deschis acest topic pentru libera exprimare, nu sa dai tu cu gura la orice comentariu, ceea ce da nota ca vrei +1 post. Nu are legatura ca am folosit hack (chiar daca l-am activat fara sa vreau) cu "skill-ul de tras" al mafiotilor. Am incercat si eu faimosul 360 si mi-a iesit din prima, dar n-am postat 10 mii de gunoaie pe forum ca sa ma dau mare. In fine. Un singur lucru mai am sa-ti zic: cunoscand multa lume nu inseamna ca ai prieteni (in privinta ta, pe bugged..), viata sociala nu inseamna sa faci free-roaming prin San Andreas, iar de iubita frumoasa... nu stiu ce sa zic... nu mi se par asa reusite skinurile de femei din Gta. P.S.: toata lumea care joaca samp stie sa "tina o arma in mana". Nu e greul sa dai scroll down/up. Bafta. :)) Noapte bună ofticatule. Apropo, e tare faza că ti-a iesit 360 din prima :) Tu dai 3 incărcătoare pe lângă si ne zici că ti-a ieşit 360 din prima, las-o aşa ;) Auzi la el ''l-am activat fără să vreau'' =))) Du-te frate şi mai ia şi tu aer că n-ai mai văzut soarele de un an. Salpa. Quote
ProLifer Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 @, "sal pa" alta faza de cocalar. De unde stii tu ca eu consum 3 incarcatoare? Nu e noapte si venind vorba de oftica, tu esti cel care s-a ambalat, nu eu. Ia-mi pulsul. Simti ca-mi pasa? Nu e noapte. Un om moare fara energia solara in aproximativ 3 saptamani.Nici macar numele nu ti-l scrii corect, pui "y" in loc de "i". Trist. Quote
SoryN_21 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 @, "sal pa" alta faza de cocalar. De unde stii tu ca eu consum 3 incarcatoare? Nu e noapte si venind vorba de oftica, tu esti cel care s-a ambalat, nu eu. Ia-mi pulsul. Simti ca-mi pasa? Nu e noapte. Un om moare fara energia solara in aproximativ 3 saptamani.Nici macar numele nu ti-l scrii corect, pui "y" in loc de "i". Trist. :)) Bine mă că sunt eu cocalar, voi ăstia care sunteti ''rapperi'' de mici :)) Se vede că esti tăran, pentru cultura ta generală, Sorin se scrie Sorynn în engleză, dar eu am pus decât un ''n'' pentru că mai era un cont sorynn, îmi place cum gândeşti, dacă erai băiat deştept tăceai odată din gură, hai pa. Quote
ProLifer Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 @, daca eram prost taceam odata din gura. Pa sa fie. Quote
lacra123 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 E mai bine asa.. Ai timp si de alt ceva Quote
Azaow Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Nu votez pentru asa ceva. Este ceva urat sa fie waruri la 20:00-24:00. Daca ar fi la 13:00-17:00 ar fi mai mult decat perfect. Quote
Recommended Posts