Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: O tură la paint.

O scurta prezentare: O tură la paint, nu comentați de Python, știu să trag și fără, puteți vedea pe canalul meu de youtube, dar decât să îmi fac nervi cu cei care îl folosesc, așa că l-am pus și eu în aplicare.

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=_hjr2p2uYOU

• Upvote 2
Posted (edited)

Tragi bine, dar cu puțin mai mult antrenament poate ajungi să tragi ca mine.

Edited by Pitiq
Posted

Tragi bine, dar cu puțin mai mult antrenament poate ajungi să tragi ca mine.

Mai știi când mă rugai să te învăț puțin deagle? 

Vtm JADORABLE <3 Cel mai bun de pe server, magnat, codat, 3/3 ! <33

Te ador viața mea, mor după tine, te plac la nebunie, ești sufletul meu 

Esti chiar Cadittza?

Da, dar nu eu am luat ban, i-am dat contul lui NUKE și el mi-a banat contul, eu sunt cel care trage curat.

Posted

@@Jador, când îți vine alocația mă poți contacta pentru o scurtă lecție deagle, zalwt. 

Ți-a venit alocația și ți-ai cumpărat unban? Stop off topic.

P.S: Ca să tragi ca mine trebuie să ai skin-ul acesta și să apeși in joc pe tasta "J".

Te pwp my friend.

Posted

Ieri cand am intrat la paintball, deabea apucai sa imi dai low=]]]. Oricum, eu, pitiq si colony suntem baza <3. 

Mai antreneazate, deoarece mori prea mult, nu faci killuri. 

Un sfat: Cand tragi si ala e pe loc nu sta si tu, ai si vazut si tu, te ia alti si ti-l fura.

Posted (edited)

Ieri cand am intrat la paintball, deabea apucai sa imi dai low=]]]. Oricum, eu, pitiq si colony suntem baza <3. 

Mai antreneazate, deoarece mori prea mult, nu faci killuri. 

Un sfat: Cand tragi si ala e pe loc nu sta si tu, ai si vazut si tu, te ia alti si ti-l fura.

_^_ get a life and go at school.  

Is a tip.

Edited by Jador
Posted

_^_ get a life and go at school.  

Is a tip.

Eu nu te-am jignit in primul rand, dacă omul spune ceva nu trebuie să îl jignești.

Stai calm, atâta timp cât tu nu înțelegi de glumă și la cum te comporti îmi dau seama că ești un copil care nu are note mari la scoala si invata sa te comporți ca nu sunt de IQ-ul tau mic.

Posted

Eu nu te-am jignit in primul rand, dacă omul spune ceva nu trebuie să îl jignești.

Stai calm, atâta timp cât tu nu înțelegi de glumă și la cum te comporti îmi dau seama că ești un copil care nu are note mari la scoala si invata sa te comporți ca nu sunt de IQ-ul tau mic.

Hm...nu văd unde te-am jignit, ceea ce am scris inseamna: ia-ți o viață și mergi la școală. Este un sfat.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp