Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare oamenii buni si playerii care pot fi denumiti playerii in sensul deplin al cuvantului. Dragii mei, m-am saturat sa ma uit pe panel la complaints si sa vad tot felul de copii de 10 ani care fac post lu Tibi sau lui Shad0w si mai si zic ca sunt adminii pe pile.

Copilasii mei frumosi, calmati-va ca nu e chiar asa. Sunteti voi prea invidiosi pe ei, sau poate vreti sa ajungeti sa vorbiti cu ei prin realizarea unui post. Stiti cum veti fi categorisiti? Post-hunteri = adio sanse la orice functie pe acest server, pentru ca orice ziceti se uita, dar nu se iarta cum s-ar spune in popor. Si eu fac post fratilor, dar cui stiu cu adevarat, 100% ca merita si am si dovezi clare pentru ca cel care merita sanctionat poate scapa datorita posturilor voastre.

Uitati exemplu aici : -- > http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/251- NeaCaisa- crezi ca ai rezolvat ceva? Nu cred.

Asa ca, cine e de acord cu mine, bine, iar cine nu, iarasi bine. Eu imi impartasesc opinia proprie cu voi cei cu capul pe umeri. Asa ca va urez bafta la scoala/liceu/facultate si succes la teze.

P.S: Va spun pentru binele vostru, cine vrea sa ma injure, sa nu se osteneasca degeaba.

Posted (edited)

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ai facut topicul asta sa se uite shaDow la el si poate sa primesti o functie, nu?

triplu facepalm

Edited by Rays.
Posted (edited)

SI realizezi ca nu vreau nici o functie nu ? Presupun ca tu esti de partea civililor. E facut cu un scop, in speranta de a le aduce capul pe umeri la civlii aia. @Rays.

Edited by Dazzie
Posted

Si ce vrei sa rezolvi cu topicul asta? Nea, nimic. 

Mai face si el un post cu ocazia asta :-j.

Aproape am atins level 14, am revenit pe LoL :))

Posted

Numitii "acid players" exista oriunde, pe orice joc.

Crezi ca prin crearea unui topic random vei face o minune?

Lumea nu gandeste ca tine, tu nu gandesti ca restul, fiecare gandeste cum crede ca-i corect. Daca alora li se pare corect sa se remarcheze intr-un complaint, lasa-i sa-i traiasca visul, de aia exista admini, ca sa rezolve respectivele complaints/complaint-uri.

Nu-nteleg de ce faceti din orice o problema internationala si veniti aici sa va plangeti, stati frumos si jucati, nimanui nu-i pasa.

• 2 weeks later...
Posted

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ai facut topicul asta sa se uite shaDow la el si poate sa primesti o functie, nu?

triplu facepalm

Mai mult ca sigur=))))))))))

• 2 months later...