Bubbix Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 ONLINE Nickname: Dazzie Level(minim 15): 26 Facţiune şi rank: School Instructors SF rank 1 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): rank 5 in taxi lv De cât timp joci sa:mp?: 9 ani De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 1 an Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu Nickname-uri anterioare: Casso, Izabela23 VIAŢA REALĂ Nume: Serban Vârsta: 16 ani Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Serban, am frumoasa varsta de 16 ani. Sunt o fire isteata, agila, cumsecade cu simtul umorului. Imi place baschetul, sa discut cu prietenii si sa joc diverse jocuri, dar nu singur. Sunt prietenos, onest, sincer mereu cand e vorba de familie sau prieteni, nu las lucrurile nerezolvate niciodata si nu ma las intimidat de nimeni si nimic in ceea ce fac sau demoralizat. Eu merg intotdeauna pe principul, respecta si vei fi respectat. Cam acesta sunt eu, si cu bune si cu rele, deoarece nici un om nu este perfect. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Foarte bine CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece vreau sa cunosc membrii noi, cu care sa ma inteleg, sa facem diverse activitati si sa am niste prieteni cu care poti face glume in limita bunului simt. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan cu membri de elita. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/Xf45H5u CONTACT Yahoo Messenger: serbanbistriceanu622 Skype: serban.bistriceanu1.
Twist7 Official Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Daca nabu de fizzo ti-a dat invitatie ai un pro de la mine.
CERBU.GUTA Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Daca nabu de fizzo ti-a dat invitatie ai un pro de la mine.
Recommended Posts