Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Cateva videoclip-uri la paintball.

O scurta prezentare: Astazi pe data de 12.12.2014 mi-am reinceput activitatea pe serverul blue bugged si in cinstea revenirii am filmat 4 videoclip-uri la paintball . Le-am filmat 4 fun , deci nu va stresati sa spuneti ca sunt slab , am aim , sunt nu mai stiu eu cum si alte critici care nu-si au scopul deoarece nu imi pasa. In schimb accept critica constructiva.

Link catre filmulet:

• Upvote 1
Posted

O scurta prezentare: Astazi pe data de 12.12.2014 mi-am reinceput activitatea pe serverul blue bugged si in cinstea revenirii am filmat 4 videoclip-uri la paintball . Le-am filmat 4 fun , deci nu va stresati sa spuneti ca sunt slab , am aim , sunt nu mai stiu eu cum si alte critici care nu-si au scopul deoarece nu imi pasa. In schimb accept critica constructiva.

Link catre filmulet:

Frumos video, imi dai si mie skin-ul si sa pui pe el Egzekut0rr. ? 

Daca nu dami-l asa ca-l editez eu, mersi.  

Posted

Link catre filmulet:

da si mie, armele pls.

Posted

Link catre filmulet:

Se poate sa primesc si eu radardiscul?

Posted (edited)

De cand l-ai lasat low cu deagle si dupa ai bagat m4 ca sa-l iei nu m-am mai uitat, pana acolo e ok.

Edited by NEiTH
Posted

1: Python.

2: Prea mult m4.

3: N-am nimic cu tine, dar m4 se da doar de la distante mari nu de la 10metri cum fac "bunii server-ului", si apoi sufera cu un best de 10-15.

Posted

Dai bine, mod sunete te rog, sunt misto rau. 

Mersii ! Nu le gasesc in pc , le caut revin cu edit daca le gasesc!

De cand l-ai lasat low cu deagle si dupa ai bagat m4 ca sa-l iei nu m-am mai uitat, pana acolo e ok.

Mersi ! :))

1: Python.

2: Prea mult m4.

3: N-am nimic cu tine, dar m4 se da doar de la distante mari nu de la 10metri cum fac "bunii server-ului", si apoi sufera cu un best de 10-15.

Uite , incerc sa-ti fac un video in care joc doar deagle ! Mersii oricum de critica constructiva. Adevarat folosesc destul de mult m4 dar pentru ca nu am jucat o vreme samp is am jucat CS:GO . E alta treaba acolo !

Posted

Mersii ! Nu le gasesc in pc , le caut revin cu edit daca le gasesc!

Mersi ! :))

Uite , incerc sa-ti fac un video in care joc doar deagle ! Mersii oricum de critica constructiva. Adevarat folosesc destul de mult m4 dar pentru ca nu am jucat o vreme samp is am jucat CS:GO . E alta treaba acolo !

du-te la folderu principal a gta-ului si dai pe sounds si dai upload la genrl
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp