Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cine joaca League of Legends pe Ingato?

Cine vrea sa face trade-uri cu piese de puzzle-uri poate sa posteze in acest topic dupa model:

Nume pe LoL:

Nume pe Ingato:

Piesa/Piesele pe care doriti sa o/le dati la schimb:

Ce fel de piesa/piese sunt (common ; uncommon ; rare ; epic):

Ce piesa/piese vreti la schimb (puteti cere o anumita piesa sau puteti astepta oferte):

Daca doriti sa acceptati oferta cuiva sau sa-i faceti o oferta puteti da "Quote" la post-ul acestuia.

Daca nu stiti ce e ala ingato puteti intreba si va voi raspunde cu placere.

Edited by AIM.Spock
Posted

Ingato e un program care iti da coduri de turnee si te joci si castigi anumite chestii. Tot pe Lol-ul normal este...

Sa-ti spun cum functioneaza: In primul rand trebuie sa ai level 30, si intri la un meci de exemplu de stil "drop" unde la sfarsitul game-ului 1, 2 sau 3 membrii din room (indiferent ca fac parte din echipa castigatoare sau nu) random primesc o piesa de puzzle. Si sunt mai multe puzzle-uri existente. De exemplu eu am 2 piese dintr-un puzzle si daca mai fac inca 2 voi primi un Mistery Skin Box. Sunt puzzle-uri din care primesti RP si diferite chestii.

Sunt turnee in care joaca cate 100 de playeri si acolo daca castigi (castigi finala) primesti direct un Mystery Box.

Sunt turnee in care joci pentru "points" si daca castigi meciul primesti "points"-uri si cu acele points, daca ai foarte multe poti cumpara "mouse" ; "tastatura" ; "CSGO" si multe alte chestii, dar trebuie sa ai multe puncte ca sa iei ceva...

Posted

O sa intru eu sa fac niste trade-uri cu tine pe ingato . Lasa-mi aici ID-ul tau si te contactez eu 

Deci joci pe el... Poti sa faci oferte aicia, oricum id-ul meu de pe ingato este: XxMihaiBxX

• 2 months later...
Posted

Abea ce am inceput sa joc si eu pe acest ingato ... Nu am piese dar in schimb daca vrei sa jucam sa-mi dai un pm ;)

• 1 month later...
Posted

@, Ai castigat ceva pana acum ca vroiam sa ma apuc si eu de Ingato?

Nu mai joc pe bugged... Lol, nu mai prea joc in ultimul timp (asa ca nici pe ingato), dar am un prieten bun care a castigat un turneu de lol pe ingato si am primit RP (500 parca) nu mai stiu sigur...

• 4 weeks later...
Posted

Ceva este dubios, nu imi place cum suna.

Nu este nimic dubios , totul este real. premiile sunt reale , programul nu este fake.. am jucat si eu ceva timp pe ingato dar multe meciuri lose. pici numai cu diamond - platina.. si in echipa ta numai copii care nu stiu sa tina mouse in mana. La premii se poate ajunge si la masina , dar trebuie sa joci mult..