LIAR Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Salut, am o problemă cu ping'u, e prea mare. FPS-ul îl am undeva pe la 70-80, chiar 90 câteodata da' ping'u e la fel la 70-80. Am încercat să "curaț" PC-ul cu programe gen CCleaner sau WiseCare însă degeaba, aceeași chestie. Sugestii? Quote
Massive Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 E din vina netului, cand intri in samp, incearca sa inchizi programele skype,utorrent,mess acestea iti cauzeaza ping-u mare Quote
D3eeNys Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 LIAR, poate fi de vina GTA San Andreas pe care-l ai si internetul, chiar windows-ul, ti-am dat 3 variante, testeaza-le pe toate si-ti va merge, depinde, desi multi au avut problema asta si le-au functionat asta. Quote
Anschlutz Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Am avut şi eu problema asta acum 2-3 zile. Aveam peste 100 la ping. Chiar şi când navigam pe net se mişca greu. Sună la providerul de unde ai net, cablu, etc. şi fă o sesizare. Aşa am făcut şi eu şi am rezolvat. Quote
Adrian Dragomir Daniel Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Am avut şi eu problema asta acum 2-3 zile. Aveam peste 100 la ping. Chiar şi când navigam pe net se mişca greu. Sună la providerul de unde ai net, cablu, etc. şi fă o sesizare. Aşa am făcut şi eu şi am rezolvat. Oricate sesizari ai face depinde de furnizor, daca ai net romtelecom e clar, dar daca ai ceva mai puternic RDS e mult mai bine. @ Revenind la subiect incearca sa scanezi calculatorul, poate ai mici virusi si cele sugerate mai sus. Quote
Recommended Posts