Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Paintball night.
O scurta prezentare: O tura de paintball, la final scorul a fost 20-20 intre mine si JADORABLE, a reusit sa faca dupa mine killu`

PS: Scuzati ca nu am o melodie pe fundal dar nu am ascultat nimic cand am jucat la paintball si nici sa editez video nu ma pricep sa-i adaug ceva.
Link catre filmulet: 

https://www.youtube.com/watch?v=11idi574WvE&feature=youtu.be

Posted

Nice.

Multumesc rollz!

Ești bun, păcat că nu ești căutat.

A ajuns 'baiatul gravid' să îmi sufere, făcea pe interesantul și pac, i-am închis gura, că tot o are degeaba.

https://www.youtube.com/watch?v=TUmVRxRpnUw

WoW, macar eu joc simplu si nu am nevoie de python ( in video asta nu ai, dar intr-un video de pe canalu tau ai, e facut luna asta acum max 5 zile, cand aveai python, slabule + nu am PC atat de slab in cat sa folosesc gta3.img lag removal :))))

Ce sa le faci la unii copii

Mai copile, tu suferi mai mult decat esti, nu-ti place poti pleca de pe acest topic sa nu iei valoare de la Patruşapte.

slabut

Am ratat mult la inceput...

Cum ai inlocuit iconitele din dreapta de la kill-uri ? 

Este un mod postat de Layzz, il poti cauta pe profilul lui.

Posted

oc simplu si nu am nevoie de python ( in video asta nu ai, dar intr-un video de pe canalu tau ai, e facut luna asta acum max 5 zile, cand aveai python, sla

Uite de ce am jucat cu Python, din câte vezi joc fără, doar atunci am băgat să văd cum este.

http://forum.bugged.ro/topic/112142-jadorable-paintball/

nu comentați de Python, știu să trag și fără, puteți vedea pe canalul meu de youtube, dar decât să îmi fac nervi cu cei care îl folosesc, așa că l-am pus și eu în aplicare.

Când o să iți dea mama ta bănuți să iți cumperi măcar așa pc, să vi să mă contactezi

HId51Qr.png

Stai parcat, folosesc gta3.img lag removal doar pentru că îmi place cum arată textura, este genul meu. 

P.S: nu prea știai ce replici să dai și acum te dai mare barosan, toti copii de 13 ani cu burta cât o femeie gravidă încep să comenteze.

Keep calm and chill out.

Vezi că ți se mișcă jocul in poze. 

Stop off-topic, tragi slab.

Posted

Uite de ce am jucat cu Python, din câte vezi joc fără, doar atunci am băgat să văd cum este.

http://forum.bugged.ro/topic/112142-jadorable-paintball/

nu comentați de Python, știu să trag și fără, puteți vedea pe canalul meu de youtube, dar decât să îmi fac nervi cu cei care îl folosesc, așa că l-am pus și eu în aplicare.

Când o să iți dea mama ta bănuți să iți cumperi măcar așa pc, să vi să mă contactezi

HId51Qr.png

Stai parcat, folosesc gta3.img lag removal doar pentru că îmi place cum arată textura, este genul meu. 

P.S: nu prea știai ce replici să dai și acum te dai mare barosan, toti copii de 13 ani cu burta cât o femeie gravidă încep să comenteze.

Keep calm and chill out.

Vezi că ți se mișcă jocul in poze. 

Stop off-topic, tragi slab.

Daca asta e pc sa te lauzi cu Intel Pentium esti vai de capu tau, doar aia 2,70 Ghz face ceva, in rest pc-u tau pe bun de aruncat.

Posted (edited)

Daca asta e pc sa te lauzi cu Intel Pentium esti vai de capu tau, doar aia 2,70 Ghz face ceva, in rest pc-u tau pe bun de aruncat.

Adevărat, dar pot juca orice joc 2014 - 2015, deci ai luat-o la bot. Și nu mă laud, doar i-am arătat grasului.

Zenek, ți-ai trimis cățeii pe aici?

Tot tragi slab.

Zenek, bună gluma, să nu o mai faci. Iți caută foamea cu lanterna în burtă și comentezi? Am uitat, Rollz e nevastăta.

Edited by JadorBULGARUL
Posted

Adevărat, dar pot juca orice joc 2014 - 2015, deci ai luat-o la bot. Și nu mă laud, doar i-am arătat grasului.

Tot tragi slab.

Daca-l mai faci pe rollz catel de nu-ti agat eu mortii-n cap pana plangi bai copil facut pentru cornurile de la scoala.

N-ai o chifla in gura si comentezi? Dai drumu de aici.

Posted

Tot tragi slab.

Cu ala poti juca 2014-2015 ? Ba cred ca glumesti, + ca tu esi un copilas care sufera, mare pc ce ai, poti da cu el pe geam, nu ai ce juca din 2014 - 2015, ti-se misca sacadat stai calm, asa ca bafta.

Posted

Praf.

Altu care sufera :)) Doamne ce copii pe comunitatea asta, numai distrusi.

Deaia m-am dus pe cealalta comunitate, acolo nu se ia functie pe pupat in cur si nu-s copi terminati ca aici.

Posted (edited)

Nuke bazat.

Nu sunt NUKE dacă asta crezi, keep calm.

@LAyzzz. , nu sunt nici Jacky.

Edited by JadorBULGARUL
Posted (edited)

Esti karoll sau ?

Edited by DevilianMondialu
Posted (edited)

karoll?

contul de yt e cadittza cady, care era jacky pe blue

Edited by LAyzzz.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp