Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumoase, mai schimbă efectele de pe unele avatare și e perfect.

Prin efecte ai in vedere blur ?

Frumos!

Frumos!

ms

Votati la battle Skellter vs Sapilif lucrarea care va place mai mult!!!!

Posted

Ok. Pur si simplu le-am luat de pe celelalte comunitati unde activez.

Sa vedem. Cine are curaj sa ma provoace la un battle.

Usor cu atitudinea asta de "bad ass"

Nu esti nici pe departe asa de bun cat crezi

la visitor nu mai pune drop shadow

incearca sa pui un offset la blur

Posted

Stiu ca pe langa únii sunt un nimic , dar imi place :)Pai offaset de la exposure ? Sa adaug albeata aia ? Pai nu folosesc exposure

Cand ai venit pe pr... nu tot așa erai?
Posted (edited)

@@Skellter

Frumos, am observat ca folosesti mult rosu pe unele texte, nu merge bine chair la toate, insa sunt si avatare la care le "sta bine" cu rosu, depinde de fundal etc.

Aici e frumoasa ideea cu texte suprapuse, culorile nu stiu cat merg de bine :-?

8Eggnq8.jpg

qPBMng5.jpg La semnatura asta textul nu e pozitionat foarte ok, pana la urma nu prea ai unde sa-l pui, nu merge fontu' :-? probabil era mai ok unul micut gen 04b03, visitor, wendy.. ma rog.

Ideea cu textul in dreptunghiul ala negru imi place, ai avut creativitate, si aici.. si la battle :) good job.

yqGnCIi.png - Logo-ul asta frumos, incearca sa faci si pe alte nuante, albastru, verde etc.

TinIlUo.png - Aici nu imi place brush-ul din spate, cum e marimea semnaturii mica si nah, nu se intinde normal, intelegi? Fa semnatura mai mare sau brush-ul mai mic. + ca acel outler glow nu arata bine, opacitate mai mica si marimu putin mai mare, ok? si sa stergi cu radiera putin din contur sa nu fie asa pixelat, eu asa fac.

Aici prea mult offest: XLTk4UD.jpg 

In rest, no comment, lucrezi foarte frumos.

Imi plac acele efecte 3D, la unele semnaturi / avatare chiar au prins bine. Sper sa nu te superi pentru comentariu, il consider unul constructiv, toti avem de invatat :)

Continua sa lucrezi, foarte frumos man, de la mine ai un +1.

Edited by Sapilif
  • Upvote 1
Posted

@@Skellter

Frumos, am observat ca folosesti mult rosu pe unele texte, nu merge bine chair la toate, insa sunt si avatare la care le "sta bine" cu rosu, depinde de fundal etc.

Aici e frumoasa ideea cu texte suprapuse, culorile nu stiu cat merg de bine :-?

8Eggnq8.jpg

qPBMng5.jpg La semnatura asta textul nu e pozitionat foarte ok, pana la urma nu prea ai unde sa-l pui, nu merge fontu' :-? probabil era mai ok unul micut gen 04b03, visitor, wendy.. ma rog.

Ideea cu textul in dreptunghiul ala negru imi place, ai avut creativitate, si aici.. si la battle :) good job.

yqGnCIi.png - Logo-ul asta frumos, incearca sa faci si pe alte nuante, albastru, verde etc.

TinIlUo.png - Aici nu imi place brush-ul din spate, cum e marimea semnaturii mica si nah, nu se intinde normal, intelegi? Fa semnatura mai mare sau brush-ul mai mic. + ca acel outler glow nu arata bine, opacitate mai mica si marimu putin mai mare, ok? si sa stergi cu radiera putin din contur sa nu fie asa pixelat, eu asa fac.

Aici prea mult offest: XLTk4UD.jpg 

In rest, no comment, lucrezi foarte frumos.

Imi plac acele efecte 3D, la unele semnaturi / avatare chiar au prins bine. Sper sa nu te superi pentru comentariu, il consider unul constructiv, toti avem de invatat :)

Continua sa lucrezi, foarte frumos man, de la mine ai un +1.

De ce sa ma supar ?  :D  Intelegi , eu nu folosesc exposure brightness .etc , doar gradients map-uri metalice si putin Gaussian blur de inceput. Voi scadea la alea care nu arara bine. Pai am vrut atunci rosu (imi place rosu) sa fie la logo, deobicei aleg un background mai frumos. Mda , la semnatura aia .... Nu mi-am pus un background in spate si era transparent si nu intelegeam nimic , am observat aia deja dupa ... (le slavez .png , nu cu background sur ).

Mersi si tu ai +1. Mersi de sfaturi  :D .

Posted (edited)

De ce sa ma supar ? :D Intelegi , eu nu folosesc exposure brightness .etc , doar gradients map-uri metalice si putin Gaussian blur de inceput. Voi scadea la alea care nu arara bine. Pai am vrut atunci rosu (imi place rosu) sa fie la logo, deobicei aleg un background mai frumos. Mda , la semnatura aia .... Nu mi-am pus un background in spate si era transparent si nu intelegeam nimic , am observat aia deja dupa ... (le slavez .png , nu cu background sur ).

Mersi si tu ai +1. Mersi de sfaturi :D .

Cu placere, la semnaturille alea cu skin, poti sa iti faci un background de inceput de culoarea "1a1a1a" (culoarea forumului), iar dupa ce termini semnatura sa-l stergi sau chiar sa-l lasi. Edited by Sapilif