Jump to content

Problema grafica caractere.

Go to solution Solved by Massive,

Recommended Posts

Posted

De cand m-am apucat de SA:MP mi se vede asa (click), dar n-am dat importanta. Multi mi-au spus ca e o problema de la placa video, altii pentru ca nu am mai instalat windows-ul de aproximativ 3 ani. Mi se vede asa si in anumite jocuri.

Astept idei mai jos sa rezolv problema.

Posted

In primul rand sugerez sa reinstalezi GTA + SA:MP .. toate de la capat, intri in samp fara moduri.. deci moduri = 0 vezi daca s-a rezolvat si daca nu s-a rezolvat sigur este din cauza placii video... Incearca daca ai calculator sa deschizi unitatea si sa cureti cu o pensula micuta placa video...  o scoti si o stergi.

Daca dupa ce ai instalat din nou GTA + SAMP-ul si nu iti mai apare, instalezi pe rand fiecare mod pe care il ai, intri vezi daca e OK si tot asa.. poate fi si de la vre-un mod cine stie [...].

Daca te-am ajutat ma bucur.

Posted (edited)

Deci poti incerca sa urmezi urmatoarele etape. Sa imi spui care a mers.

1) Sa faci un update la placa video sa vezi daca esti la zi cu ea.

2) Daca nu ai mai reinstalat GTA de mult ar fi bine sa o faci chiar daca pierzi modurile, asta doar asa ca sa vezi daca este din vina GTA-ului recomandat sa il descarci si dupa alte site-uri.

3) Sa incerci sa schimbi windows-ul (cine stie poate a putrezit de 3 ani)

4) E daca nimic din astea nu merg iti bagi ceva in PC-ul tau, il arunci pe fereastra imi dai PM mie si iti fac eu o configurare buna :D

Edited by XFrame
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp