antiroby Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 De cand m-am apucat de SA:MP mi se vede asa (click), dar n-am dat importanta. Multi mi-au spus ca e o problema de la placa video, altii pentru ca nu am mai instalat windows-ul de aproximativ 3 ani. Mi se vede asa si in anumite jocuri. Astept idei mai jos sa rezolv problema.
Solution Massive Posted December 20, 2014 Solution Posted December 20, 2014 Este de la driveru placi video, ori nu e bun acel driver ori e problema de la placa video! Sau instaleaza versiunea de samp R2
H o f f n e r Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 WTF eu as vrea sa mi se vada asa. 1.Cred ca ai bagat tu ceva in samp si nu a mers. 2.Nu stiu daca tot la tine am vazut dar cred ca e de la placa video
Enzo_TM Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 In primul rand sugerez sa reinstalezi GTA + SA:MP .. toate de la capat, intri in samp fara moduri.. deci moduri = 0 vezi daca s-a rezolvat si daca nu s-a rezolvat sigur este din cauza placii video... Incearca daca ai calculator sa deschizi unitatea si sa cureti cu o pensula micuta placa video... o scoti si o stergi. Daca dupa ce ai instalat din nou GTA + SAMP-ul si nu iti mai apare, instalezi pe rand fiecare mod pe care il ai, intri vezi daca e OK si tot asa.. poate fi si de la vre-un mod cine stie [...]. Daca te-am ajutat ma bucur.
Dani Eremia Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Deci poti incerca sa urmezi urmatoarele etape. Sa imi spui care a mers. 1) Sa faci un update la placa video sa vezi daca esti la zi cu ea. 2) Daca nu ai mai reinstalat GTA de mult ar fi bine sa o faci chiar daca pierzi modurile, asta doar asa ca sa vezi daca este din vina GTA-ului recomandat sa il descarci si dupa alte site-uri. 3) Sa incerci sa schimbi windows-ul (cine stie poate a putrezit de 3 ani) 4) E daca nimic din astea nu merg iti bagi ceva in PC-ul tau, il arunci pe fereastra imi dai PM mie si iti fac eu o configurare buna :D Edited December 20, 2014 by XFrame
Recommended Posts