Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Îţi sugerez să-ţi cumperi un model mai nou, ceva 4s sau chiar 5. La iPhone 4 (am eu), merge foarte prost ios 7, 4 nu merge perfect cu ios 7 se mai blochează, jocurile nu îţi merg, şi trebuie o versiune mai veche, dar la 4s se miscă bine si cu ios 8. Deci, nu recomand. Eu zic să nu îţi cumperi.

@@Ionut09

Edited by Azte.
Posted

Astept pareri de la voi .

Chiar vrei să ții neaparat să mergi pe partea de Apple? Ai nu știu câte alte opțiuni pe partea de Android, putere de calcul mult crescută, cameră foto mult mai bună, memorii mult mai mari și la același preț, chiar mai mic. 

Posted

IPhone 4 am eu. Merge binisor, insa stau cu ios 7, daca bag 8, creca imi bubuie. Eu iti recomand sa-ti iei Iphone 5s. Da, are acelasi design ca 5, e si mai scump, insa butonul principal are si o amprenta, merge mai repede, are procesor mai bun, camera mai buna.

Posted

Iphone 4 deja e demodat,merge greu,se blocheaza,iphone 6 plus are un design fain ,e oricum mai fain iphone 6 plus,ptr ca il am.

ai un c****.

• Upvote 1
Posted

Un iPhone 4S iti recomand, eu am unul si nu e orice "facatura" iti recomand sa iei de la un magazin gen Vodafone sau astea, eu de la Vodafone am luat si e original, nu se blocheaza nimic, merge foarte repede pe orice versiune de IOS, ti-l recomand, nici macar la Siri nu are niciun fel de problema.

Posted (edited)

Nu-l crede, minte. Iti poti lua iphone 4/4s/5 etc. Sunt bune si nu se blocheaza deloc. Eu am iPhone 4 si de cand il am merge foarte bine si nu se blocheaza.

Edited by Fr0sTy
Posted

Nu-l crede, minte. Iti poti lua iphone 4/4s/5 etc. Sunt bune si nu se blocheaza deloc. Eu am iPhone 4 si de cand il am merge foarte bine si nu se blocheaza.

Dude , tu stii ce vorbesti? iphone 4s are 512 mb rami si procesor de 1 ghz dual si e mai scump decat un rahat de tel care are 2gb de ram si procesor de 1,7 quad core. 

Posted

Deagea îți iei un telefon pentru a te juca, te plictisești repede de jocuri. Îți recomand să îți cumperi dacă vrei să îl iei deoarece are un design genial (părerea mea).

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Dude , tu stii ce vorbesti? iphone 4s are 512 mb rami si procesor de 1 ghz dual si e mai scump decat un rahat de tel care are 2gb de ram si procesor de 1,7 quad core. 

Prietene, cei de la Apple au facut sistemul de operare așa încât să nu fie nevoie de resurse bogate pentru a merge fără lag, așa că un ram de 512 si un dual core este mai mult decât suficient pentru un iPhone.!

Edited by AIM.Psychotic