MinistruLL55.. Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Salut,eu sunt MinistruLL si de astazi ma voi ocupa cu prezentarea unor telefoane noi. Iphone 6 Plus variante ale produsului culoare space gray gold silver capacitate 128 GB 64 GB 16 GB caracteristici principale · Procesor Apple A8 64-bit · Camera 8 MP, cu pixeli de 1,5 µm · Memorie interna 16 GB · Wi-Fi (802.11a/b/g/n; 802,11n pe 2,40 Hz şi 5 GHz) un design complet nou Carcasa metalică, din aluminiu, se îmbină perfect cu suprafața de sticlă a ecranului. Astfel, deși este mai mare, iPhone 6 încape perfect în mână. ecran Retina HD Cu diagonale de 5,5" sau 4,7", iPhone 6 are cel mai subțire și avansat ecran Multi-Touch de până acum. procesor A8 Procesorul A8 pe 64 de biți este mult mai rapid decât A7 și consumă cu 50% mai puțină baterie. coprocesor de mișcare M8 Coprocesorul M8 măsoară viteza, distanța, iar datorită noului barometru, chiar și altitudinea la care te afli. cameră iSight de 8 MP cu Focus Pixels Camera HD de 1080p are acum un sistem de focalizare automată mai rapid și, în plus, îți permite să înregistrezi clipuri în slow-motion, la 240 cadre/secundă. conexiuni wireless mai rapide Acum poți experimenta viteze ultra-rapide de download prin interfața Wi-Fi 802.11ac. Touch ID Senzorul Touch ID îți scanează amprenta pentru a debloca smartphone-ul tău iPhone 6 și pentru a autoriza cumpărăturile din App Store. iOS 8 Sistemul de operare avansat al iPhone 6 este optimizat acum pentru un ecran mai mare și dotat cu noi funcționalităţi. Quote
Weakness. Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Dacă dai copy-paste de pe un site de specialitate în acest domeniu nu înseamnă că prezinți un produs. Mai bine nu. Quote
MinistruLL55.. Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Nu e copy.e o analiza de pe 5 site-uri Quote
Weakness. Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Nu e copy.e o analiza de pe 5 site-uri Nu, e copy-paste. Ca să prezinți un produs trebuie să-l ai în mână. De ce ai postat aici nu știu, dacă cineva vrea să se intereseze de un produs anume poate găsi pe site-ul oficial unde sunt date concrete. Quote
MinistruLL55.. Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Credema ca am iphone 6 plus. Quote
Leo_ Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Credema ca am iphone 6 plus. O poza cu el in fata monitorului cu un tab cu forumul bugged? Quote
MinistruLL55.. Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Nu imi merge compu,e arsa placa,scriu de pe tel,cand il repar promit ca fac,mi-am notat. Quote
Deaths Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nu imi merge compu,e arsa placa,scriu de pe tel,cand il repar promit ca fac,mi-am notat. Inca nu l-ai reparat?:)) din decembrie astept . Quote
Skiper GREEN Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dacă dai copy-paste de pe un site de specialitate în acest domeniu nu înseamnă că prezinți un produs. Mai bine nu. Quote
TucsoN Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dacă dai copy-paste de pe un site de specialitate în acest domeniu nu înseamnă că prezinți un produs. Mai bine nu. Quote
Recommended Posts