CTC Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Salut,te rog frumos imi poti da fonturile de la creatiile astea?? Nu le mai are PS: Frumix, szuka blyat! Ba da logo-uri sau sample-uri la pagini ai incercat sa le perfectionezi? Sau nu te-ai apucat de web design? Keep going, man! Quote
21cercy Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 (edited) Cel mai bun Designer :3, Succes in continuare, +1 Pentru munca depusa. Multumesc, dude! @, Mersi! @, Multumesc, o sa tin cont. @, Mersi. @, CLICK AICI. Nu stiu sigur daca asta e, nu mai am .psd-ul, au trecut aproape 2 ani de cand am facut alea. @, Mersi, homie. Am mai facut web design, logo-uri, uita-te in celelalte pagini, cu siguranta vei gasi. Acum ma axez mai mult pe ceea ce se cere pe comunitate. @@RaLuCuTzA, Multumesc! > :D< @, Ty, dude. Edited March 29, 2016 by C E R C Y 4 7 S K H Quote
AssWiNN Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Salut. Lucrezi foarte frumos. Îmi pooti scrie pe asta Alberto.. LVPD? Te rog. Quote
21cercy Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 @, mersi. @@qDanny, multumesc. @@AssWiNN, nu mai detin .psd la aceasta lucrare, e facuta acum aproape un an. Quote
Radial112 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Cand postei ma votare la sotw ? Ok : frumos Quote
Kose Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Frumos ti-am dat +1, vezi daca poti edita acest avatar vreau sa scrii Kose si asa adaugi efecte .Multumesc. Quote
Julian1 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Lucrezi foarte frumos in Photoshop. Fa si niste tutoriale pentru logo-uri semnaturi, avatare. :D Quote
Gabriel Ghiun Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Ce pot sa zic, stiu, ti-am mai spus sunt frumoase, alea, alea. Insă nu ti-am zis ca, am observat progresul tău. Devii tot mai bun intr-un timp destul de scurt zic eu. Cel putin eu, am progresat maxim pana la avatarul pe care il am. Continua tot asa Cercy ne vedem pe Green! Quote
Radial112 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Frumoase , dai un ochi si pe aici Portofoliu SkuLL - Page 3 - Portofolii / Creatii - buGGed.ro , P.S , sotw Quote
21cercy Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 @@Straja, Mersi! @@Gabbe, Multumesc dude, apreciez. @@RaLuCuTzA, Ty! @, Mersi. @, Multumesc! @, Ty. @, Mersi frumos. Quote
Chambers. Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 @@Straja, Mersi! @@Gabbe, Multumesc dude, apreciez. @@RaLuCuTzA, Ty! @, Mersi. @, Multumesc! @, Ty. @, Mersi frumos. http://imgur.com/TGug6vP TEXT " TRUEKOV JafArmat " astept urgent mersi frumos Quote
frightened Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ai evoluat spre bine Cercy imi place ce vad, tine-o tot asa in continuare meriti frunctia de designer din plin :* astept si eu o parere la portofoliu, o sa postez astazi ceva noutati! Quote
Recommended Posts