Hortez Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 ONLINE Nickname: LordEviL Level(minim 15):Am level 14 si 18/44 Rp Facţiune şi rank:Paramedic Departament-rank 2. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Momentan Paramedic Departament este prima mea factiune. De cât timp joci sa:mp?:De aproximativ 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De cand s-a deschis serverul. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Nu,nu am fost banat niciodata. Nickname-uri anterioare:- VIAŢA REALĂ Nume:Costin Mirica. Vârsta:Am 14 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Ma numesc Costin Mirica si am 14 ani.Sunt o un baiat cu capul pe umeri,intraznet si serios.Imi place sa ajut lumea din jurul meu si sa fac totul ca la carte in orice situatie.Pe dealta parte sunt modest si am cei 7 ani de acasa. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine):Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:As dori sa ma alatur clanului Capone deoarece este un clan serioas,cu membri care stiu sa respecte atunci cand sunt respectati , si as as fi incantat sa ma alatur lor si sa dau ceea ce am eu mai bun din mine.Dar nu am reusit pana acum sa intru in clan.Sper sa mi se acorde o sansa , sa pot arata tot ce am eu mai bun , si sa demonstrez ca pot fi si serios atunci cand este nevoie. Va multumesc pentru atentie. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur,sunt de acord cu el. Ce părere ai despre acest clan?:Este un clan foarte serios cu membri care stiu sa respecte. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu,nu am tangente cu nimeni din clan. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://i.imgur.com/21CdaCv.png
Recommended Posts