reddvodka Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Pun pariu ca ai primit ceva de genu asta pe mail si ai pus botu si ai completat cu datele tale. >>>>> http://forum.bugged.ro/topic/111364-tombole-bugged-sute-de-mii-de-puncte-premium-gratis-hack-de-dice-server-purple-deschis/ PS: Parerea mea. Sper sa iti primesti contul inapoi. Quote
Lazar William Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Pun pariu ca ai primit ceva de genu asta pe mail si ai pus botu si ai completat cu datele tale. >>>>> http://forum.bugged.ro/topic/111364-tombole-bugged-sute-de-mii-de-puncte-premium-gratis-hack-de-dice-server-purple-deschis/ PS: Parerea mea. Sper sa iti primesti contul inapoi. Nu am primit nici asa! Quote
mirceaaa Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) Fa si tu poze, cine stie e vre-un obsedat care stie si unde locuiesti. Iti recomand cu mare caldura sa iti formatezi pc-ul apoi priima data sa pui kaspersky in pc dupa poti face ce doresti. In legatura cu contul tau nu prea stiu ce sa zic daca dovedesti ca este al tau il primesti. @Aim.mafiottul Edited December 25, 2014 by Mirceaaa Quote
mirceaaa Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Nu am primit nici asa! Daca ai vazut acest mesaj da repede skype-ul tau ca sunt cu tedy pe skype si poate iti recuperam. Quote
Krytos Robert Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Playerul care a furat a scris aia,ti- furat si contulde pe care aimfacut ticket,inca ai jn keylogge.baga urgent parola lunga cu cifre si litere la pc.o Frate ce ti-a facut saraca limba romana :D sa o maltratezi asa :lol: :lol: . Nu mai asasina limba romana! Asa acum in legatura cu contul tau , Eu cred ca adminul care iti inchide ticket-ul ti-a furat contul pentru ca nu vrea sa raspunda nimeni pentru a nu iesi la suprafata adevarul . Iti recomand sa ii bui Lui Shadow sa vb cu toti admini si sa ii ia putini la intrebari ca si-au cam luat-o in cap. Quote
PuNk Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Key-logger, altfel nu imi explic ce s-a putut intampla. Quote
J.Darius.xD Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Frate ce ti-a facut saraca limba romana :D sa o maltratezi asa :lol: :lol: . Nu mai asasina limba romana! Asa acum in legatura cu contul tau , Eu cred ca adminul care iti inchide ticket-ul ti-a furat contul pentru ca nu vrea sa raspunda nimeni pentru a nu iesi la suprafata adevarul . Iti recomand sa ii bui Lui Shadow sa vb cu toti admini si sa ii ia putini la intrebari ca si-au cam luat-o in cap. Cum poti sa gandesti asa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Krytos Robert Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Cum poti sa gandesti asa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Edited December 29, 2014 by Krytos_Robert Quote
Jade Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Un admin: Shad0w sau Tibi trebuie sa vada tot.Sper sa iti recuperezi contul. Quote
skyzifun Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Mă, deci, ca să îţi fure contul, îi trebuie parola de la messinger pe care e înregistrat..Nu avea cum să o afle... Quote
Warwick.. Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Adminii nu se mai implica in recuperarea conturilor sparte, e datoria ta sa ai grija de contul tau! Quote
SpeedyGonzales Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Cel care tia spart contul a avut parola ta de la email.. Frate, n`am nimic cu tine, dar de unde ai poza aia cu BMW`ul lui tata ? :mellow: Acum serios, l`am chemat pe tata, s-a mirat si el cand a vazut poza. Imi spui si mie de unde ai luat-o te rog !?!?!?!? :( :mellow: Quote
Shifty Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Probabil ti-ai introdus datele contului intr-un site cu keylogger. Asta se intampla cand vrei premium points 'gratis'. Quote
Deagle.Oficial Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Probabil ti-ai introdus datele contului intr-un site cu keylogger. Asta se intampla cand vrei premium points 'gratis'. Sigur a facut asta si e constient ca Shad0w nu mai ajuta pe nimeni ptr. recuperarea conturilor si incearca sa minta ca nu a intrat pe niciun site. Nimeni nu poate sparge o parola la ghicite. Edited December 30, 2014 by Deagle Quote
Recommended Posts