Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fa si tu poze, cine stie e vre-un obsedat care stie si unde locuiesti. Iti recomand cu mare caldura sa iti formatezi pc-ul apoi priima data sa pui kaspersky in pc dupa poti face ce doresti. In legatura cu contul tau nu prea stiu ce sa zic daca dovedesti ca este al tau il primesti. @Aim.mafiottul

Edited by Mirceaaa
Posted

Playerul care a furat a scris aia,ti- furat si contulde pe care aimfacut ticket,inca ai jn keylogge.baga urgent parola lunga cu cifre si litere la pc.o

Frate ce ti-a facut saraca limba romana  :D  sa o maltratezi asa  :lol:  :lol: .

Nu mai asasina limba romana!

Asa acum in legatura cu contul tau , Eu cred ca adminul care iti inchide ticket-ul ti-a furat contul pentru ca nu vrea sa raspunda nimeni pentru a nu iesi la suprafata adevarul .

Iti recomand sa ii bui Lui Shadow sa vb cu toti admini si sa ii ia putini la intrebari ca si-au cam luat-o in cap.

Posted

Frate ce ti-a facut saraca limba romana  :D  sa o maltratezi asa  :lol:  :lol: .

Nu mai asasina limba romana!

Asa acum in legatura cu contul tau , Eu cred ca adminul care iti inchide ticket-ul ti-a furat contul pentru ca nu vrea sa raspunda nimeni pentru a nu iesi la suprafata adevarul .

Iti recomand sa ii bui Lui Shadow sa vb cu toti admini si sa ii ia putini la intrebari ca si-au cam luat-o in cap.

Cum poti sa gandesti asa =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Cel care tia spart contul a avut parola ta de la email..

Frate, n`am nimic cu tine, dar de unde ai poza aia cu BMW`ul lui tata ?  :mellow:  Acum serios, l`am chemat pe tata, s-a mirat si el cand a vazut poza. Imi spui si mie de unde ai luat-o te rog !?!?!?!? :(  :mellow: 

Posted (edited)

Probabil ti-ai introdus datele contului intr-un site cu keylogger. Asta se intampla cand vrei premium points 'gratis'.

Sigur a facut asta si e constient ca Shad0w nu mai ajuta pe nimeni ptr. recuperarea conturilor si incearca sa minta ca nu a intrat pe niciun site. Nimeni nu poate sparge  o parola la ghicite.

Edited by Deagle