tiranian1 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Vreu sa devin owner-ul acestui clan, deoarece pot sa il intretin in fie care luna. Quote
mr24 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 sall as vrea sa devin eu lider al acestuia clan ca eu pot sa il intretin si as dori foarte mult timp sa fiu un liderbun pentru un clan. Quote
.xXxSmenxXx. Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Salut daca se poate asi vrea sa devin eu liderul al acestui clan ca sunt toataziua pe bugged si ma pot ocupa de el si pot sa il fac foarte populat. Multumesc. Quote
Plushy Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Eu il iau sai dau valoare deci daca vreți valoare datimil mie Quote
alinutzalin899 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Iau eu clanul deoarece stau online in timpul saptamanii 6ore si in Weekend toata ziua. Daca m-il dati mie stiti sigur ca acest clan nu o sa se faca de ras,am multi prieten si o sa recrutez minim lvl 15 Quote
Cristi599 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Acest 'clan' este facut doar de teste, geniilor. Quote
B.Andrei Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Salut dragi membrii.Mă numesc Andrei,și sunt din județul Călărași,Comuna Cuza-Vodă.Ași dorii să fiu ownerul acestui clan pentru că sunt o fire sociabilă,credincioa-să.Eu sunt ownerul potrivit din punctul de vedere intelectual,nu că mă aleg eu așa,fiiindca ajut playeri și nu-s din acela să îmi bat joc. Mulțumesc pentru înțelegere Edited May 3, 2015 by B.Andrei Quote
George V Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Vreau sa fiu owner la acest clan deoarece de mult mi-am dorit sa am un clan si sa il admistrez si sa ajunga cel mai bun. Quote
TheRoyal23 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Acest Clan este pentru teste, nu se da lider ! Quote
Killing_Joke Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Doresc eu sa devin ownerul clanului deoarece sunt activ, serios si cu bun simt. Am multe pile si ma descurc pe zi ce trece. Sunt deobicei in factiuni (mafii) si cred ca ma voi descurca Quote
Flavian Isachi Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Salut!As vrea sa devin eu lider a calnului,deoarece pot sa-l intretin...si sa ajunga un clan foarte mare pe server. Quote
Wrenchut Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Salut!As vrea sa devin eu lider a calnului,deoarece pot sa-l intretin...si sa ajunga un clan foarte mare pe server. De ce furi poza lui Senatoru de pe blue bugged ? Quote
Magiic Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Buna!Eu as dori sa fiu liderul acestui clan pentru ca poy sa il intretin si pentru ca la-s irca in topul clanuri-lor. Quote
Marius Mihalache Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Owneru trebuie sa scrie corect chiar si cu virgula nu asa (Salut,ma numesc cutare) ci asa (Salut, ma numesc cutare) Quote
Y_coss Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Salut! Ma numesc Cosmin si as dori sa devin ownerul acestui clan deoarece vreau sa imi fac multi prieteni. Promit ca daca primesc functia de owner o sa am grija de acest clan si il voi mentine mereu full cu membrii seriosi si cu capul pe umeri. Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi. Quote
Recommended Posts