AbyxD Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Pentru a intra in uV. va trebuie: Seriozitate. Activitate. Bun simt. Model de Aplicatie Faceti topic nou cu titlul [Nick]Aplicatie Nickname: Level: Warns: Link profil bluepanel: Varsta reala : De ce doresti sa intri in uV. ?: Cate ore petreci in joc pe zi, fara AFK/sleep? : Ai citit regulamentul clanului? : Ai mai facut pare din alt clan ? : Daca da , de ce ai iesit ? : Cum te-ai putea caracteriza(20 cuvinte): (Raspunsul il veti primi in maxim 48 de ore de la aplicare.) Edited February 11, 2015 by Shinji Up.
puLse- Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Nickname: _fResh Level: 9 Warns: 0 Varsta reala plus primele 7 cifre din CNP (Daca ai buletin): 14 * inca nu mi`am facut buletinul * De ce doresti sa intri in uV. ?: Pentru ca este un clan frumos. Cate ore petreci in joc pe zi, fara AFK/sleep? : Nu le numar. Ai citit regulamentul clanului? : Da Ai mai facut pare din alt clan ? : Nu Daca da , de ce ai iesit ? : - Cum te-ai putea caracteriza(5-10 cuvinte): slab , scund , o fire sensibila , cu simtul umorului , imi place sa ma distrez , sunt serios cand este cazul , si restul o sa vedeti cu timpul.
LockdownRO Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) Nickname: _fResh Level: 9 Warns: 0 Varsta reala plus primele 7 cifre din CNP (Daca ai buletin): 14 * inca nu mi`am facut buletinul * De ce doresti sa intri in uV. ?: Pentru ca este un clan frumos. Cate ore petreci in joc pe zi, fara AFK/sleep? : Nu le numar. Ai citit regulamentul clanului? : Da Ai mai facut pare din alt clan ? : Nu Daca da , de ce ai iesit ? : - Cum te-ai putea caracteriza(5-10 cuvinte): slab , scund , o fire sensibila , cu simtul umorului , imi place sa ma distrez , sunt serios cand este cazul , si restul o sa vedeti cu timpul. Acceptat pentru teste. Contacteaza in joc nr de telefon: sms 48666 sau sms / 7537 Edited December 25, 2014 by LockdownRO 2
Recommended Posts