valentin1231 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) Nume:ValentinProblemă întâlnită:Este gm blown, este o comanda de facut masini pentru dealer si una pentru creeat case, problema este ca dupa restart toate casele si toate masinile dispar, am nevoie mare de ajutor!Ce am încercat până acum: Am cautat pe net solutii si am mai modificat comenzile dar fara succesCodul sursa/Log/Altele: Astea sunt comenzile needitate http://pastebin.com/kU7fdYWc Si /creeazacasa: http://pastebin.com/JVSUXPx5 Edit: As vrea ca, la comanda /goto sa nu mai fie doar cand cineva da report pentru owneri! Comanda: http://pastebin.com/vWTHnuUh Va rog ajutati-ma, am mare nevoie! +1 celui care ma rezolva! Edited February 3, 2015 by valentin1231
DariusLVPD Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Nu poti sa numesti plagiere topicul asta, e mult mai organizat, are un model. Felicitari pentru initiativa.
Blaskowski Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Nume:Valentin Problemă întâlnită:Este gm blown, este o comanda de facut masini pentru dealer si una pentru creeat case, problema este ca dupa restart toate casele si toate masinile dispar, am nevoie mare de ajutor! Ce am încercat până acum: Am cautat pe net solutii si am mai modificat comenzile dar fara succes Codul sursa/Log/Altele: Astea sunt comenzile needitate http://pastebin.com/kU7fdYWc Si /creeazacasa: http://pastebin.com/JVSUXPx5 Edit: As vrea ca, la comanda /goto sa nu mai fie doar cand cineva da report pentru owneri! Comanda: http://pastebin.com/vWTHnuUh Va rog ajutati-ma, am mare nevoie! +1 celui care ma rezolva! Ai comanda [/sv] sau [/savedata]? Sau cauta in GameMode public SavePlayerData, cauta toate 3, daca nu gasesti ma anunti aici in topic si te ajut eu cu ele.
LucianSiiu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Frumos din partea ta, ce cer eu acum e mai greu dar poate reusesti sa ma ajuti: Nume: Ath9Problemă întâlnită: As vrea un sistem de /pcolor( donatori sa poata sa isi schimbe culoarea nick-ului)Ce am încercat până acum: Am cautat peste tot :))Codul sursa/Log/Altele: - Aceasta postare este defapt o cerere scripting, dar daca poti sa ma ajuti multumesc. dau +1 zilnic.
Blaskowski Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 (edited) Frumos din partea ta, ce cer eu acum e mai greu dar poate reusesti sa ma ajuti: Nume: Ath9 Problemă întâlnită: As vrea un sistem de /pcolor( donatori sa poata sa isi schimbe culoarea nick-ului) Ce am încercat până acum: Am cautat peste tot :)) Codul sursa/Log/Altele: - Aceasta postare este defapt o cerere scripting, dar daca poti sa ma ajuti multumesc. dau +1 zilnic. Revin cu edit imediat. *edit: Uite aici link-ul, ti-am facut tutorial, citeste-l cu atentie. In caz ca nu ai inteles ai support la adresa mea de skype: bogdan.gtamp! Blaskowski Edited February 4, 2015 by Blaskowski
Blaskowski Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 @, deci, nu ai mai zis nimic, merge sau nu?
valentin1231 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 1.Eu am rezolvat, dar am venit cu noi probleme, eu la sv am asa: 1 slot pentru masina, 1 slot pentru motor si 1 pentru barca, cum pot sa fac sa am 3 sloturi pentru toate adica sa imi pot cumpara de ex 2 masini si un motor, am mare nevoie de ajutorul tau, sa imi zici ce comanda sa iti dau daca ai nevoie! 2.o comanda care sa stearga masinile, si alea de dealer si alea creeate cu /veh 3.Un bug care nu salveaza casele(daca vrei iti dau comanda de creeat casele) 4. Cum schimb castigul la joburi 5.Si cum adaug mai multe posturi de radio. Daca ma ajuti cu asta ai +1 asigurat!
Blaskowski Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 1.Eu am rezolvat, dar am venit cu noi probleme, eu la sv am asa: 1 slot pentru masina, 1 slot pentru motor si 1 pentru barca, cum pot sa fac sa am 3 sloturi pentru toate adica sa imi pot cumpara de ex 2 masini si un motor, am mare nevoie de ajutorul tau, sa imi zici ce comanda sa iti dau daca ai nevoie! 2.o comanda care sa stearga masinile, si alea de dealer si alea creeate cu /veh 3.Un bug care nu salveaza casele(daca vrei iti dau comanda de creeat casele) 4. Cum schimb castigul la joburi 5.Si cum adaug mai multe posturi de radio. Daca ma ajuti cu asta ai +1 asigurat! Pai .. tu aici mi-ai pus vreo 5 probleme de facut, hai eu accept provocarea, dar asta te pot ajuta doar prin TeamViewer sau imi dai mie GameMode-ul sa ti-l fac cum vrei. Geaba iti pun eu aici scripturi ca nu vei intelege nimic. Skype-ul meu este: bogdan.gtamp, contacteaza-ma. Dai un "Quote" cand mi-ai trimis cererea. 1
valentin1231 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Pai .. tu aici mi-ai pus vreo 5 probleme de facut, hai eu accept provocarea, dar asta te pot ajuta doar prin TeamViewer sau imi dai mie GameMode-ul sa ti-l fac cum vrei. Geaba iti pun eu aici scripturi ca nu vei intelege nimic. Skype-ul meu este: bogdan.gtamp, contacteaza-ma. Dai un "Quote" cand mi-ai trimis cererea. Gata, daca ma ajuti esti cel mai tare!
Blaskowski Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Gata, daca ma ajuti esti cel mai tare! Intru si eu pe skype pe la 16:30 - 17:00. Ne vedem atunci. 1
mateiu12 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 @, Nume:RevontheusProblemă întâlnită:Nu ma descurc nicidecum cu un sistem de login cu mysql, si dori un sistem de login sa mi-l explici si mie de la 0 + sa-mi explici cum creez baza de date daca se poate. Stiu ca e mult de munca dar vad ca ai talent la scripting :DCe am încercat până acum: Am incercat tutorialele lui Maurice, dar nu au dat roade...Codul sursa/Log/Altele: ---
Blaskowski Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 @, Nume:Revontheus Problemă întâlnită:Nu ma descurc nicidecum cu un sistem de login cu mysql, si dori un sistem de login sa mi-l explici si mie de la 0 + sa-mi explici cum creez baza de date daca se poate. Stiu ca e mult de munca dar vad ca ai talent la scripting :D Ce am încercat până acum: Am incercat tutorialele lui Maurice, dar nu au dat roade... Codul sursa/Log/Altele: --- Deci tu ce vrei sa-ti faci baza de date sau ..? *ON: Astazi posibil sa accept doar cereri, dar de ajutat nu cred ca pot deoarece am raport de facut in LSPD, de maine va ajut pe toti cu cererile de azi ! 1
mateiu12 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Deci tu ce vrei sa-ti faci baza de date sau ..? *ON: Astazi posibil sa accept doar cereri, dar de ajutat nu cred ca pot deoarece am raport de facut in LSPD, de maine va ajut pe toti cu cererile de azi ! Okey, dai mention maine. P.S vreau sa ma ajuti si cu baza de date si cu un system de login + explicatii daca ai timp.
Blaskowski Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 @, sa-mi dai add pe skype: bogdan.gtamp, si voi vorbii acolo. O seara buna ! 1
valentin1231 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 @, sa-mi dai add pe skype: bogdan.gtamp, si voi vorbii acolo. O seara buna ! Hai ca te ast si eu maine sa ma ajuti cu problemele alea a si prob 2 nu trebuie neaparat doar daca nu e prea mare chinu
Blaskowski Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Asta mai mult da cu gura, nimic concret. Sa mai zic ceva? ... mai bine tac. Apropo..daca vrei sa-ti faci post-uri cauta alta masa. 1
valentin1231 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Asta mai mult da cu gura, nimic concret. Vezi ca pe mine dupa ce a intrat pe skype m-a ajutat foarte mult, el chiar stie ce face, e foarte bun la scripting!
Sebaz Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nume: Sebastian. Problemă întâlnită: Salut, ma poate ajuta cineva cu urcarea unui gm pe host? PS: Nu veniti cu: ''Tu iti faci server si nu stii sa urci pe host s@lpa!'', stiu sa bag un gm pe host, dar nu stiu de ce la acesta la compile imi da gm cu unknown (nu warning sau eroare, merge) si cand bag gm cu winscp dupa ce ii dau rr din gamecp imi da gm unknown..Ce am încercat până acum: Am incercat tot ce mi-a venit prin cap.. dar degeaba.Codul sursa/Log/Altele: Add skype: sebi.zavate pentru a ma ajuta. Multumesc anticipat tuturor ce macar isi dau interesul.
Sebaz Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 +1 pentru baiatu asta, m-a rezolvat imediat! Tot respectu!
Blaskowski Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 @, multumesc. Vezi ca acel GameMode are multe buguri, mai apeleaza daca mai ai nevoie.
uzi375 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nume: skrilexcovProblemă întâlnită: Pai ... vreau sa adaug la /shop ca pe bugged sa cumperi slot de masina..si fara bug daca poti.Ce am încercat până acum: Am incercat multe...dar nu prea stiu..Codul sursa/Log/Altele: -
Blaskowski Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Nume: skrilexcov Problemă întâlnită: Pai ... vreau sa adaug la /shop ca pe bugged sa cumperi slot de masina..si fara bug daca poti. Ce am încercat până acum: Am incercat multe...dar nu prea stiu.. Codul sursa/Log/Altele: - Deja ma ai pe skype, vorbim acolo. 1
uzi375 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Deja ma ai pe skype, vorbim acolo. multumesc! baiatul chiar stie ce face ...+1
Recommended Posts