Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, dai t/c unii nu apreciaza munca si ca ii ajut atunci nici mie nu m-ai imi pasa.

ACEST TOPIC AM DECIS SA-L INCHID DEOARECE MULTI ZIC ADICA..ASA AM AUZIT CA NU STIU EU SA SCRIPTEZ..DAR DUPA CUM SE VEDE PE TOTI DE AICI I-AM AJUTAT, NU MAI CONTEAZA NIMIC ! NU MAI POSTATI AICI, DUCETI-VA LA ALTUL ... CA VAD CA NU APRECIATI MUNCA !

TOPIC CLOSED !

• Upvote 2
Posted

Nume:
Problemă întâlnită:Error: Unkown command.
Ce am încercat până acum:Nu am incercat nimic ca nu mi-am dat seama unde e greseala.
Codul sursa/Log/Altele:Nu merg toate comenzile.
Posted (edited)

Aaa, era de la mine, nu aveam comanda /stats....

//EDIT Dar am GM Skittler sau cum e ala si imi da eroare la COMPILE, daca poti hai pe skype.

Edited by Authe
Posted

Sincer sa fiu, ma poti mira ... de 3 zile nimeni nu a mai postat aici :) V-ati lasat de "deschis servere bugged" :)

Ti-am dat add pe skype sa ma ajuti cu niste chestii.

Posted

Nume:MinistruLLProblemă întâlnită:Cand deschid samp-server,exe sau cum e imi scrie [MYSQL] Error, connecting to samp failed, iar cand ma conectez pe svr se inchide automat samp-server,exeCe am încercat până acum:Nu stiu ce sa incerc, deaia iti cer ajutoru.. Plzz ajutor rpd.. add skype ministrul.gtamafiaCodul sursa/Log/Altele:-

Posted

@, te ajut ma .. dar am facut din gresala duble-post si am primit suspend forum 1 zi..deaia nu am mai scis nimic ... + ca doar la 22:00 te pot ajuta. 

Ok, daca nu sunt atunci imi trimiti pm pe skype cu rezolvarea. Ti-am trimis eu ce erori imi da.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ia sa vedem daca esti un "scripter medium".

Vreau ca la sistemul de war, cei care ataca , wAttackers, sa nu poata sa mearga cu masina in zona teritoriului.

{
   if(IsPlayerInAnyVehicle(x))
   {
       if(JustRemoved[x] == 0)
       {
       RemovePlayerFromVehicle(x);
       SendClientMessage(x, COLOR_RED, "Nu ai voie intr-o masina pe turf!");
       JustRemoved[x] = 1;
}
   }
}
Posted

@, nu te iau..dar is multe intelege...

/ban /kick /mute /jail /banip /ip /check /respawn /afklist /desync...sunt multe omule....is mai multe..

/createbusiness..multe is

Gata, am rezolvat de câteva luni, mersi =}
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp