Blaskowski Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Am gasit niste coordonate : 598 220.685256 1919.830810 17.403896 181.731781 Bun de unde pot sa le iau si eu? Dami un mesaj gol pe skype...te ajut cu TW ... dar sa-mi dai si mie sv.cfg ala smecher al tau :)
Catalin3232 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nume: CătălinProblemă întâlnită: Nu găsesc nici un gamemodeCe am încercat până acum:-Codul sursa/Log/Altele: Știu că nu e ajutor de script dar am nevoie si eu de un gamemode, tu esti cel mai bun scripter care îl cunosc pe comunitatea asta și dacă ai putea să mă ajuți ți-aș rămâne dator !
Blaskowski Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 @@Catalin3232, oi fi, daca tu asa consideri ... dar am scris, minim 100 post-uri pentru orice post aici ... fiindca nu ai fost asa lacom, te iert de data asta sa nu iei BlackList la topic, iar in semnatura ai id-u meu de skype.
x Stoie x Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nume: MASCOProblemă întâlnită: Vreau si eu ca la masinile de Examen sa apara pe masina gen ca o "Sirena", Cum este si la TAXI sirena aia pe masina, Sa scrie pe masina Exam sus...Ce am încercat până acum:N-am incercat nimic..Nu stiu ce trebuie facut d-asta am si postat aici.Codul sursa/Log/Altele: -
L0K3D. Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 @Maco - uite aici un exemplu, tu fa dupa el. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=307319
x Stoie x Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Am facut la fel si este pentru LSPD acolo la SirenObject[VID] = CreateObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); "18646" este pentru LSPD iti da o sirena eu as vrea sa apara gen EXAM sus.. in fine... dar daca nici Blaskowski nu stie, am alta intrebare, sa fac gen ca un tablou si sa scrie pe el Bun venit pe "NUMELE LA SERVER-UL MEU"...am vazut pe un server si vreau si eu.. una din ele. daca se poate ambele dar ma multumesc si cu una. uite aici un ex: Edited September 19, 2015 by Masco
Blaskowski Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Am facut la fel si este pentru LSPD acolo la SirenObject[VID] = CreateObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); "18646" este pentru LSPD iti da o sirena eu as vrea sa apara gen EXAM sus.. in fine... dar daca nici Blaskowski nu stie, am alta intrebare, sa fac gen ca un tablou si sa scrie pe el Bun venit pe "NUMELE LA SERVER-UL MEU"...am vazut pe un server si vreau si eu.. una din ele. daca se poate ambele dar ma multumesc si cu una. uite aici un ex: Ba da stiu sa-ti fac aia pe masini la exam si tigania asta. Vorbim skype mai incolo pe la 22-23.
Catalin3232 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Nume: CatalinProblemă întâlnită: Am un gamemode dau sa ma inregistrez si cand scriu parola scrie ca e incorecta dar nici macar nu e contul facut.Ce am încercat până acum:Nimic pentru ca nu am habar de ce face asaCodul sursa/Log/Altele: - Uite stiu ca nu am 100 de posturi, dar te rog frumos sa ma ajuti dau +1 si iti raman dator. Esti cel mai bun sigur ma poti ajuta te rog. Si te rog nu ma pune pe blacklist Edited September 19, 2015 by Catalin3232
Blaskowski Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Nume: Catalin Problemă întâlnită: Am un gamemode dau sa ma inregistrez si cand scriu parola scrie ca e incorecta dar nici macar nu e contul facut. Ce am încercat până acum:Nimic pentru ca nu am habar de ce face asa Codul sursa/Log/Altele: - Uite stiu ca nu am 100 de posturi, dar te rog frumos sa ma ajuti dau +1 si iti raman dator. Esti cel mai bun sigur ma poti ajuta te rog. Si te rog nu ma pune pe blacklist pe la 23:30-00 sa fii pe skype.
x Stoie x Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Nume:MASCOProblemă întâlnită:Masinile de la factiuni poate fi conduse de oricine..Ce am încercat până acum:Nu am incercat nimic, nu imi dau seaman ce ar trebuie sa fac, GM-ul ruleaza pe mysql.Codul sursa/Log/Altele:-
Alynush02 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Nume:MASCO Problemă întâlnită:Masinile de la factiuni poate fi conduse de oricine.. Ce am încercat până acum:Nu am incercat nimic, nu imi dau seaman ce ar trebuie sa fac, GM-ul ruleaza pe mysql. Codul sursa/Log/Altele:- add un4m3d-bugged, vorbim acolo, acum, daca poti.
Blaskowski Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 De acest topic se v-a ocupa: Un4m3n & L0K3D, poate voi reveni si eu intr-o zi, dar pana nu stiti sa apreciati nimic, nu mai are rost.
KentBoom Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nume:KentBoom.Problemă întâlnită:Nu stiu cum sa aranjez tutorialu la mine in gm.Ce am încercat până acum:Sa il aranjez dar error.Codul sursa/Log/Altele:http://pastebin.com/VcjUgZK8 Precizez ca folosesc gm virtual rpg stiu ca mai trebuie adaugat ceva la el dar nush ce si nush unde sa il pun.
AlexL123 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nume:AlexLProblemă întâlnită:Politistii primesc wanted....Ce am încercat până acum:nimic,deoarece nu stiu cumCodul sursa/Log/Altele:-
Claudiuu. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) Are cineva toate fisierele pentru a fi functional gm-ul 'gmi'nu le gasesc nicaieri. Edited October 7, 2015 by Mexx
Denniz. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nume: .DennisProblemă întâlnită: Am bagat un sistem de report, si cand dau /report nu functioneaza.Ce am încercat până acum: Nu am incercat nimic.Codul sursa/Log/Altele:-
x Stoie x Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Are cineva toate fisierele pentru a fi functional gm-ul 'gmi'nu le gasesc nicaieri. Da le am eu, add me skype: alex.alexandru350 Are cineva toate fisierele pentru a fi functional gm-ul 'gmi'nu le gasesc nicaieri. Add me skype: alex.alexandru350 am eu toate fisierele. Nume:AlexL Problemă întâlnită:Politistii primesc wanted.... Ce am încercat până acum:nimic,deoarece nu stiu cum Codul sursa/Log/Altele:- Posteaza comanda intr-un pastebin.
Blaskowski Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 @@MASCO, te-as ruga sa nu mai postezi aici, am scris cine posteaza, ii poti ajuta prin PM.
AlexL123 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Referitor la problema mea,eu vreau ca politistii sa nu mai primeasca wanted cand omoara pe cineva!
Blaskowski Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Din acest moment, incep sa va ajut din nou. Puteti posta din nou cererile pentru ajutor cine doreste! Date contact me: bogdan.gtamp (skype)
AlexL123 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nume:AlexLProblemă întâlnită:Politistii primesc wanted....cum fac sa nu primeasca?Ce am încercat până acum:nimic,deoarece nu stiu cumCodul sursa/Log/Altele:-
KentBoom Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Din acest moment, incep sa va ajut din nou. Puteti posta din nou cererile pentru ajutor cine doreste! Date contact me: bogdan.gtamp (skype) Nume:KentBoom. Problemă întâlnită:Nu stiu cum sa aranjez tutorialu la mine in gm. Ce am încercat până acum:Sa il aranjez dar error. Codul sursa/Log/Altele:http://pastebin.com/VcjUgZK8 Precizez ca folosesc gm virtual rpg stiu ca mai trebuie adaugat ceva la el dar nush ce si nush unde sa il pun.
Claudiuu. Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nume: MexxProblemă întâlnită: Imi spuneti va rog ce fisiere trebuie sa am in gamemode ca sa imi mearga comenzile din gm-ul 'gmi' in gm-ul meu.Ce am încercat până acum: NimicCodul sursa/Log/Altele: Sper sa ma puteti ajuta. Cine poate sa-mi zica de ce, cand vreau sa urc gm-ul 'gmi' pe host imi zice de eroarea din scriptfiles .svn? Am incercat s-o sterg iar cand am urcat gm-ul pe host nu ma mai putea inregistra, nu puteam scrie nicio comanda si ma dadea in pustietate.
Blaskowski Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Nume:AlexL Problemă întâlnită:Politistii primesc wanted....cum fac sa nu primeasca? Ce am încercat până acum:nimic,deoarece nu stiu cum Codul sursa/Log/Altele:- add skype bogdan.gtamp Nume:KentBoom. Problemă întâlnită:Nu stiu cum sa aranjez tutorialu la mine in gm. Ce am încercat până acum:Sa il aranjez dar error. Codul sursa/Log/Altele:http://pastebin.com/VcjUgZK8 Precizez ca folosesc gm virtual rpg stiu ca mai trebuie adaugat ceva la el dar nush ce si nush unde sa il pun. add skype bogdan.gtamp Nume: Mexx Problemă întâlnită: Imi spuneti va rog ce fisiere trebuie sa am in gamemode ca sa imi mearga comenzile din gm-ul 'gmi' in gm-ul meu. Ce am încercat până acum: Nimic Codul sursa/Log/Altele: Sper sa ma puteti ajuta. Cine poate sa-mi zica de ce, cand vreau sa urc gm-ul 'gmi' pe host imi zice de eroarea din scriptfiles .svn? Am incercat s-o sterg iar cand am urcat gm-ul pe host nu ma mai putea inregistra, nu puteam scrie nicio comanda si ma dadea in pustietate. add skype bogdan.gtamp
KentBoom Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 add skype bogdan.gtamp add skype bogdan.gtamp add skype bogdan.gtamp Nu poti sa imi zici aici te rog ca mie nu imi merge skype... te rog.
Recommended Posts