Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am gasit niste coordonate : 598  220.685256  1919.830810  17.403896  181.731781

Bun de unde pot sa le iau si eu?

Dami un mesaj gol pe skype...te ajut cu TW ... dar sa-mi dai si mie sv.cfg ala smecher al tau :)

Posted

Nume: Cătălin
Problemă întâlnită: Nu găsesc nici un gamemode
Ce am încercat până acum:-
Codul sursa/Log/Altele: Știu că nu e ajutor de script dar am nevoie si eu de un gamemode, tu esti cel mai bun scripter care îl cunosc pe comunitatea asta și dacă ai putea să mă ajuți ți-aș rămâne dator !

Posted

Nume: MASCO
Problemă întâlnită: Vreau si eu ca la masinile de Examen sa apara pe masina gen ca  o "Sirena", Cum este si la TAXI sirena aia pe masina, Sa scrie pe masina Exam sus...
Ce am încercat până acum:N-am incercat nimic..Nu stiu ce trebuie facut d-asta am si postat aici.
Codul sursa/Log/Altele: -

Posted (edited)

Am facut la fel si este pentru LSPD acolo la SirenObject[VID] = CreateObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); "18646" este pentru LSPD iti da o sirena eu as vrea sa apara gen EXAM sus.. in fine... dar daca nici Blaskowski nu stie, am alta intrebare, sa fac gen ca un tablou si sa scrie pe el Bun venit pe "NUMELE LA SERVER-UL MEU"...am vazut pe un server si vreau si eu.. una din ele. daca se poate ambele dar ma multumesc si cu una.

uite aici un ex:

6ocLiMe.png

Edited by Masco
Posted

Am facut la fel si este pentru LSPD acolo la SirenObject[VID] = CreateObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); "18646" este pentru LSPD iti da o sirena eu as vrea sa apara gen EXAM sus.. in fine... dar daca nici Blaskowski nu stie, am alta intrebare, sa fac gen ca un tablou si sa scrie pe el Bun venit pe "NUMELE LA SERVER-UL MEU"...am vazut pe un server si vreau si eu.. una din ele. daca se poate ambele dar ma multumesc si cu una.

uite aici un ex:

6ocLiMe.png

Ba da stiu sa-ti fac aia pe masini la exam si tigania asta.

Vorbim skype mai incolo pe la 22-23.

Posted (edited)

Nume: Catalin
Problemă întâlnită: Am un gamemode dau sa ma inregistrez si cand scriu parola scrie ca e incorecta dar nici macar nu e contul facut.
Ce am încercat până acum:Nimic pentru ca nu am habar de ce face asa

Uite stiu ca nu am 100 de posturi, dar te rog frumos sa ma ajuti dau +1 si iti raman dator. Esti cel mai bun sigur ma poti ajuta te rog. Si te rog nu ma pune pe blacklist

Edited by Catalin3232
Posted

Nume: Catalin

Problemă întâlnită: Am un gamemode dau sa ma inregistrez si cand scriu parola scrie ca e incorecta dar nici macar nu e contul facut.

Ce am încercat până acum:Nimic pentru ca nu am habar de ce face asa

Uite stiu ca nu am 100 de posturi, dar te rog frumos sa ma ajuti dau +1 si iti raman dator. Esti cel mai bun sigur ma poti ajuta te rog. Si te rog nu ma pune pe blacklist

pe la 23:30-00 sa fii pe skype.

Posted

Nume:MASCO
Problemă întâlnită:Masinile de la factiuni poate fi conduse de oricine..
Ce am încercat până acum:Nu am incercat nimic, nu imi dau seaman ce ar trebuie sa fac, GM-ul ruleaza pe mysql.
Codul sursa/Log/Altele:-

Posted

Nume:MASCO

Problemă întâlnită:Masinile de la factiuni poate fi conduse de oricine..

Ce am încercat până acum:Nu am incercat nimic, nu imi dau seaman ce ar trebuie sa fac, GM-ul ruleaza pe mysql.

add un4m3d-bugged, vorbim acolo, acum, daca poti.

• 2 weeks later...
Posted

Nume: .Dennis
Problemă întâlnită: Am bagat un sistem de report, si cand dau /report nu functioneaza.
Ce am încercat până acum: Nu am incercat nimic.

Posted

Are cineva toate fisierele pentru a fi functional gm-ul 'gmi'nu le gasesc nicaieri.

Da le am eu, add me skype: alex.alexandru350

Are cineva toate fisierele pentru a fi functional gm-ul 'gmi'nu le gasesc nicaieri.

Add me skype: alex.alexandru350 am eu toate fisierele.

Nume:AlexL

Problemă întâlnită:Politistii primesc wanted....

Ce am încercat până acum:nimic,deoarece nu stiu cum

Posteaza comanda intr-un pastebin.

Posted

Problemă întâlnită:Politistii primesc wanted....cum fac sa nu primeasca?

Posted

Din acest moment, incep sa va ajut din nou. Puteti posta din nou cererile pentru ajutor cine doreste!

Date contact me: bogdan.gtamp (skype)

Nume:KentBoom.
Problemă întâlnită:Nu stiu cum sa aranjez tutorialu la mine in gm.
Ce am încercat până acum:Sa il aranjez dar error.
Codul sursa/Log/Altele:http://pastebin.com/VcjUgZK8
Precizez ca folosesc gm virtual rpg stiu ca mai trebuie adaugat ceva la el dar nush ce si nush unde sa il pun.
Posted

Nume: Mexx
Problemă întâlnită: Imi spuneti va rog ce fisiere trebuie sa am in gamemode ca sa imi mearga comenzile din gm-ul 'gmi' in gm-ul meu.
Ce am încercat până acum: Nimic
Codul sursa/Log/Altele: Sper sa ma puteti ajuta.

Cine poate sa-mi zica de ce, cand vreau sa urc gm-ul 'gmi' pe host imi zice de eroarea din scriptfiles .svn? Am incercat s-o sterg iar cand am urcat gm-ul pe host nu ma mai putea inregistra, nu puteam scrie nicio comanda si ma dadea in pustietate.

Posted

Problemă întâlnită:Politistii primesc wanted....cum fac sa nu primeasca?

add skype bogdan.gtamp

Nume:KentBoom.
Problemă întâlnită:Nu stiu cum sa aranjez tutorialu la mine in gm.
Ce am încercat până acum:Sa il aranjez dar error.
Codul sursa/Log/Altele:http://pastebin.com/VcjUgZK8
Precizez ca folosesc gm virtual rpg stiu ca mai trebuie adaugat ceva la el dar nush ce si nush unde sa il pun.

add skype bogdan.gtamp

Nume: Mexx

Problemă întâlnită: Imi spuneti va rog ce fisiere trebuie sa am in gamemode ca sa imi mearga comenzile din gm-ul 'gmi' in gm-ul meu.

Ce am încercat până acum: Nimic

Codul sursa/Log/Altele: Sper sa ma puteti ajuta.

Cine poate sa-mi zica de ce, cand vreau sa urc gm-ul 'gmi' pe host imi zice de eroarea din scriptfiles .svn? Am incercat s-o sterg iar cand am urcat gm-ul pe host nu ma mai putea inregistra, nu puteam scrie nicio comanda si ma dadea in pustietate.

add skype bogdan.gtamp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp