Jump to content

Cerere - VP - Kanabys.

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:
Varsta:
Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Ma numesc Marin Sandu si am 16. Sunt un baiat modest, glumet, respectuos, cu cei 7 ani de acasa, care stie sa asculte, putin timid, hazliu, duc orice treaba pana la capat. Hobby-urile mele sunt : Fotbal-ul, tennis-ul, sa:mp-ul si basket-ul. Imi place sa cunosc oameni noi, sa socializez. Stiu sa scriu corect gramatical si nu sunt fitos, nu am mofturi.

Locatia(Oras): Iasi.

Ce gen de muzica asculti? House, manele.

STATISTICI ONLINE:

Nick : Kanabys.
Nivel : 21
Nume folosite anterior: ---
Vechime pe server: 22-03-2014
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru Necooperare Admin.. prea putin timp dat pentru downloadare TW.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/hDLGYt5

Link cu faction history: http://redpanel.bugged.ro/profile/KaNaByS.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru VP?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, ma inteleg bine cu toti.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in AIM, mirif1k si multe altele, astea au fost cele mai recente.
Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike, Metin2, League of Legends.
Cu cine te intelegi cel mai bine din VP?: Mariosan, Ady_spawn.

Experienta SA-MP: Buna.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype - sandu_1803, Mess - gigis_samp@Yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca sunt multi prieteni in el.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea.

Esti de acord sa adaugi tagul VP alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [VP] in joc pe server? Da.

P.S: Imi cer scuze de nick-ul meu de pe forum, insa nu am acces sa il schimb, decat peste 30 zile de la ultima schimbare, asta poate fi si maine..

Edited by AIM-Kanabys.
Posted

Contra :) schimba numele pe forum

Ai văzut ce nume ai pe forum, schimbă numele pănă atunci părerea mea este contra.

Am specificat in aplicatie jos ca nu pot sa il schimb, trebuie sa treaca 30 zile de la ultima schimbare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp