Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Alin Constantin
Varsta:Am varsta de 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Alin, sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa si foarte serios. Imi place foarte mult sportul, sa ies cu prietenii in oras, nu imi place cearta, sunt ambitios, hotarat si nu las nimic nimic neterminat. Eu, sunt mai deosebit de ceilalti, dupa comportamentul meu civilizat, foarte harnic, responsabil de ce fac, sincer si imi place sa imi ajut prietenii la greu.

Locatia(Oras):Locuiesc in Motru, judet Gorj.

Ce gen de muzica asculti?Rap si Manele.

STATISTICI ONLINE:

Nick :Ninja.
Nivel :10 
Nume folosite anterior:Nu am avut.
Vechime pe server:Am vreo 2-3 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu.

Poza cu invitatie:[imgur](http://i.imgur.com/QaZRTUR.png)

Link cu faction history:Panel link nu merge, deoarece arata celalalt ninja ma scuzati.. Pun poza.[imgur](http://i.imgur.com/dwmqVM0.png)
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru VP?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost in King, .WaR, [YA] si chiar am petrecut multe zile.
Ce alte jocuri mai joci?:Metin2, CS:GO si Minecraft.
Cu cine te intelegi cel mai bine din VP?:Cel mai bine cu: M0destep, Jeffery si Ragazzo.

Experienta SA-MP:De 2 ani.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Nu folosesc, dar daca este nevoie desigur.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa fac parte din clan deoarece este un clan serios, foarte multi membrii activi, intodeauna mi-am dorit sa intru intr-un clan serios si sa petrec mult timp. In acest clan vreau sa imi intalnesc prietenii, sa comunic cu ei foarte repede, sa ajut clanul cu ce mi se cere, sa ajung la un rank 6 mare si sa fie pe primul loc.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul cu seriozitatea mea, activitatea si cei 7 ani de acasa.

Esti de acord sa adaugi tagul VP alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [VP] in joc pe server?Desigur.

Edited by King.NinjA
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp