Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Dumitru Marius.
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte) Ma numesc Marius, sunt un tip cu un poteltial mare, cariua nu-i place sa dea usor batut. Imi place sa ma joc sa:mp cu prieteni mei, si sa ies afara, sa ma bucur de viata. Atuul meu principal este sinceritatea si faptul  ca am cei 7 ani de acasa.

Locatia(Oras): Judetul Buzau, comuna Padina.

Ce gen de muzica asculti? Pai, ce-mi place. Adica daca suna bine,  imi place si mie.

STATISTICI ONLINE:

Nick : oTw 
Nivel : 26
Nume folosite anterior: Nu am, am alt cont care este facut de curand si se numeste LoTwS
Vechime pe server: Cam de la 2-3 luni de cand sa deschis, am inceput sa joc si eu.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/lqUotsv

Link cu faction history: http://redpanel.bugged.ro/profile/oTw
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru VP?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, King. / Ak47 si mai multe care au fost la inceput.
Ce alte jocuri mai joci?: Metin2, daca ma contacteaza vreun prieteni sa intram pe vreun server.
Cu cine te intelegi cel mai bine din VP?: Nu stiu sigur, nu prea am multi prieteni pe Sa:mp, doar cei reali.

Experienta SA-MP: Am un an, de cand joc sa:mp.

CONTACT/ETC:

Contact skype/yahoo messenger: marius.otw1 skype / yahoo: marius_bkz@yahoo.ro
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sunt un tip caruia nu ii place sa se plimbe din factiune in factiune sau clan in clan. Dar sincer pana acum nu am gasit niciun clan care sa-mi dea gramul meu de respect, pe care il merit.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu, si comunicare.

Esti de acord sa adaugi tagul VP alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Daca aflu cum, desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [VP] in joc pe server?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp