Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Coman Adelin-Stefan.
Varsta:15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Adelin, sunt un baiat serios cu cei 7 ani de acasa, sunt prieteneo, imi place lucru in echipa, Nu imi place nedreptatea in iciun fel.

Locatia(Oras):Onesti.

Ce gen de muzica asculti?:Haus-Manele.

STATISTICI ONLINE:

Nick :WoLLworINNN
Nivel :20
Nume folosite anterior:Nu am.
Vechime pe server:5-6 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am  fost banat.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/mNSoEWG

Link cu faction history:http://redpanel.bugged.ro/profile/WoLLworINNN
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru VP?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am nici o alteratiecu nici un membru.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost nu mai stiu sigur in cate am fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Cs.
Cu cine te intelegi cel mai bine din VP?:Ady_spawn, TerroxD, kanabys.

Experienta SA-MP:2-3 ani pe comunitatea BuGGeD.

CONTACT/ETC:

Contact skype/yahoo messenger:Adelin.coman2
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece in acest clan intra numai oameni cu capul pe umeri, care nu iti da dureri de cas si aici am multi prieteni.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cred ca pot ajuta clanul cu sfaturi colegilor.

Esti de acord sa adaugi tagul VP alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [VP] in joc pe server?Desigur.

Posted
WoLLworINNN was uninvited by Ciprian from faction Los Aztecas (rank 1) after 11 days, with FP. Reason: 3/3 Faction Warn
 2014-12-03 23:38:54

WoLLworINNN was uninvited by InaKa96 from faction The Russian Mafia (rank 1) after 14 days, without FP. Reason: 3/3 Faction Warns

Respins T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp