Popular Post Shad0w Posted December 26, 2014 Popular Post Posted December 26, 2014 Dupa cum stiti, la cumpararea unui cont premium in joc, se primeste cont premium si pe forum. Pentru a primi cont premium pe forum, playerii puteau completa un dialog ce aparea in joc dupa cumpararea contului premium sau puteau deschide un tichet pe user panel. In ultimul timp erau tot mai multe tichete deschise de playeri ce doreau sa primeasca grup-ul premium pe un alt cont de forum din diferite motive asa ca am hotarat ca e nevoie de o metoda mai simpla pentru a primi cont premium pe forum / schimba contul de forum ce are grupul Premium. Acum toti playerii ce au cont premium in joc (red sau blue) vor putea alege un cont de forum pe care sa primeasca grupul Premium. Contul poate fi setat de pe user panel si poate fi schimbat oricand. Toti playerii ce aveau grupul Premium pe forum au ramas fara acel grup, dar se pot loga pe user panel si pot primi din nou grup-ul Premium. 39
Kosso.Cross Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Dupa cum stiti, la cumpararea unui cont premium in joc, se primeste cont premium si pe forum. Pentru a primi cont premium pe forum, playerii puteau completa un dialog ce aparea in joc dupa cumpararea contului premium sau puteau deschide un tichet pe user panel. In ultimul timp erau tot mai multe tichete deschise de playeri ce doreau sa primeasca grup-ul premium pe un alt cont de forum din diferite motive asa ca am hotarat ca e nevoie de o metoda mai simpla pentru a primi cont premium pe forum / schimba contul de forum ce are grupul Premium. Acum toti playerii ce au cont premium in joc (red sau blue) vor putea alege un cont de forum pe care sa primeasca grupul Premium. Contul poate fi setat de pe user panel si poate fi schimbat oricand. Toti playerii ce aveau grupul Premium pe forum au ramas fara acel grup, dar se pot loga pe user panel si pot primi din nou grup-ul Premium. Geniala treaba ai facut Shad0w, acum numai trebuie sa faca tickete cei care isi cumpara cont premium pe joc si pe forum nu aveau :D
Octavian Gheorghiu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Multumim Shad0w Edited December 26, 2014 by Reden
Ekoblast9 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) La mine e o problema. Nu-mi arata " Premium User " Edited December 26, 2014 by Ekoblast9
Battousai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Foarte frumos, mulţumin Shad0w! Foarte frumos, mulţumin Shad0w! Foarte frumos, mulţumin Shad0w!
Ekoblast9 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Bine gandit ! Bine gandit, Shad0w ! Am rezolvat-o !
mirceaaa Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Frumos, GG.Este mai usor pentru pleyerii noi care au cumparat un cont premium si nu prea stiu ce sa faca. Respect @Shad0w Edited December 26, 2014 by Mirceaaa
Recommended Posts