damian123 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 De unde imi pot cumpara cont premium pe joc ?
Edix Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Foarte bine! Multi doreau sa-si schimbe contu de forum si sa primeasca premium pe el.
romy. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Și acum eu dacă nu mai am cont pe niciunul dintre serverele blue sau red ce fac? O mare prostie,am rămas fără cont premium pe forum pentru că nu mai am cont pe niciun server. RUSINE BUGGED INCA O DATA!
Shad0w Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Și acum eu dacă nu mai am cont pe niciunul dintre serverele blue sau red ce fac? O mare prostie,am rămas fără cont premium pe forum pentru că nu mai am cont pe niciun server. RUSINE BUGGED INCA O DATA! Daca nu ai cont premium pe red sau blue, nu ar trebui sa ai cont premium nici pe forum.
deleted-inactive account Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Și acum eu dacă nu mai am cont pe niciunul dintre serverele blue sau red ce fac? O mare prostie,am rămas fără cont premium pe forum pentru că nu mai am cont pe niciun server. RUSINE BUGGED INCA O DATA! Omule, la ce te ajuta contul premium pe forum, atat timp cat nu joci pe server nu vad de ce ai folosi forum-ul.
romy. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Daca nu ai cont premium pe red sau blue, nu ar trebui sa ai cont premium nici pe forum. @Shad0w, AM AVUT CONT PREMIUM dar acum nu mai am pe acest server dar nu mai joc de un an si jumatate pentru ca nu merita! Nu vezi ca din 1000 de jucatori 990 au 13 ani? S-au dus de rapa si milioanele mele, RUSINE BUGGED! O sa va depaseasca kelton, am fost cei mai buni insa acum o luam la vale, retired, sal
Shad0w Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 @Shad0w, AM AVUT CONT PREMIUM dar acum nu mai am pe acest server dar nu mai joc de un an si jumatate pentru ca nu merita! Nu vezi ca din 1000 de jucatori 990 au 13 ani? S-au dus de rapa si milioanele mele, RUSINE BUGGED! O sa va depaseasca kelton, am fost cei mai buni insa acum o luam la vale, retired, sal Nu ai cont premium in joc => Nu ai cont premium pe forum. E destul de logic.
Shad0w Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Conturile premium de pe forum au fost resetate din nou datorita unor mici probleme. Trebuie sa va logati din nou in user panel pentru a primi premium pe forum.
romy. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Daca nu ai cont premium pe red sau blue, nu ar trebui sa ai cont premium nici pe forum. Ma Shad0w eu te respect dar eu am donat bani comunității asteia 20 de euro cat am donat nu mai stiu ca am donat acum un an jumate. O data ce am donat mi se pare normal sa am user premium nu? Am donat=> user premium pe forum poti verifica verifica-mi IP-UL ce vrei tu
MarioXD Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Salut Shad0w, da, ai făcut bine, toată lumea aștepta să li se dea premium user pe forum, iar acum o poate face jucătorul fără să mai astepte un admin.
Recommended Posts