MaariusLiviu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Cand sunt pe joc mi se blocheaza la 5 minute sa-mp-ul, apoi isi revine dupa 20 secunde. Am 2gb ram, placa video 1gb, procesor dual-core amd athlon 64 2.70. Un ajutor? Quote
Battousai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Salut! În primul rând, îţi recomand să faci update la driverele de la placa video. În al doilea rând îţii recomand să-ti aspiri unitatea, probabil coolerul tău este plin de praf, se încălzeşte enorm. Dacă tot ai această problemă îţi recomand să reinstalezi wibdows-ul, îţi recomand windiws 8.1 PRO, durează aproximativ 10minute instalarea. O seară bună în continuare! Quote
MaariusLiviu Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Salut! În primul rând, îţi recomand să faci update la driverele de la placa video. În al doilea rând îţii recomand să-ti aspiri unitatea, probabil coolerul tău este plin de praf, se încălzeşte enorm. Dacă tot ai această problemă îţi recomand să reinstalezi wibdows-ul, îţi recomand windiws 8.1 PRO, durează aproximativ 10minute instalarea. O seară bună în continuare! Salut, nu am probleme cu temperatura, cu praful in unitate, e curat ca lacrima. Am windows 7 de 2 saptamani. Am facut update la drivere si nimic. Quote
Battousai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Salut, nu am probleme cu temperatura, cu praful in unitate, e curat ca lacrima. Am windows 7 de 2 saptamani. Am facut update la drivere si nimic.Foarte ciudat :-?Când îţi rulează jocul normal, care este numărul de FPS? Ce versiune de la windows 7 ai? Quote
MaariusLiviu Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Foarte ciudat :-? Când îţi rulează jocul normal, care este numărul de FPS? Ce versiune de la windows 7 ai? Am windows7 wiltimate, si in joc am 80 - 100 fps-uri. Mi se blocheaza dintr-o data 10 secunde si dupa isi revine, odata la 5 minute. Quote
Battousai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Am windows7 wiltimate, si in joc am 80 - 100 fps-uri. Mi se blocheaza dintr-o data 10 secunde si dupa isi revine, odata la 5 minute.Hmm, numărul de FPS este perfect, dar nu-mi pot da seama de ce se blochează jocul? :-?Eşti sigur 100% că pe cooler-ul tău nu este praf? Quote
MaariusLiviu Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 (edited) Hmm, numărul de FPS este perfect, dar nu-mi pot da seama de ce se blochează jocul? :-? Eşti sigur 100% că pe cooler-ul tău nu este praf? Nu am deloc praf, pasta termoconductoare a fost schimbata acum 2 saptamani, procesorul imi sta in [ gameing ] 20-25 grade, placa video 60-65 , hardu 35 grade. Si joc cu rezolutia 1024x600x32, setari frame limiter - off, visual quality - low, widescreen off. Edited December 26, 2014 by MozZ. Quote
Battousai Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Nu am deloc praf, pasta termoconductoare a fost schimbata acum 2 saptamani, procesorul imi sta in [ gameing ] 20-25 grade, placa video 60-65 , hardu 35 grade. Si joc cu rezolutia 1024x600x32, setari frame limiter - off, visual quality - low, widescreen off.Nu-mi dau seama care este problema... Sincer, îmi pare rău că nu te pot ajuta, îmi cer scuze. O seară placută! Quote
Desire. Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Probabil e de la Windows. Încearcă să descarci alt Windows, dar tot 7 pentru că este foarte bun. Dacă tot nu-ţi merge, revino cu un reply. Quote
Ponel Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) Ai mult programe deschise cand esti in joc ? si asta este o problema uneori Si verifica sa nu ai virusi prin PC Bafta Edited January 2, 2015 by Valy8000 Quote
Mihai- Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Prostii,prostii,prostii.Nu contează ce P.C ai.Poți avea P.C navetă, dacă ai wireless prin sârmă ghimpată tot degeaba.Totul este de la internet.Acel „clock” pe care tu îl iei periodic este de la semnalul slab la wireless. Quote
MaariusLiviu Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 (edited) AM netul bun, am instalat diferite windowsuri...la fel, pasta am schimbat-o recent, procesoru nu imi sare de 20 grade.. si nu am multe programe deschise.. Edited January 3, 2015 by MozZ. Quote
Krytos Robert Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Problema este de la placa fiind ca nu suporta. Asa mi se intampla si mie la gta 4 fiind ca nu aveam placa conectata :lol: :lol: :lol: apoi a mers perfect. Daca nici asa nu merge iti recomand sa iti ilocuiesti placa. Poate fi crapata sau placa de memorie este crapata cine stie .?. +1 Daca ti-am fost de ajutor . Quote
Recommended Posts