Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: BogdanbGdRomania.

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.

Stock(obligatoriu)https://www.halocapitalgroup.com/wp-content/uploads/2014/01/funding-for-taxi.jpg

Text: BogdanbGdRomania, 'Taxi Member', 'BUGGED.RO'.

Detalii: Rezolutia: 150x300 px. Sa fie prins doar botul masinii in avatar.

Detalii despre text: 'Taxi Member' sa aiba acelasi font ca si 'BUGGED.RO' si sa fie scrise cu galben amadoua.

Edited by BogdanbGdRomania
Posted

Nick: BogdanbGdRomania.

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.

Stock(obligatoriu)https://www.halocapitalgroup.com/wp-content/uploads/2014/01/funding-for-taxi.jpg

Text: BogdanbGdRomania, 'Taxi Member', 'BUGGED.RO'.

Detalii: Rezolutia: 150x300 px.

Detalii despre text: 'Taxi Member' sa aiba acelasi font ca si 'BUGGED.RO' si sa fie scrise cu galben amadoua.

YdU7uk.png   Bogdanel, stock-ul e prea mare si nu incape tot pe 150x300.  Daca nu iti place, alege alt stock.

Posted

Daca vrei avatar de rezolutie 150X300 alege un stock potrivit pentru 'Avatare'. Si mie imi iese exact ca cel al lui GHERILA, deci postez degeaba.

Posted

Daca vrei avatar de rezolutie 150X300 alege un stock potrivit pentru 'Avatare'. Si mie imi iese exact ca cel al lui GHERILA, deci postez degeaba.

Nu ma eu vreau doar sa prindeti din botul masinii.

YdU7uk.png   Bogdanel, stock-ul e prea mare si nu incape tot pe 150x300.  Daca nu iti place, alege alt stock.

Posted

Ok.

T1ndFy.png   Better?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp