Raulinkov Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 ONLINE Nickname: iFlame Level(minim 15): 27. Facţiune şi rank: SF Bikers, rank 2. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Cel mai mare rank avut a fost rank 6, pe care l-am avut in 5 mafii, anume Grove Street de 2 ori, The Russian Mafia de 2 ori şi Aztecas 1 dată. ( Stau numai în mafii de 1 an jumate aproximativ ). De cât timp joci sa:mp?: De 3 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De aproximativ 1 an jumate. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, pentru afacere ilegală. Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut alt nick, dar am avut alt cont de level 26. VIAŢA REALĂ Nume: Dragoş Raul. Vârsta: 17 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Locuiesc în oraşul Piatra Neamţ, am împlinit pe 1 august 17 ani, îmi place să joc multe jocuri pe console, mai exact pe xbox 360, sporturile mele preferate sunt fotbalulul si MMAul, pe care le şi practic de aproximativ 6 ani fiecare, îmi place să mă uit la seriale cum ar fi Breaking Bad. Sunt prietenos, mă integrez uşor într-un mediu nou, nu sunt no lifer ca alţii de pe samp ( nu dau nume ). Ofer respect celor care mă respectă şi ei la rândul lor, şi sunt glumeţ. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Cât de cât să înţeleg despre ce se vorbeşte. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece este un clan cu o vechime foarte mare pe server, în el se află playeri de treabă cu care poţi glumi şi purta o discuţie serioasă oricând. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Bineînţeles. Ce părere ai despre acest clan?: După părerea mea acest clan este unul complex, ce nu are nevoie de nici o schimbare. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut antecedente cu nimeni. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/WkV0Idn CONTACT Yahoo Messenger: Nu mai folosesc. Skype: Alexander îl are pe al meu.
Recommended Posts