Denishosu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Voi ce ati alege? Judecati dupa sistem nu dupa brand. Quote
Benedict Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 As alege tot Iphone, mi se pare mai bine pus la punct, din ambele puncte. (aspect si tehnic) Quote
Leo_ Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Dar S4 ce are? Evita Allview, e o firma romaneasca proasta cu asamblare in China, slaba calitate. Batalia e intre S4 si Iphone 5, alegi ce iti place. Eu am S4 si pana acum nu am probleme cu el, bateria ce-i drept ma tine destul de putin pentru ce am nevoie, in rest e un telefon exceptional. Quote
Denishosu Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 (edited) Update. Lg g3 vs Iphone 5. Multumesc de sfat-uri. La s4 nu-mi place design-ul. Edited December 27, 2014 by Dedge Quote
Leo_ Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 LG G3 ftw. E unul dintre cele mai bune telefoane, are cel mai bun soft si are configurate de S5, la un pret ceva mai mic, e free-lag. Daca ai banii, go4it, nu mai astepta. PS: Ai si Nexus 5 care e foarte bun, cand e vorba de actualizari, le primeste instant, in comparatie cu celelate deviceuri (e facut de google). Quote
Leo_ Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 (edited) IPhone. Poti da si un argument de ce Iphone? Ca asa ziceam si eu Allview, doarbca sa fie in plus la post-count.. Edited December 27, 2014 by Leone. Quote
Trebor. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 iPhone e mai bun din toate punctele de vedere. Face poze super misto si clare, are un design foarte frumos, e rezistent si se misca super bine. Quote
AndrewShineXD Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 iPhone e mai bun din toate punctele de vedere. Face poze super misto si clare, are un design foarte frumos, e rezistent si se misca super bine. iPhone-ul nu este rezistent deloc. Quote
Leo_ Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 iPhone e mai bun din toate punctele de vedere. Face poze super misto si clare, are un design foarte frumos, e rezistent si se misca super bine. Fiecare vede diferit acelasi lucru. Dar raman de parere ca un Nexus 5 e varianta optima, la fel si G3. PS: Daca e vorba de varianta fara S (adica 5S), e o risipa de bani, nu merita. Quote
Arrow_ Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 allvievv, mi se pare un telefon mai ok decat iphone si e mult mai folosit androidul. Quote
Contcont Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 LG G3 castiga din punct de vedere technic. Quote
DinuDragos Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Nexus 5, il dețin de un an si câteva săptămâni si se mișca impecabil, bine, sunt genul care își tine obiectele ca in puf. iPhone tine mult de gusturi, eu m-am obișnuit cu Android si ecranul mare, plus de asta, sunt aproape sigur ca un iPhone o sa il pierd imediat, plus de asta ma amuz când lumea nu știe ce e ala Nexus 5 :) Quote
Woolf Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 As alege tot Iphone, mi se pare mai bine pus la punct, din ambele puncte. (aspect si tehnic) Quote
syN Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 iPhone-ul nu este rezistent deloc. Rezista, am un prieten care si-a scapat iPhone-ul in WC ( Nu stiu cum ) de 2 ori intr-o luna si a avut doar o problema la interent ( nu se conecta la wifi ) pe care a rezolvat-o la un service. Quote
Kandalf Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Dar S4 ce are? Evita Allview, e o firma romaneasca proasta cu asamblare in China, slaba calitate. Batalia e intre S4 si Iphone 5, alegi ce iti place. Eu am S4 si pana acum nu am probleme cu el, bateria ce-i drept ma tine destul de putin pentru ce am nevoie, in rest e un telefon exceptional. Te contrazic,folosesc x2 soul de un an si e impecabil,merge perfect nu am nici o problema cu el...s4 deja e varful ... Quote
TucsoN Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sa o luam cat de logic se poate, IPhone 5 are piesele fabricate in Califorinia, iar Allview e firma romaneasca, deci si piesele sunt pe masura. Quote
Recommended Posts