Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dar S4 ce are?

Evita Allview, e o firma romaneasca proasta cu asamblare in China, slaba calitate.

Batalia e intre S4 si Iphone 5, alegi ce iti place. Eu am S4 si pana acum nu am probleme cu el, bateria ce-i drept ma tine destul de putin pentru ce am nevoie, in rest e un telefon exceptional.

Posted

LG G3 ftw. E unul dintre cele mai bune telefoane, are cel mai bun soft si are configurate de S5, la un pret ceva mai mic, e free-lag. Daca ai banii, go4it, nu mai astepta.

PS: Ai si Nexus 5 care e foarte bun, cand e vorba de actualizari, le primeste instant, in comparatie cu celelate deviceuri (e facut de google).

Posted (edited)

IPhone.

Poti da si un argument de ce Iphone? Ca asa ziceam si eu Allview, doarbca sa fie in plus la post-count..

Edited by Leone.
Posted

iPhone e mai bun din toate punctele de vedere.

Face poze super misto si clare, are un design foarte frumos, e rezistent si se misca super bine.

Posted

iPhone e mai bun din toate punctele de vedere.

Face poze super misto si clare, are un design foarte frumos, e rezistent si se misca super bine.

Fiecare vede diferit acelasi lucru. Dar raman de parere ca un Nexus 5 e varianta optima, la fel si G3.

PS: Daca e vorba de varianta fara S (adica 5S), e o risipa de bani, nu merita.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nexus 5, il dețin de un an si câteva săptămâni si se mișca impecabil, bine, sunt genul care își tine obiectele ca in puf. iPhone tine mult de gusturi, eu m-am obișnuit cu Android si ecranul mare, plus de asta, sunt aproape sigur ca un iPhone o sa il pierd imediat, plus de asta ma amuz când lumea nu știe ce e ala Nexus 5 :)

• 2 weeks later...
Posted

iPhone-ul nu este rezistent deloc.

Rezista, am un prieten care si-a scapat iPhone-ul in WC ( Nu stiu cum ) de 2 ori intr-o luna si a avut doar o problema la interent ( nu se conecta la wifi ) pe care a rezolvat-o la un service.

• 6 months later...
Posted

Dar S4 ce are?

Evita Allview, e o firma romaneasca proasta cu asamblare in China, slaba calitate.

Batalia e intre S4 si Iphone 5, alegi ce iti place. Eu am S4 si pana acum nu am probleme cu el, bateria ce-i drept ma tine destul de putin pentru ce am nevoie, in rest e un telefon exceptional.

Te contrazic,folosesc x2 soul de un an si e impecabil,merge perfect nu am nici o problema cu el...s4 deja e varful ...

• 4 weeks later...
Posted

Sa o luam cat de logic se poate, IPhone 5 are piesele fabricate in Califorinia, iar Allview e firma romaneasca, deci si piesele sunt pe masura.