Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mersi.

Daca ai observat ai de downloadat 2 chestii la ceas, amandoua se baga in cleo.

A doua chestie este un fel de text pentru ceas. Intri in el si modifici "text", pui textul dorit.

Tot acolo daca stii poti sa modifici x si y (locatia pe ecran).

Ok, asta am inteles, dar bag modul si cand se pregatete sa scrie acolo: Connected, Joining the game! iau crash. Am reinstalat GTA si am bagat iar modurile si tot la fel, ai idee de la ce?

Posted

Salut Bugged. Eu sunt BriaN, iar in seara asta o sa va prezint modurile folosite de mine.

Hud.txd. Tinta se baga in Gta San Andreas> models. Este facuta de mine.

Download(click).

Fake esc. Daca te pui afk jocul continua. Se baga in Gta San Andreas. 

Download(click).

Aafk.cs. Acest mod este tot un fel de fake.esc(recomand sa nu il combinati cu modul de mai sus). Se baga in Gta San Andreas>cleo.

Download(click).

Fonts.txd. Modifica scrisul (ceasul din dreapta sus). Se baga in Gta San Andreas > models.

Download(click).

Samp.dll. Modifica scrisul si bara de HP(culorile) de la alti playeri. Se baga in Gta San Andreas.

Download(click).

Sampgui+mouse. Modifica bara pe care scri si mouse-ul din joc. Se baga in Gta San Andreas cele 2 poze.

Download(click).

Radar albastru. Modifica radarul(minimap) cu alta mapa albastra. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Python. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img ( cu spark). Tine deagle diferit.

Download(click).

Hud.cs. Modifica locatia in joc a banilor, vietii etc. Se baga in Gta San Andreas> cleo(recomand sa bagati si interfaceeditor).

Download(click).

InterfaceEditor.asi. Tot ce e asi se baga in folderul principal. Gta San Andreas. Modifica cateva chestii din joc.

Download(click) si download(click).

Animatii. Incarca diferit la unele arme, aceste moduri se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Skin.cs. Iti poti alege orice skin de pe server folosind /skin id. Aveti id-urile skin-urilor aici (click).

Download(click)

Mod zapada. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img cu spark.

Download(click). (tutorial inclus).

First person.cs. Acest mod se baga in Gta San Andreas> cleo. Folosind c+1 te arata la volan.

Download(click).

Ceas.cs. Arata ceasul si textul scris acolo pe ecran. Se baga in Gta San Andreas>cleo.

Download(click). si download(click).

Python. Acest mod este facut de mine. Tine deagle diferit. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Map.cs. Apasand doar pe "M" iti apare mapa fara a fi afk. Se baga in Gta San Andreas>cleo si in models>txd.

Download(click).

FPS-LIMIT.cs. Acest mod da voie calculatorului sa ai peste 100 fps-uri (acolo unde iti permite calculatorul).

Download(click).

Armele rosii nu le mai am. Nu va recomand sa le folositi.

Toate modurile de mai sus sunt pentru a te ajuta in joc(fara arme, ele provoaca putin lag), nu provoaca lag(nu scade nici macar 1fps). Tot ce e ".cs" se baga in cleo. Tot ce e ".asi" se baga in folderul principal. 

Aveti nevoie de Spark pentru a baga unele moduri.

Download(click).

Cleo folosind de mine.

Download(click).

Sampfuncs.asi se baga in folderul principal(e nevoie de el pentru anumite moduri).

Download(click).

Unele moduri nu functioneaza pe samp 0.3z R2, va recomand sa folositi R1.

Download(click).

La unele calculatoare necesita d3dx9_43.dll. Se baga in folderul principal(Gta San Andreas)..

Download(click).

Sau necesita mscvr100.dll. Se baga in folderul principal(Gta San Andreas).

Download(click).

Sper ca v-am ajutat, succes la joc!

Cum instalez mod-ul in care imi pot schumba skinul? I-mi poti spune?

Posted

De ce iau crash cand introduc modul skin?

De ce imi apare aia cu samp version la modul interface?

in rest super, +1.

Posted

Am o problema. Nu-mi merg modurile, decat cel de sampgui, mouse si cel de radar albastru, revin cu edit in care o sa-ti arat poze cu folderul cleo, san andreas si in game. +1

Posted

Cum instalez mod-ul in care imi pot schumba skinul? I-mi poti spune?

Ai nevoie de sampfuncs.asi, apoi ceea ce am pus eu mai sus, skin.cs, downloadezi si bagi in cleo.

Posted

Ai nevoie de sampfuncs.asi, apoi ceea ce am pus eu mai sus, skin.cs, downloadezi si bagi in cleo.

Unde bag sampfuncs.asi?Daca vr dami PM si explicami pe indelete.

Posted

Frumoase moduri, +1 cand pot. Apropo, celor ce nu va merge SA:MP 0.3z R1 inseamna ca sunteti intr-o mafie, deaceea va da crash ca in mafie nu ai voie cu moduri cleo. Salut. 

Am bagat skin.cs si cand intru in jos si scriu /skin de ex: /skin 3 zice SERVER UKNOW. 

Posted

Salut Bugged. Eu sunt BriaN, iar in seara asta o sa va prezint modurile folosite de mine.

Hud.txd. Tinta se baga in Gta San Andreas> models. Este facuta de mine.

Download(click).

Fake esc. Daca te pui afk jocul continua. Se baga in Gta San Andreas. 

Download(click).

Aafk.cs. Acest mod este tot un fel de fake.esc(recomand sa nu il combinati cu modul de mai sus). Se baga in Gta San Andreas>cleo.

Download(click).

Fonts.txd. Modifica scrisul (ceasul din dreapta sus). Se baga in Gta San Andreas > models.

Download(click).

Samp.dll. Modifica scrisul si bara de HP(culorile) de la alti playeri. Se baga in Gta San Andreas.

Download(click).

Sampgui+mouse. Modifica bara pe care scri si mouse-ul din joc. Se baga in Gta San Andreas cele 2 poze.

Download(click).

Radar albastru. Modifica radarul(minimap) cu alta mapa albastra. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Python. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img ( cu spark). Tine deagle diferit.

Download(click).

Hud.cs. Modifica locatia in joc a banilor, vietii etc. Se baga in Gta San Andreas> cleo(recomand sa bagati si interfaceeditor).

Download(click).

InterfaceEditor.asi. Tot ce e asi se baga in folderul principal. Gta San Andreas. Modifica cateva chestii din joc.

Download(click) si download(click).

Animatii. Tine/incarca diferit la unele arme, aceste moduri se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Skin.cs. Iti poti alege orice skin de pe server folosind /skin id. Aveti id-urile skin-urilor aici (click).

Download(click)

Mod zapada. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img cu spark.

Download(click). (tutorial inclus).

First person.cs. Acest mod se baga in Gta San Andreas> cleo. Folosind c+1 te arata la volan.

Download(click).

Ceas.cs. Arata ceasul si textul scris acolo pe ecran. Se baga in Gta San Andreas>cleo.

Download(click). si download(click).

Python. Acest mod este facut de mine. Tine deagle diferit. Se baga in Gta San Andreas>models>gta3.img(cu spark).

Download(click).

Map.cs. Apasand doar pe "M" iti apare mapa fara a fi afk. Se baga in Gta San Andreas>cleo si in models>txd.

Download(click).

FPS-LIMIT.cs. Acest mod da voie calculatorului sa ai peste 100 fps-uri (acolo unde iti permite calculatorul).

Download(click).

Arme rosii. Se baga cu Spark in Gta San Andreas>models>gta3.img. Nu sunt realistice, nu fac lag absolut deloc.

Download(click).

Toate modurile de mai sus sunt pentru a te ajuta in joc, nu provoaca lag(nu scade nici macar 1fps). Tot ce e ".cs" se baga in cleo. Tot ce e ".asi" se baga in folderul principal. 

Aveti nevoie de Spark pentru a baga unele moduri.

Download(click).

Cleo folosind de mine.

Download(click).

Sampfuncs.asi se baga in folderul principal(e nevoie de el pentru anumite moduri). Este ultima versiune(5.0) , se gaseste foarte greu (pe forum nu o gasiti). La unele calculatoare/antivirusuri il detecteaza ca si cheats, nu este.

Download(click).

Am observat ca la unele pers. nu merge sampfuncs.asi 5, asa ca m-am gandit sa va dau 3.2. Se baga la fel.

Download(click)

Unele moduri nu functioneaza pe samp 0.3z R2, va recomand sa folositi R1.

Download(click).

La unele calculatoare necesita d3dx9_43.dll. Se baga in folderul principal(Gta San Andreas)..

Download(click).

Sau necesita mscvr100.dll. Se baga in folderul principal(Gta San Andreas).

Download(click).

Sper ca v-am ajutat, succes la joc!

http://i.imgur.com/0JQz2yF.pngSfaturi?

Posted

Frumoase moduri, +1 cand pot. Apropo, celor ce nu va merge SA:MP 0.3z R1 inseamna ca sunteti intr-o mafie, deaceea va da crash ca in mafie nu ai voie cu moduri cleo. Salut. 

Am bagat skin.cs si cand intru in jos si scriu /skin de ex: /skin 3 zice SERVER UKNOW. 

skin.cs baga in cleo, ai nevoie de sampfuncs.

Mai scoate din moduri.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp