Iepure_barbar Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Buna ziua.. Intrebarea zilei este... Oare sa fim atenti la ce staff bagam? Adica asa ceva n-am mai vazut pe nici-un server din romania. Sa mi se dea T.C la reclamatie ca nu am suficiente dovezi :))) Oare ce trebuia sa fac ? sa ma arunc pe jos si sa tip auuu mor sau sa-l injur? sau sa-l provoc sa ma impuste? Alti inculti imi spun cica eu l-am pus sa ma impuste :))) Adica Eu cu chiria in spatele meu la 10 metri cu /eat il pun sa ma impuste si tot eu ii dau report? Bravo!!! Nota 10. https://www.youtube.com/watch?v=iUtB2nWveVc http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/263085 Quote
Ezioo666 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nu trebuia se deschizi un topic pentru asta.Daca vizionezi acest video cu viteza 0,25 poti sa vezi ca playerul nu trage deloc in tine iar la sfarsit nu el te omoara si altcineva. Quote
Iepure_barbar Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 (edited) Am trait s-o vad si p'asta :)))) Edit: Bai amator de POST-HUNT. Te rog eu frumos du-te de aici , auzi la el cica ala trage dupa pasari si eu la sfarsit ma omoara altcineva.. Cum imi explici tu mie ca pe fundal se aude doar Deagle-ul lui ala, cum iti explici ca eu miscandu-ma la sfarsit (daca e asa cum zici tu) ala m-a nimerit , mi-a dat 1 shot hit :)) ... cu alte cuvinte sunt al dracului de bun ca si regizor dar si ca actor. Bravo!!! Alta nota de 10. Edited December 27, 2014 by Iepure_barbar Quote
Marwell Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Nu trebuia se deschizi un topic pentru asta.Daca vizionezi acest video cu viteza 0,25 poti sa vezi ca playerul nu trage deloc in tine iar la sfarsit nu el te omoara si altcineva. Are si lag... Quote
Deagle.Oficial Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Te-a omorat un hitman ci nu el. Quote
Ezioo666 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 In tot video-ul el nu ti-a scazut deloc hp,si da cred ca a fost un hitman. Quote
Iepure_barbar Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Exact!!! Asa este a fost un hitman.. ba voi nu va auziti ce vorbiti? singurul lucru cu care l-am facut toata saptamana e sa stau in casa si sa iau payday-ul + sa-mi aranjez colectia de masini. Atat. Nu m-am certat cu nimeni ca sa-mi faca cineva contract + ca daca esti hitman poti sa-i dai report? /call 112? Nu, se pune ca la politie. Quote
BogdanSnaKe Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Exact!!! Asa este a fost un hitman.. ba voi nu va auziti ce vorbiti? singurul lucru cu care l-am facut toata saptamana e sa stau in casa si sa iau payday-ul + sa-mi aranjez colectia de masini. Atat. Nu m-am certat cu nimeni ca sa-mi faca cineva contract + ca daca esti hitman poti sa-i dai report? /call 112? Nu, se pune ca la politie. Da, poti da /call 112 unui hitman, nu se pune ca la politie, nu vorbi fara sa stii. Quote
Iepure_barbar Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Si hitman-ul este invizibil? Nu are Sunet? Quote
ZukovTANK Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Pentru tine ca sa sti, hitmanul cand se duce dupa contract are /undercover deci nu ii poti vedea numele + ca hitman rezolva contracte de la distanta. Quote
Raul_Cross Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pentru tine ca sa sti, hitmanul cand se duce dupa contract are /undercover deci nu ii poti vedea numele + ca hitman rezolva contracte de la distanta. Quote
Recommended Posts