Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, astazi m-am decis sa ma apuc de PhotoShop, asa ca am facut 2 creatii de inceput.

Astept pareri, critici, sfaturi de la cei care se pricep mai bine.  

14k8ryb.png

Creatia 1: 

4zt6e.png

Creatia 2:

2ih8ro5.png

Edited by BuLLyCaPs.WBP
Posted (edited)

Incearca sa nu mai folosesti efecte pe avatare, cel putin acum, la inceput.

Textu-ul nu il mai baga in stroke.

Edited by Gherila
Posted

Mai ai de lucrat mult. In primul rand, la text nu mai folosi stroke, se vede urat. Incearca un drop shadow 1-0-1 . Culoarea textului nu are legatura cu creatiile, incearca ori sa pui textul pe overlay daca se vede bine, ori sa-l faci alb, ori negru, ori sa-i dai un gradient format din culorile predominante in creatie sau niste culori care se potrivesc cu creatia. In al doilea rand, incearca sa  pozitionezi c4d-urile mai bine, cu o opacitate mai mica si sa se vada ca un efect frumos, pentru ca, spre exeplu, la ultima poza cu motocicleta nu prea se potrivesc. In rest e bine, tine-o tot asa, urmareste tutoriale si va fi ok . Felicitari !

P.s : Te astept cu o parere daca ai timp si la portofoliul meu : http://forum.bugged.ro/topic/112460-portofoliu-blue/

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp