Popular Post Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Popular Post Posted December 28, 2014 (!) Ping Mic- Bună ziua buGGed , am observat o chestie interesantă în regedit , aceasta vă ajută să reduceţi ping-ul , mie mi-a dat roade aveam 90 ping şi acum am constant 20-30. (!). Deschidem start-run(!). Scrie regedit.(!). Mergem in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip\Parameters\Interfaces.(!). Dati click la un spatiu gol si bifati pe NEW si alegeti DWORD(32BIT) si il denumiti in TcpAckFrequency dupa ce il creati apasati pe el click dreapta dupa ce ati apasat pe el si alegeti Modify si scrieti 1 in loc de 0 si alegeti Hexadecimal si dupa aia dati OK.(!). Facem iar asta doar cream altu DWORD(32BIT) si il denumiti in TCPNoDelay dupa ce il creati dati click pe el si apasati click dreapta si alegeti modify si scrieti 1 in loc de 0 si alegeti Hexadecimal.(!).Verifica sa fie la valoare- 0x00000001-(!) Acum puteti să ieşiţi din REGEDIT.(!) .SI dati un Restart la calculator ca să işi facă efectul. (!)- Dacă credeţi că v-am ajutat aş aştepta un +1 din motive ca am scris atât şi este un tutorial util. ;) 15
Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Cu plăcere :* dar nu vă zgârciţi cu 1+ :)) !
.Gabriel Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Interesant, insa eu nu am nevoie, ping-ul este acceptabil.
Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 O sa-l incerc, multumim ca ai postat! Multumesc de +1 , mai astept comentarii / critici / +1 !!!!
Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Nu merge ,cel putin la mine. Ce sistem de operare ai ? - Pe unele nu merge. Sau nu ai facut tu bine.
Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 *BUMP* - O să revin cu noi încercări de a scăpa de lag/ ping.
BogdanEvolution Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 M-am blocat aici, solutie? http://i.imgur.com/BTRim9M.jpg
Bullet_MoNsT3R Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Uitate la pasul 5 , fiecare pas este notat cu un (!)
RaZzZoRr01 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ma tu ne minti! ON: Am incercat si eu acum trb sa dau rr la pc sa vedem daca ne-ai mintit sau nu.
Bullet_MoNsT3R Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Ma tu ne minti! ON: Am incercat si eu acum trb sa dau rr la pc sa vedem daca ne-ai mintit sau nu. :)) Testează-l şi va merge. Acum il incerc, daca merge ai un +1. Multumesc , o să meargă.
RaZzZoRr01 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 :)) Testează-l şi va merge. Multumesc , o să meargă. Dap merge de la ping 100 imi face 60 in locuri aglomerate si 30 normal ms!
alesu Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) Exista o explicatie simpla si logica de ce merge mai bine. Va functiona, acum nu stiu daca jucatorii se vor mai teleporta de la lag in urma acestei modificari. Testati la paint pentru mai multe detalii si informatii. #exista si o mica probabilitate ca serverul sa fie afectat, avand in vedere ca trimite mai des informatii spre jucatorii care au facut aceasta modificare. Edited December 31, 2014 by NUSUNTRASTA
Bullet_MoNsT3R Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Exista o explicatie simpla si logica de ce merge mai bine. Va functiona, acum nu stiu daca jucatorii se vor mai teleporta de la lag in urma acestei modificari. Testati la paint pentru mai multe detalii si informatii. #exista si o mica probabilitate ca serverul sa fie afectat, avand in vedere ca trimite mai des informatii spre jucatorii care au facut aceasta modificare. Crede-ma nu afecteaza cu nimic ba din potrivă , la paintball te pune in vw mai repede. Este foarte util. Dap merge de la ping 100 imi face 60 in locuri aglomerate si 30 normal ms! Sper ca te-am ajutat , +1 ?
alesu Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) @, zic asta pentru ca inainte de setare, serverul iti trimitea informatia iar clientul trebuia sa astepte aceeasi informatie a doua oara pentru a trimite confirmarea ca a primit informatiile, pentru ca serverul sa trimita din nou tot asa. Acum, dupa modificarea facuta, serverul iti trimite informatia, iar imediat cum ai primit-o vei trimite confirmarea, moment in care vrei primi informatia noua. Prin urmare, traficul trimis catre server se va dubla. Daca inainte, la doua pachete primite tu trimiteai un singur pachet drept confirmare, acum la fiecare pachet primit tu vei trimite pachetul cu confirmarea. #asta este o explicatie babeste, fara termeni avansati. nu lucrez in domeniu, doar stiu anumite lucruri. Edited December 31, 2014 by NUSUNTRASTA
Bullet_MoNsT3R Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 @, zic asta pentru ca inainte de setare, serverul iti trimitea informatia iar clientul trebuia sa astepte aceeasi informatie a doua oara pentru a trimite confirmarea ca a primit informatiile, pentru ca serverul sa trimita din nou tot asa. Acum, dupa modificarea facuta, serverul iti trimite informatia, iar imediat cum ai primit-o vei trimite confirmarea, moment in care vrei primi informatia noua. Prin urmare, traficul trimis catre server se va dubla. Daca inainte, la doua pachete primite tu trimiteai un singur pachet drept confirmare, acum la fiecare pachet primit tu vei trimite pachetul cu confirmarea. #asta este o explicatie babeste, fara termeni avansati. nu lucrez in domeniu, doar stiu anumite lucruri. Înțeleg.
bogdan17 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Înțeleg. Scz ca iti zic asta, nu vreau sa te jignesc: 1) Scuze dar eu nu cred ca intelegi mai nimic din ce o spus Rasta, daca intelegi ne poti explica modul prin care ai gandit ? Nu spune ca ai gandit ca Rasta, ca asta e imposibil/ 2)Nu merge tot ce ai zis tu, e doar o impresie ca ai ping mai mic, dar nu e acelasi 3)Nu poti sa faci ping mai mic orice ai face, ai net slab? si ai 100ping, cu 100 ramai, nu ai cum doar nu furi mega de la romtelecom/digii/rds. 4)L-am incercat, nu mi se pare nici o diferenta, si am incercat de 3 ori si nici un rezultat 5) Nu ma dau eu mare ca stiu pt ca nu stiu, recunosc, imi dau cu o parere. 6) Scuze pt comentariu dar vreau sa arat adevarul......
iTupeu Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Interesant, insa eu nu am nevoie, ping-ul este acceptabil.
Bullet_MoNsT3R Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Scz ca iti zic asta, nu vreau sa te jignesc: 1) Scuze dar eu nu cred ca intelegi mai nimic din ce o spus Rasta, daca intelegi ne poti explica modul prin care ai gandit ? Nu spune ca ai gandit ca Rasta, ca asta e imposibil/ 2)Nu merge tot ce ai zis tu, e doar o impresie ca ai ping mai mic, dar nu e acelasi 3)Nu poti sa faci ping mai mic orice ai face, ai net slab? si ai 100ping, cu 100 ramai, nu ai cum doar nu furi mega de la romtelecom/digii/rds. 4)L-am incercat, nu mi se pare nici o diferenta, si am incercat de 3 ori si nici un rezultat 5) Nu ma dau eu mare ca stiu pt ca nu stiu, recunosc, imi dau cu o parere. 6) Scuze pt comentariu dar vreau sa arat adevarul...... Îmi place că eşti sincer , dar pe mine mă ajută cât de cât acest mod , nu doar ping-ul , se încarcă cateva lucruri mai repede , gen teleporturile.
Recommended Posts