Jump to content

Recommended Posts

Posted

S-a ajuns la mai bine de 1 luna si tot nu ne-au dat licenta. Ce sa zic.. niste bulangii.

Da la alte comunitati mult inferioare si noua care avem super organizre, nu :| ...

Posted

Licenta, Sa vina licenta, pe buGGed, haideti cu mine, licenta ! sa vina licenta pe bugged, pe ritm gen: sa vina cupa in ghencea :))

Posted

Pai am auzit ca cel care se ocupa cu licentele de la sa:mp.com e plecat in vacanta.

Posted

hai cu 550 solturi ca imi ia o jumatate de ora sa intru pe sv :(

Pai.. urmeaza pasii astia:

1. Invata sa termini 12 clase;

2. Invata sa termini o facultate in IT, ceva;

3. Angajeaza-te la sa:mp.com;

4. Da-ne licenta si apoi revino pe server.

Posted

Trebuie sa mergem peste astia de la SAMP repede :))) pai ce naiba, daca iei crash la sedinta pierzi tot pana te reloghezi si nu numai..

Posted

Ajutător tutorialul pentru cei care nu ştiu...

Şi cu licenţa aia nu vor să v-o dea ?

Posted

Pff.. gata, acum a venit vacanta, o sa stai 3 ore sa prinzi un loc daca iei crash :))) dar bine.. ca acum e cald.. nu multi or sa stea numai la pc :)

• 2 weeks later...
Posted

Bagati 600 sloturi dsi tot asa pana se va umple servarul la 1000 :X sa prindem si noi un locusor....ca na, ne plictisim...

• 4 weeks later...
Posted

Asteptam licenta pentru 1000 de sloturi.Cred ca ar mai trebuii sa fie odata contactati cei de la SA:MP TEAM,poate nu au vazut mesajul trimis de voi..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp