Popular Post Shad0w Posted December 28, 2014 Popular Post Posted December 28, 2014 De ceva timp nu ne mai ocupam de recuperarea conturilor 'sparte'. Nu a fost spart vreun cont datorita problemelor de securitate cu forumul/panelul/user panelul. Daca ar exista vreo problema de securitatea, contul meu ar fi primul spart. Nu exista programe de spart conturi. Conturile sparte sunt in majoritatea cazurilor conturi imprumutate prietenilor, conturi vandute, conturi pierdute de playerii ce introduc parola pe orice site promite ca le ofera bani/puncte premium/cheat-uri. In majoritatea cazurilor, e imposibil de verificat daca un cont a fost spart sau nu. Playerii sunt responsabili de securitatea contului propriu, nu adminii. Majoritatea playerilor de pe bugged nu au avut vreodata contul spart si nici nu vor avea vreodata contul spart. Nu se merita sa pierd timpul verificand log-uri si ip-uri pentru a incerca sa ajut cativa playeri sa-si recupereze contul dupa ce au dat parola prietenilor/l-au vandut/au descarcat 'hack_dice.exe'. Prefer ca in acest timp sa ma ocup de update-uri si organizarea serverului. Cum sa nu ai contul spart: - nu da parola prietenilor. - seteaza-ti un email valid pe cont. - nu scrie parola de pe bugged.ro pe alte site-uri. verifica bara de adrese inainte de a scrie parola undeva. daca nu e redpanel.bugged.ro, bluepanel.bugged.ro sau forum.bugged.ro, nu iti scrie parola. - nu scrie parola emailului pe alte site-uri. - nu incerca sa vinzi/cumperi conturi pe serverele bugged.ro. - nu descarca cheat-uri. sunt destul de multe cheat-uri care sunt folosite pentru a fura parole. Playerii ce nu isi pot recupera contul folosind optiunea de recuperare parola de pe user panel, nu vor putea sa isi recupereze contul. Playerii ce nu au acces la emailul setat pe cont, nu isi pot seta un alt email pe cont. Vom incerca in continuare sa banam playerii ce se ocupa de crearea site-urilor facute pentru a fura parole, dar playerii ce isi pierd contul pentru ca au vrut sa castige 1000000 puncte premium gratis, nu vor fi ajutati sa-si recupereze contul. 82
Popular Post Huanq Posted December 28, 2014 Popular Post Posted December 28, 2014 Se mai intampla :-? . Multi vindeau conturi si dupa faceau tickete si le vindeau din nou.. si asa isi lua Ghita mamaliga. 12
GeorgianX Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ai dreptate, eu de ce nu mi-am pierdut contul, de ce nu mi l-au spart ? Pentru ca nu am dat contu la nici un prieten, nu am introdus parola nicaieri inafara de bugged, nu am incercat sa vand contu.
SoMuchGREEN Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Bravo Shad0w! Tot asa. Daca vor 'hack-uri de dice' sa fie sanatosi. Felicitari!
Blaskowski Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Shad0w....dar vezi ca unii isi fac server, ii cheama pe astia dupa comunitate sa joace, astia (playerii) ca's mai nobi isi baga aceasi parola...si asa afla astia conturiile....eu as zice sa va ocupati totusi....deoarece mai sunt hack-uri cu care se pot afla..si acel player munceste de se rupe sa isi faca avere calumea si dupa pierde tot? ....nu mi se pare corect....+ ca deja asa ceva se intampla pe server de 2 bani.....daca si acest server crezi ca atat valoareaza...nuj, nu cred ca toata ziua fac tickete cu conturi sparte...dar mie unul ...daca mi-ar fi fost spart contu as turba...deoarece eu mi-am pierdut timp-ul pe cont nu acela care i-a totul de-a gata..Dau contra la asta ! 1
Tibi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Shad0w....dar vezi ca unii isi fac server, ii cheama pe astia dupa comunitate sa joace, astia (playerii) ca's mai nobi isi baga aceasi parola...si asa afla astia conturiile....eu as zice sa va ocupati totusi....deoarece mai sunt hack-uri cu care se pot afla..si acel player munceste de se rupe sa isi faca avere calumea si dupa pierde tot? ....nu mi se pare corect....+ ca deja asa ceva se intampla pe server de 2 bani.....daca si acest server crezi ca atat valoareaza...nuj, nu cred ca toata ziua fac tickete cu conturi sparte...dar mie unul ...daca mi-ar fi fost spart contu as turba...deoarece eu mi-am pierdut timp-ul pe cont nu acela care i-a totul de-a gata..Dau contra la asta ! Contul se blocheaza automat timp de 3 zile cand e accesat de pe alt IP/PC. 3 zile in care si-l poate recupera fara vreo alta pierdere. Daca-ti pasa de contul tau o sa-ti setezi o adresa de email valida la el. 2
micsT Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 va e sila sa mai cautati in log-uri, dupa ce ca majoritatea sunt incapabili mai le tai si din atributii
SoMuchGREEN Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 @, Daca nu dai parole si nu descarci orice prostie / mod de pe internet sau de la 'prietenii' tai nu are cum sa-ti fie spart contul. Intr-adevar poate doar faza cu serverele sa mai fie putin gandita, dar in schimb daca ai grija de tine e bine. Trebuie doar sa nu descarci orice prostie de pe net sau sa dai team viewer unui strain. pe off-topic: greseli de romana / 'timp-ul' serios? De cand inaintea unui articol se scrie '-'?!
MinistruLL55.. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nici mie nu,cel mai bine ca sa nu ti se sparga contu e sa bagi antivirus bun.
Blaskowski Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Contul se blocheaza automat timp de 3 zile cand e accesat de pe alt IP/PC. 3 zile in care si-l poate recupera fara vreo alta pierdere. Daca-ti pasa de contul tau o sa-ti setezi o adresa de email valida la el. Da ma tibi....dar sunt care sa zicem sunt plecati sau nu intra 4-5 zile...sa zicem....aceia ce fac? Raman fara cont..
Franklinz Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) va e sila sa mai cautati in log-uri, dupa ce ca majoritatea sunt incapabili mai le tai si din atributii Dar tie de ce iti este sila sa gandesti si sa scrii corect? Singurii vinovati sunt printii de 10-13 ani care isi baga parolele pe tot felul de site-uri scam si accepta tot felul de fisiere de tip keylogger. Foarte bine gandit acest pas, poate asa se trezesc la realitate si astia care inca cred in povesti cu 100.000 puncte premium sau hack-uri sa dai 6-6. Edited December 28, 2014 by AIM.Necadas
Tibi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Da ma tibi....dar sunt care sa zicem sunt plecati sau nu intra 4-5 zile...sa zicem....aceia ce fac? Raman fara cont.. In cel mai rau caz ramai fara bunuri, nu fara cont. Email-ul nu il poate schimba, cu el recuperezi parola la cont.
micsT Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Dar tie de ce iti este sila sa gandesti si sa scrii corect? Singurii vinovati sunt printii de 10-13 ani care isi baga parolele pe tot felul de site-uri scam si accepta tot felul de fisiere de tip keylogger. Foarte bine gandit acest pas, poate asa se trezesc la realitate si astia care inca cred in povesti cu 100.000 puncte premium sau hack-uri sa dai 6-6. ce am scris incorect profesore?
Alynush02 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Bun asa, daca ai grija de cont, nu va fi nici o problema, +1 shad0w.
Steliano Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) @, Daca nu dai parole si nu descarci orice prostie / mod de pe internet sau de la 'prietenii' tai nu are cum sa-ti fie spart contul. Intr-adevar poate doar faza cu serverele sa mai fie putin gandita, dar in schimb daca ai grija de tine e bine. Trebuie doar sa nu descarci orice prostie de pe net sau sa dai team viewer unui strain. pe off-topic: greseli de romana / 'timp-ul' serios? De cand inaintea unui articol se scrie '-'?! Lasa-l, cred ca nu stie nici ce e ala 'articol'. ;) Edited December 28, 2014 by Legion Steliano
Bullet_MoNsT3R Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) În sfârşit asta aşteptam , aşa nu o să se mai vândă conturi. Edited December 28, 2014 by YuLiaNNN.mirif1K
Chad. Reporterul Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Dar na, este blocat 3 zile. Ok, dar de ce au acces la panel? Pot face reclamatii aiurea, v-ati gândit? Poate faci ceva ca sa nu aibă alt cont acces la panel, doar daca primesti email pentru a avea acces.
Recommended Posts