Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aveti perfecta dreptare, in legatura cu tot, dar playerul tot va avea incredere in prieteni, in colegi, in rude care il vor injunghia pe la spate.  

Posted (edited)

haoloo, cate conturi se vand pe SA:MP Romania...

cel ma bun exemplu, acum l-am luat de acolo: "Doresc sa vand acest cont pe 50 lei PaySafeCard ! Nu dau primul ! Aseara iar am avut incredere intr-un prost si mi-am luat teapa cu un cont pe red bugg, am dat primu si atat a fost, pa si pusi...

http://imgur.com/8aM1fkE  "

Edited by COSMINDG
Posted

Un topic gandit bine care trebuia sa fie scris mai de mult timp. Total de acord, eu nu am patit nimic la cont de cand m-am logat pentru prima oara pe buGGed si stiu sigur ca nici nu voi pati.

Posted

E bine, acum serios, cine si-ar pune aceeasi parola pe serverele fantoma ? Frate, esti raspunzator de propriul cont . +1 Shad0w

Posted (edited)

In cel mai rau caz ramai fara bunuri, nu fara cont. Email-ul nu il poate schimba, cu el recuperezi parola la cont.

Dar in caz ca ii afla si email-ul (parola), iar cel cu pricina deschide ticket de pe alt cont cum ca ii s-a spart email-ul si au schimbat si parola in joc, il mai poate recupera? 

Aici fac referire ca in unele cazuri sa fi plecat de acasa tip de 4-5 zile, sa nu ai nici o legatura cu alt player, gen transferuri .

Edited by BriaN.
Posted

Dar in caz ca ii afla si email-ul, iar cel cu pricina deschide ticket de pe alt cont cum ca ii s-a spart email-ul si au schimbat si parola in joc, il mai poate recupera? 

Aici fac referire ca in unele cazuri sa fi plecat de acasa tip de 4-5 zile, sa nu ai nici o legatura cu alt player, gen transferuri .

E-mail-ul nu are cum sa il afle! Odata ce el si-a activat e-mail-ul, poate sa-si schimbe parola de cate ori vrea... REPET: NU ARE CUM SA II SCHIMBE E-MAIL-UL!

Posted

E-mail-ul nu are cum sa il afle! Odata ce el si-a activat e-mail-ul, poate sa-si schimbe parola de cate ori vrea... REPET: NU ARE CUM SA II SCHIMBE E-MAIL-UL!

Nu cred ca m-am facut inteles. Daca un player anume ii afla parola de la email si acesta schimba parola de la absolut tot, cum pagubasul isi mai recupereaza contul?

Posted

Nu cred ca m-am facut inteles. Daca un player anume ii afla parola de la email si acesta schimba parola de la absolut tot, cum pagubasul isi mai recupereaza contul?

Un prieten, din Tunisia, cunoscut pe joc logic, a ramas fara contul "Zee" pentru ca i-a fost schimbata parola de la mail si absolut tot, iar adminii i-au raspuns ca e treaba lui. Chiar mi s-a parut o prostie aceasta chestie, el a bagat bani, de timp sa nu mai zic cat a pierdut[lv 39 + 1000 ore jucate sau p-acolo]. Mai bine v-ati implica, ar fii mult mai bine, sunt multi copii care daca iti au emailul papa la tot.

Posted

Nu poti schimba emailul daca nu ai acces la emailul setat pe acel cont.

sunt aSmoTique. dupa red asa am numele pe Red.Buggged.Ro scoate-mi din baza de date emailul deoarece mi-a fost spart si schimbate toate datele, impreuna cu el si facebook-ul ... si cand revine sv-ul imi setez eu alt email....care l-am fct...e un codat infect(hacker) care a intrat la mine in pc si mi-a spart toate alea si cerea 100 euro sa mi le dea inapoi...cica el a spart bugged deaia in inchis sv...ca a spart baza de date....dar aia nu cred, vezi rezolva-mi cu contul.

Nick: aSmoTique.

Server: Red.BuGGeD.Ro

#ON: SCOATE-MI EMAILUL SI LASA-L ASA SA IMI SETEZ ALTUL DE LA 0....

Posted

Daca nu dai parola pentru bani, pe site-uri cu 10000 puncte premium gen, sau parola de la mail, de ce ai fi asa prost, de ce altii nu isi pierd parola de la cont? Pentru ca nu cautam sa vindem, pace. Sa ramaneti cu conturile banate 4ever.

• Upvote 1
Posted

Daca nu dai parola pentru bani, pe site-uri cu 10000 puncte premium gen, sau parola de la mail, de ce ai fi asa prost, de ce altii nu isi pierd parola de la cont? Pentru ca nu cautam sa vindem, pace. Sa ramaneti cu conturile banate 4ever.

ba turcule... nu auzi ca mie mi-a spart emailul....a bagat hack in pc la mn....keylogger cv....si mi-a spart tot...

Posted

ba turcule... nu auzi ca mie mi-a spart emailul....a bagat hack in pc la mn....keylogger cv....si mi-a spart tot...

Pai atunci e vina ta! Acel keylogger nu are cum sa ajunga la tine fara vreun acord din partea ta... Odata ce tu ai acceptat toate rah.tu-rile in calculator la tine, e problema ta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp