Blaskowski Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 In cel mai rau caz ramai fara bunuri, nu fara cont. Email-ul nu il poate schimba, cu el recuperezi parola la cont. Si ce face acel player cu contul gol? :)) + ca emailul se poate schimba daca trece 3+ zile...si intra pe joc da changemail si gata...a luat si contu.
Huanq Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Â Daca ar s-ar putea ca in acele 3 zile cand contul este blocat sa nu poata fi banat... daca uni sparg contul in acele 3 zile pot face reclama si ban, ar fi interesant sa fie si un system de asta.. 1
Shad0w Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Si ce face acel player cu contul gol? :)) + ca emailul se poate schimba daca trece 3+ zile...si intra pe joc da changemail si gata...a luat si contu. Nu poti schimba emailul daca nu ai acces la emailul setat pe acel cont.
deleted-inactive account Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Majoritatea playerilor sparg conturile pentru a obtine bunuri/foloase necuvenite, asta e cel mai bun caz.Exista si al 2-lea tip de "spargatori de conturi" care sparg celelalte conturi pentru a face reclama/inura adminii, serverul etc, aici degeaba ai toate bunurile pe cont daca le ai cu ban permanent...
tZeCu Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ai dreptate, eu de ce nu mi-am pierdut contul, de ce nu mi l-au spart ? Pentru ca nu am dat contu la nici un prieten, nu am introdus parola nicaieri inafara de bugged, nu am incercat sa vand contu.
Blaskowski Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nu poti schimba emailul daca nu ai acces la emailul setat pe acel cont. Ok...at...ii calumea +1... Â *ON: Pentru cei care vor premium fara sa doneze nu are cum !!! NU EXISTA NICIO METODA, DOAR SA DONATI..INAFARA DE DONATIE AICI NU AI CUM SA-TI BAGI PP....NU BAGATI CONTURILE PE SERVERE DE SAMP / FORUMURI / COMUNITATI ...ETC, VA POT SPARGE CONTUL !!! Â *OFF: ADMINII NU SE MAI OCUPA DE SPARGERI CONTURI !!!
wait01 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Bine asa. Edited December 28, 2014 by RAVISTONE
Deniis. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 @, Frumos topic,ai explicat foarte bine..Dar unii nu Ă®nČ›eleg acest lucru !Â
TEODOR1007 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Pai sa se invete minte sa nu mai de pw la nimeni si sa nu puna botu la toti .. Cu tombole/Pp/Money etc.
Deagle.Oficial Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Buna treaba. Nu este vina adminilor de pierderea conturilor. Mie sincer de cand ma joc nu mi-a fost sparta niciodata parola. Pe orice joc, yahoo messenger, facebook si etc. Este imposibil ca cineva sa iti ghiceasca parola. Parolele cum spune si Shad0w sunt sparte din cauza voastra ca va bagati aceleasi parola pe alte server de samp, pe skipe si etc. Nimeni nu iti va da puncte premium, masini, bani si etc. pe gratis. Sper ca intelegeti mesajul. Inca odata, good job.
Florea.sincer Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Foarte bine, cont spart = ai fost nab si ai dat parola/ ai bagat un hack.
BYTA12 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 De ceva timp nu ne mai ocupam de recuperarea conturilor 'sparte'. Nu a fost spart vreun cont datorita problemelor de securitate cu forumul/panelul/user panelul. Daca ar exista vreo problema de securitatea, contul meu ar fi primul spart. Nu exista programe de spart conturi. Conturile sparte sunt in majoritatea cazurilor conturi imprumutate prietenilor, conturi vandute, conturi pierdute de playerii ce introduc parola pe orice site promite ca le ofera bani/puncte premium/cheat-uri. In majoritatea cazurilor, e imposibil de verificat daca un cont a fost spart sau nu.  Playerii sunt responsabili de securitatea contului propriu, nu adminii.  Majoritatea playerilor de pe bugged nu au avut vreodata contul spart si nici nu vor avea vreodata contul spart. Nu se merita sa pierd timpul verificand log-uri si ip-uri pentru a incerca sa ajut cativa playeri sa-si recupereze contul dupa ce au dat parola prietenilor/l-au vandut/au descarcat 'hack_dice.exe'. Prefer ca in acest timp sa ma ocup de update-uri si organizarea serverului.  Cum sa nu ai contul spart: - nu da parola prietenilor. - seteaza-ti un email valid pe cont. - nu scrie parola de pe bugged.ro pe alte site-uri. verifica bara de adrese inainte de a scrie parola undeva. daca nu e redpanel.bugged.ro, bluepanel.bugged.ro sau forum.bugged.ro, nu iti scrie parola. - nu scrie parola emailului pe alte site-uri. - nu incerca sa vinzi/cumperi conturi pe serverele bugged.ro. - nu descarca cheat-uri. sunt destul de multe cheat-uri care sunt folosite pentru a fura parole.  Playerii ce nu isi pot recupera contul folosind optiunea de recuperare parola de pe user panel, nu vor putea sa isi recupereze contul. Playerii ce nu au acces la emailul setat pe cont, nu isi pot seta un alt email pe cont.  Vom incerca in continuare sa banam playerii ce se ocupa de crearea site-urilor facute pentru a fura parole, dar playerii ce isi pierd contul pentru ca au vrut sa castige 1000000 puncte premium gratis, nu vor fi ajutati sa-si recupereze contul. Fa upadet-uri cu rost... Adica job-uri etc... Job-urile astea sunt vechi si naspa... inafara de farmer truck si fish.. in rest nici unu nu e fain..
Shift Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Fa upadet-uri cu rost... Adica job-uri etc... Job-urile astea sunt vechi si naspa... inafara de farmer truck si fish.. in rest nici unu nu e fain.. bun is naspa , daca esti pd si nu ai job detectiv , stai 3 ore sa-l cauti pe ala cu wanted, la mafii daca nu ai materiale nu faci nimic , si materiale faci la job arms dealer , drugs dealer , n-ai droguri n-ai ce face cu low hp ....asta e daca ti nu sunt folositoare nu le folosi frate, sunt sute care folosesc job-urile astea, si update-urile sunt bune , cele pe care le face Edited December 29, 2014 by AIM V.endetta
Redds Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Acea perioada de 3 zile in care nu se pot transfera bunuri / bani de pe cont este bine gandita, insa eu imi pun alta problema: Contul ramane intact, cu tot ce am pe el, dar daca sa zicem ca acel om care mi-a spart contul injura pe /report sau face reclamatii / tickete aiurea..etc? Automat imi strica reputatia contului si ma pot alege si cu suspend pe panel sau ban in cel mai rau caz. Deci un trecut foarte daunator pentru viitorul contului meu.. Â Insa, cred ca astfel de lucruri ti le asumi ca ti se pot intampla cand, cum ati spus si voi, introduci parola pe site-uri suspecte de tip Phishing, sau care nu apartin de bugged.ro. Edited December 29, 2014 by Krossis.RED
Recommended Posts