NewDinasty Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Aici se vor posta cererile Utilizati "Reply to this topic" Succes! Quote
Mariusika123 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nick:wKn Nivel:14 De unde ai auzit de clan:/ad De ce doresti sa intrii in clan:Pt ca este un clan unit si respectat Cu ce crezi poti ajuta clanul:Cu dezvoltarea O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o persoana amabila , generoasa si prietenoasa . Quote
NewDinasty Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Nick:wKn Nivel:14 De unde ai auzit de clan:/ad De ce doresti sa intrii in clan:Pt ca este un clan unit si respectat Cu ce crezi poti ajuta clanul:Cu dezvoltarea O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o persoana amabila , generoasa si prietenoasa . Aplicatie acceptata! Quote
Alynush02 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick: RymaN. Nivel: 7 De unde ai auzit de clan: Am fost in clan, dar sau facut schimbari. De ce doresti sa intrii in clan: Pentru ca are un lider capabil, co-liderul la fel, sunteti uniti, imi place tagul. Cu ce crezi poti ajuta clanul: Cu prezenta pentru membri in dificultate. O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o fire capabila sa asculte, sa invete repede, sa respecte, dar si sa fie amuzant. Quote
NewDinasty Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nick: RymaN. Nivel: 7 De unde ai auzit de clan: Am fost in clan, dar sau facut schimbari. De ce doresti sa intrii in clan: Pentru ca are un lider capabil, co-liderul la fel, sunteti uniti, imi place tagul. Cu ce crezi poti ajuta clanul: Cu prezenta pentru membri in dificultate. O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o fire capabila sa asculte, sa invete repede, sa respecte, dar si sa fie amuzant. Aplicatie acceptata ! Quote
Mihai Maier Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick: NasulMaier Nivel: 6 De unde ai auzit de clan:De la un prieten. De ce doresti sa intrii in clan: Pentru ca are un lider capabil, co-liderul la fel, sunteti uniti, imi place tagul. Cu ce crezi poti ajuta clanul: Cu prezenta pentru membri in dificultate. O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o fire capabila sa asculte, sa invete repede, sa respecte, dar si sa fie amuzant. Quote
Robert Florin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Nick: NasulMaier Nivel: 6 De unde ai auzit de clan:De la un prieten. De ce doresti sa intrii in clan: Pentru ca are un lider capabil, co-liderul la fel, sunteti uniti, imi place tagul. Cu ce crezi poti ajuta clanul: Cu prezenta pentru membri in dificultate. O scurta caracterizare (maxim 20 cuvinte): Sunt o fire capabila sa asculte, sa invete repede, sa respecte, dar si sa fie amuzant. Aplicatie acceptata ! Edited December 29, 2014 by Adonis Quote
Armando Arm Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick:THE_ARM Nivel:5 De unde ai auzit de clan: De la creatorul acestuia De ce doresti sa intrii in clan:Pentru a ajuta clanul sa prospere Cu ce crezi poti ajuta clanul:Cu orice este nevoie O scurta caracterizare (maxim 10 cuvinte):De incredere,loial,rapid,silentios. Poza cu stats: http://i.imgur.com/I7rLLAO.png Quote
Robert Florin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick:THE_ARM Nivel:5 De unde ai auzit de clan: De la creatorul acestuia De ce doresti sa intrii in clan:Pentru a ajuta clanul sa prospere Cu ce crezi poti ajuta clanul:Cu orice este nevoie O scurta caracterizare (maxim 10 cuvinte):De incredere,loial,rapid,silentios. Poza cu stats: http://i.imgur.com/I7rLLAO.png Acceptata! (ai promis ca o sa te straduiesti sa faci lvl 7 ) Quote
Recommended Posts