Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dupa cum spune titlul, am si eu o problema. Mi-am "construit" un PC. A doua zi i-am cerut prietenului meu un stick cu windows 7 ultimate pe 64 de biti. Am setat bios-ul si, fix cand am deschis instalarea cursorul mouse-ului nu era vizibil. Nici tastatura nu puteai s-o folosesti. Amandoua erau nou noute si perfect functionale.

Ce trebuie sa fac? M-am gandit ca windows-ul nu este compatibil cu pc-ul. Am procesor intel core i3-4150 3.5 GHz, 8 GB RAM, placa video nvidia geforce gtx 750 ti 2gb GDDR5, placa de baza ASRock H81M-VG4 ( http://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-VG4/ ).

Intrebare: In cazul in care windows-ul nu este compatibil cu pc-ul, ce windows imi recomandati?

Edited by sLam.
Posted (edited)

Nu exista "windowsul nu este compatibil cu pc-ul" Ceva se intampla acolo..

Da si tu mai multe detalii : la el merge windowsul?

dupa ce ai scos cd-ul iti functioneaza mouseul? daca nu, probabil sa se fi ars acele socketuri.

Sursa de cat o ai?

Tip mouse/ tastatura. wireless / fir / usb / plug in

Ai spus ca sunt noi mouse-ul / tastatura, le-ai folosit pe celalalt calculator? ai incercat sa conectezi mouse-ul tastatura la alt pc?

Iti recomand Windows 7 ultimate pe 32 biti sau Windows Vista.

Vista e buguit(de ce nu ai spus si tu xp? daca tot spui..) de ce sa puna 32 bit daca poate sa bage si pe 86? Pc-ul suporta.
Edited by Azeron
Posted

dupa ce ai scos cd-ul iti functioneaza mouseul? daca nu, probabil sa se fi ars acele socketuri.

Sursa de cat o ai?

Ai spus ca sunt noi mouse-ul / tastatura, le-ai folosit pe celalalt calculator? ai incercat sa conectezi mouse-ul tastatura la alt pc?

Vista e buguit(de ce nu ai spus si tu xp? daca tot spui..) de ce sa puna 32 bit daca poate sa bage si pe 86? Pc-ul suporta.

1.Merge chiar ok la prietenul meu.

2. Da, e usb, nu cd, anyway.

3. 600W.

4. fir, amandoua.

5. Da, le-am folosit pe vechiul PC si merg.

Posted (edited)

Sursa de cat o ai?

Xp nu prea se mai foloseste....credeam ca nu-l suporta pe 64 biti :). Oricum, cred si eu ca sunt probleme cu componentele, daca ai pc-ul de mai mult de 2 ani...e ceva acolo, poate componentele nu recunosc mouse-ul si tastatura.

Edited by AnTrAcItOn
Posted

Eu rulez pe pc 

System Information
------------------
Time of this report: 1/5/2015, 12:36:03
       Machine name: BLOOVODKA
   Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140706-1506)
           Language: Romanian (Regional Setting: Romanian)
System Manufacturer: Dell Inc.
       System Model: Vostro 460
               BIOS: BIOS Date: 02/15/11 09:36:59 Ver: 04.06.04
          Processor: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
             Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4078MB RAM
          Page File: 3042MB used, 5112MB available
        Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
   User DPI Setting: Using System DPI
 System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
     DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode
Aprox. total memory : 2795mb
Si merge perfect windows 7 Profesinal... PC-ul ruleaza de http://i.imgur.com/YVxLyiR.png
Recomand Windows7 Profesionnal si Home premium.
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

E terminat de alaltaseara =)

Alte pareri? Va rog ;(

Eu m-am gândit așa, bagă tastatura și mouse-ul în alte mufe decât cele în care nu mergea. Dacă nici așa nu merge, placa de bază e de vină, eventual dacă mai poți, schimb-o la garanție.

Edited by EXTREMIX.