KedoxADV Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Joc de ceva timp comunitatea BuGGed dar abea acum mi-am dat seama de adevărată față a BuGGed-ului. În primul rand aș dorii să vă transfmit un citat al fostului lider Paramedic Departament (Reload) Citez Orice jucator poate detine un Infernus dar nu orice jucător poate deține respectul playerilor acest citat "mi-a deschis mintea" și m-a impresionat foarte mult din cauza înțelepciunii de care a dat dovadă, cel putin părerea mea și am vrut să vă distribui și vouă ce m-a impresionat foarte mult,dar nu în ultimul rând as dorii sa "bage în cap" și noii lideri (viitorul lider Paramedic și noul lider S.I LS-LV #Paradise căreia îi urez succes,felicitări pentru funcție și să fie un lider la fel de înțelept și devotat cum a fost #Reload. Spre să nu mă judecați ! 6
paradoX.. Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Nu exista adevarata fata a bugged-ului, are mai multe, din cauza multori admini. Shad0w nu are nici o vina ca un butan de admin face afaceri ilegale sau are prieteni care au functii pe pile, nu ai cum sa schimbi asta... Am vazut pe server cat si pe retelele de socializare cand un copil intra intr-o conferinta cu un adult il injura, in fata pc-ului faci multe... in viata reala iti este frica sa iesi pana la magazin. E un joc, nu exista ceva sau cineva sa decida soarta copiilor, cand o sa ajunga sa munceasca si sa vada problemele o sa se planga... #Nu va traiti viata online, nu e bine, va inteleg ca vreti sa va jucati, insa jucati-va cu cap... Edited December 29, 2014 by C_Jay 3
KedoxADV Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nu exista adevarata fata a bugged-ului, are mai multe, din cauza multori admini. Shad0w nu are nici o vina ca un butan de admin face afaceri ilegale sau are prieteni care au functii pe pile, nu ai cum sa schimbi asta... Am vazut pe server cat si pe retelele de socializare cand un copil intra intr-o conferinta cu un adult il injura, in fata pc-ului faci multe... in viata reala iti este frica sa iesi pana la magazin. E un joc, nu exista ceva sau cineva sa decida soarta copiilor, cand o sa ajunga sa munceasca si sa vada problemele o sa se planga... #Nu va traiti viata online, nu e bine, va inteleg ca vreti sa va jucati, insa jucati-va cu cap... Nu cred că m-ai înțeles...am vrut doar sa atrag atențti asupra acelui citatde la Reload si ca BuGGedul pozate însemna și frumos nu numa nab! si copii pusi pe prosti. Sper că acum ai înțeles ;)
paradoX.. Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nu cred că m-ai înțeles...am vrut doar sa atrag atențti asupra acelui citatde la Reload si ca BuGGedul pozate însemna și frumos nu numa nab! si copii pusi pe prosti. Sper că acum ai înțeles ;) Inteles Revelion placut iti doresc :*
Giroud Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Prin acest citat, multi s-au simtit si au decis sa faca o schimbare in viata lor! Multa bafta Paradise ca lider al factiunii School Instructors LV, iar viitorul lider al Paramedic LV, nu uita, degeaba vei baga pe pile, de mai mult nu poti?
Azeron Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Hai sa nu fim "pupincuristi" sa spun asa... poate am inteles eu gresit de cand joc.. si crede-ma nu joc orbeste. Toti liderii inclusiv Reloadd si restul, baga in factiuni si nu numai doar "cunostiinte" care au alte conturi mari etc. si crede-ma oricine ar face asta.. dar va ca se repeta si cam bate la ochi. Un exemplu care, probabil, ati observat si voi. Eu (level 14) cont nou, cont principal. Fac aplicatii de 1 luna, crede-ma zi de zi peste 5 randuri si mereu respins la fiecare factiune, eu, avand aproximativ 100 ore jucate. Ma uit linistit la "jucatorii acceptat" si vad in aplicatii numai 1 rand 2, si numai prunci de 12-13 ani (nu am nimic cu ei personal) avand level 7-8 care intra direct. Oare de ce? Timp de 1 luna am facut aplicatii la fiecare factiune pasnica (asta imi doresc) si am facut-o ca la carte (Multi o sa spuna: ai 2/3 warn de'aia nu te accepta nimeni. [Am luat acum 1 saptamana 1 warn tot din cauza unui copil care la pns a intrat in mine si am spus doar "sa te f" ca nu mai rezistam, trebuia cumva sa ma descarc, si pt acel "F" am luat 1 warn. Si am spus ca daca fac 3/3 poate e altceva, stiu ca toti liderii vad]) Credeti-ma nu joc doar pe contul asta si am facut si de pe asta cand aveam 0/3 warn si aceeasi poveste. Oare de ce prefera toti unul de level 7, 13 ani? De ce nu ar prefera unul de level 14 care, clar are mai multe ore jucate/ experienta si 18 ani? Era clar ceva la mijloc, si am intrebat cativa membrii cum se procedeaza si am spus sa imi spuna fara rusine. Se dau bani? sa imi spuna ca dau nu e problema. Si au spus ca unii "prunci", "se dau" pe langa lideri cu linguseli etc cum nu mai ei stiu si asa.. se trezesc in factiune sau muncesc 1 saptamana 2 pt 10kk si platesc. Aviz liderilor care fac chestii de genul: Nu toti suntem de 12-13 ani si nu vedem tot ce se intampla, nu multi ne lingusim pt o factiune si cu pupincurism de genul "hey, salut boss, ce faci? esti cel mai tare lider, ma bagi in factiune. platesc" De ce preferati sa bagati un copil de 12-13 ani care clar nu prea stie ce facem.. toti am trecut prin varsta aia. De ce nu acceptati unul capabil (nu neaparat pe mine, si nu am facut asta sa scot in evidenta asta.) si care doreste sa faca "treaba". Sincer nu imi dau seama.. Deci, nu imi spune ca "vai ce lider bun a fost x sau y" pentru ca, in opinia mea majoritatea fac chestii de genul.. Ps: Este doar parerea mea, multi observa, putini spun in fata. Ps2: Probabil multi din factiuni o sa spuna ca gresesc doar sa se acopere. Sincer spuneti cum ati intrat in factiune? Fara pile? (Foarte rar, se mai gasesc 2-3) dar restul? Nu am nimic cu voi, nu am nimic cu cei de la level 7 si restul, dar sincer de ce nu ati alege pe unul care se exprima si are o gandire mult mai "expensiva" ca restul? de ce ati alege un "kido" de 12 ani care in 1 saptamana face fw si o sa fie dat afara? Edited December 29, 2014 by Azeron 2
pretecst Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Adevarul este ca suntem oameni si mai ales romani , iar romanii nu pot fi impartiali si corecti nu le sta in fire sunt putini cei ce sunt corecti. De cele mai multe ori se fac grupuri , clanuri care doresc sa detina controlul sa aiba de partea lor admini si lideri. inteleg ca unii au vechime dar este suparator sa faci aplicatii peste aplicatii si sa stai cu senzatia ca nimeni nu le citeste si ca de fapt se uita la level la ore s.a.m.d. . Au fost zvonuri cum ca liderul e la Hitman Agency (Kazimirruleaza) recruta playeri contra unei sume de 100.000.000 $ mai tariu Shad0w l-a banat pe motiv de abuz in functie. Un lucru va spun si sper sa vada si liderii si adminii : Sa ia in cosniderare ca e doar un joc sa fie corecti si sa dea o sansa si altor playeri nu doar cunostintentelor sau mai stiu eu cui. Bine spunea cineva mai sus sa nu uitam avem si o viata care este mult mai importanta decat un joc unde se petrec atatea si Shad0w nu stie de ele. Incercati sa fiti corecti cei din staff si cei ce detineti o functie , fiti intelepi si ganditiva i la playerii care isi doresc sa faca parte din una din factiuni sa se bucure de timpul pierdut pe acest server minunat. 1
Azeron Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Adevarul este ca suntem oameni si mai ales romani , iar romanii nu pot fi impartiali si corecti nu le sta in fire sunt putini cei ce sunt corecti. De cele mai multe ori se fac grupuri , clanuri care doresc sa detina controlul sa aiba de partea lor admini si lideri. inteleg ca unii au vechime dar este suparator sa faci aplicatii peste aplicatii si sa stai cu senzatia ca nimeni nu le citeste si ca de fapt se uita la level la ore s.a.m.d. . Au fost zvonuri cum ca liderul e la Hitman Agency (Kazimirruleaza) recruta playeri contra unei sume de 100.000.000 $ mai tariu Shad0w l-a banat pe motiv de abuz in functie. Un lucru va spun si sper sa vada si liderii si adminii : Sa ia in cosniderare ca e doar un joc sa fie corecti si sa dea o sansa si altor playeri nu doar cunostintentelor sau mai stiu eu cui. Bine spunea cineva mai sus sa nu uitam avem si o viata care este mult mai importanta decat un joc unde se petrec atatea si Shad0w nu stie de ele. Incercati sa fiti corecti cei din staff si cei ce detineti o functie , fiti intelepi si ganditiva i la playerii care isi doresc sa faca parte din una din factiuni sa se bucure de timpul pierdut pe acest server minunat. Ma uimesc cand vad ca mai exista oameni cu aceeasi gandire... Oricum te bati cu morile de vant, poate chiar multi sunt copii de 12-13 ani care isi iau in "crew" toti pisoii de gradinita si restul. Din cate stiu la Lider ar trebui o limita de varsta... Nu sa fii rank 6 si sa ai 100 ore jucate si bam, lider... Multi uita de unde au plecat si nu ii mai intereseaza. Despre "zvonul" cu kazimir am auzit si eu, tot de aceeasi suma. Tu chiar crezi ca ei se uita saptamanal la cate 200+ aplicatii? la level si restul? Selecteaza 3-4 care platesc sau ii cunosc marile "legende" de pe server care te iau cu figuri de copii gen "salkf" si alte prostii si figuri si care joaca 24/24 sa aiba level 25 si intra te miri pe unde.. Asta este realitatea, cum spuneai, este un joc, dar sincer din jocuri, ajungi sa te formezi prost si in realitate.
.KeToNaL Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Bine punctat ce s-a spus aici, si eu am facut pe contul vechi cam 20 aplicatii, pana sa ma accepte Reload in paramedic.
Giroud Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Dupa parerea mea, poate sa se supere pr mine ori si cine, e doar un joc, nu traiesc din el, liderii care chiar acorda sanse sunt Tannia, Merscham, Lunetistul, aLoNe si CyberNeticK.. Restul, nu am ce zice, trebe sa avem y factiuni sa ne acceptati penibil..
Bullet_MoNsT3R Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 E bătaie de joc pentru ca unii muncesc , fac level , incearca sa fie seriosi , fac aplicație si rapid motiv pentru refuz : nu esti player vechi sau mai stiu eu ce. Bine ca altii sunt vechi cand platesc 20.000.000$ ca să intre.
KedoxADV Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Sper că a fost și este de ajutor acest topic și sper ca pe viitor să nu mai existe zvonuri gen x,y,z baga cu pile sau pe bani....jocul nu ar trebui să fie așa! Baftă tuturor! in aplicții sper cum am mai zis ca nu mai existe probleme de genu.! :* Revelion Fericit,să da'i cu cât mai multe petarde :> :*
sNNk Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Eu am levle 19 360ore si fac cereri in fiecare zi,si nu pot intra,fac caracterizari mari,altii care au faction history deodata ex: De ce vrei sa intri in The Ballas Family? Ca dau magie Acceptat...
LioN23232 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 (edited) Am pus în jur de 13 aplicații, la toate am fost respins. aLoNe, Daedrik, Tannia, ReLoaDD, Caleb, Ionut, Paradise, ReptiLLa, SkyRemZ, RIPZOR, mă scuzați domnilor, nu sunt genul de persoană care se lingușește și pupă undeva toată ziua ca să ajungă sus. Edited January 10, 2015 by Carmin
Recommended Posts