AlexCM Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Salutare, BuGGeD! In aceasta zi s-a produs o mare, mare tragedia! Comunitatea BuGGeD a fost inchisa pentru o zi! Drept urmare, 320.000 de jucatori nu au ce face [sursa playeri inregistrati]. Asa ca am deschis acest topic pentru a nu ne plictisi. Completati acest model: Nickname in joc : Level: Factiune: Skype: Ce ai facut azi fara BuGGeD: Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: Ce ai face daca ai lua ban: Ce ai face daca s-ar da wipe: Ce factiune preferi de pe BuGGeD: Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Realizarile tale: Astept +1 daca va placut chestionarul meu, succes. Edited December 29, 2014 by AlexCM 4 Quote
tZeCu Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Nickname in joc : Diplomatu Level: 16 Factiune: San Fierro Paramedic Departament. Skype: Pentru ce? Ce ai facut azi fara BuGGeD:Am mers afara,m-am uitat la TV , si am comentat la postul asta. Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: M-as lasa de SA:MP Ce ai face daca ai lua ban: Am mai luat ban , si daca asi lua ban iar mi-asi face iar cont. Ce ai face daca s-ar da wipe: Pai intr-un fel m-asi bucura pentru ca nu mai sunt playeri inactivi cu case , colectii , bizuri etc dar totusi mi-ar pare rau pentru ca am bagat 3 milioane craciunul asta,si o sa mai bag 2. Ce factiune preferi de pe BuGGeD: School Instructors LV. Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Admin,pentru ca cine nu ar alege , ma rog sunt unii care zic ca nu vor admin dar sa fim seriosi inafara de admini cine nu si-ar dori acest rank?Eu asi prefera sa fiu admin pentru ca imi place cu ce se ocupa partea administrativa a serverulu-i. Realizarile tale: 1kkk + bullet . Edited December 29, 2014 by Diplomatul Quote
t3r0arE Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Nickname in joc : alL3xaNdRu Level : 30 Factiune : Civil Rank 7 Skype : Nu avem. Ce ai facut azi fara BuGGed : Am mers afara. Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed : M-as lasa de Sa;Mp Ce ai face daca ai lua ban : As dona pentru ''Unban'' Ce ai face daca s-ar da wipe : As juca in continoare pe BuGGed Ce factiune preferi de pe BuGGeD : Nu am factiunii preferate Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza : helper , imi place sa ajut playerii cate se poate de mult. Realizarile tale : Bullet in 2 sap de BuGGed , dar si-n 2 min i-am pierdut ( barbut ). :)) Edited December 29, 2014 by alL3xaNdRu Quote
AlexCM Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nickname in joc : Diplomatu Level: 16 Factiune: San Fierro Paramedic Departament. Skype: Pentru ce? Ce ai facut azi fara BuGGeD:Am mers afara,m-am uitat la TV , si am comentat la postul asta. Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: M-as lasa de SA:MP Ce ai face daca ai lua ban: Am mai luat ban , si daca asi lua ban iar mi-asi face iar cont. Ce ai face daca s-ar da wipe: Pai intr-un fel m-asi bucura pentru ca nu mai sunt playeri inactivi cu case , colectii , bizuri etc dar totusi mi-ar pare rau pentru ca am bagat 3 milioane craciunul asta,si o sa mai bag 2. Ce factiune preferi de pe BuGGeD: School Instructors LV. Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Admin,pentru ca cine nu ar alege , ma rog sunt unii care zic ca nu vor admin dar sa fim seriosi inafara de admini cine nu si-ar dori acest rank?Eu asi prefera sa fiu admin pentru ca imi place cu ce se ocupa partea administrativa a serverulu-i. Realizarile tale: 1kkk + bullet . Frumos chestionar, la reaizari nu-mi place faza cu averea. Quote
ROBERTTAB. Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nickname in joc :ROBERTTAB Level:35. Factiune:San Fiero Paramedic Departament. Skype:-------------------- Ce ai facut azi fara BuGGeD:Nimic, m-am plictisit ingrozitor. Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed:M-as lasa de tot. Ce ai face daca ai lua ban:1.Cerere de unban. 2.Daca nu ar fi acceptata cererea as dona. Ce ai face daca s-ar da wipe:Nimic. Ce factiune preferi de pe BuGGeD:Toate au rostul lor dar san fiero apramedic departament este mai speciala pentru ca avem lider pe Merscham. Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza:Lider, pentru caeu stau foarte mult timp pe samp si as avea timp sa ma ocup de factiune. Realizarile tale:Cont premiu, 1.7kkk un infernus. Quote
Pepe Rezmuves Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nickname in joc: S.W.A.T Level: 49 Factiune: Hitman Agency. Skype: swat.samp1 Ce ai facut azi fara BuGGeD: Nici n-am fost acasa:)). Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: M-as apuca sa imi fac eu un server sau m-as apuca de alt server. Ce ai face daca ai lua ban: Mi-as cumpara unban. Ce ai face daca s-ar da wipe: M-as apuca de alt cont, eu chiar imi doresc sa se dea, dar functiile sa nu se primeasca inapoi. Ce factiune preferi de pe BuGGeD: Hitman Agency / National Guard. Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Admin, cunosc tot ce inseamna comenzi (admini) de pe bugged, cunosc tot ce inseamna regulament al adminilor. Realizarile tale: Lider LSPD, FBI rank 5, SFPD rank 6 and other. 1 Quote
Bii Florin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 mpletati acest model: Nickname in joc : TrusT Level: 21 Factiune: Civil :) Skype: bitisflorin2000 Ce ai facut azi fara BuGGeD: Am mers pe afara, m-am jucat pe alte jocuri. M-am uitat la Tv. Am fost la un fotbal . Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: M-as lasa de SA:MP automat ! Ce ai face daca ai lua ban: Mi-as face alt cont . Ce ai face daca s-ar da wipe: Nu as fi foarte fericit. Ce factiune preferi de pe BuGGeD: School Instructors LV Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Nu mi-ar place sa fiu nimic deoarece se intampla deseori cand pot fi inactiv 2-3 luni deci .. Realizarile tale: Un Huntley si un Nrg-500 cu hidden azi cumparate si o avere de 500kk in banca ! Quote
AlexCM Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nickname in joc: S.W.A.T Level: 49 Factiune: Hitman Agency. Skype: swat.samp1 Ce ai facut azi fara BuGGeD: Nici n-am fost acasa:)). Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: M-as apuca sa imi fac eu un server sau m-as apuca de alt server. Ce ai face daca ai lua ban: Mi-as cumpara unban. Ce ai face daca s-ar da wipe: M-as apuca de alt cont, eu chiar imi doresc sa se dea, dar functiile sa nu se primeasca inapoi. Ce factiune preferi de pe BuGGeD: Hitman Agency / National Guard. Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Admin, cunosc tot ce inseamna comenzi (admini) de pe bugged, cunosc tot ce inseamna regulament al adminilor. Realizarile tale: Lider LSPD, FBI rank 5, SFPD rank 6 and other. Multumesc ca ai completat acest chestionar, am onoarea. Quote
FiddlestickS Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nickname in joc :FiddlestickS Level:20 Factiune:Hitman Agency Skype:/undercover Ce ai facut azi fara BuGGeD:League of legends :D Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed::( League of legends Ce ai face daca ai lua ban:League of legends Ce ai face daca s-ar da wipe:League of legends Ce factiune preferi de pe BuGGeD:Hitman Agency Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza:helper Realizarile tale:Hitman Agency rank 3 Quote
Edix Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Nickname in joc : Takizo Level: 25 Factiune: Taxi San Fierro Skype: La ce foloseste skype aici? Ce ai facut azi fara BuGGeD: ETS Ce ai face daca s-ar inchide BuGGed: ETS Ce ai face daca ai lua ban: ETS Ce ai face daca s-ar da wipe: ETS Ce factiune preferi de pe BuGGeD: NG Ce ai alege, helper/admin/lider, argumenteaza: Lider apoi progresez la helper si de acolo spre admin. Realizarile tale: Sunt in clanul .Si si asta este o realizare, + masini si casa, mai pe scurt avere. Aiurea formular, am facut asta doar pentru posturi :)) Quote
Recommended Posts